Játszható kasztok

“A Lancer class gyakorlatilag a TERA egyetlen olyan classa, amely a csapatának megvédésére specializálódott. Természetesen nem az egyetlen tankolni képes classról van szó…”
>> class bemutató>>
“A Warriorok a villámgyors harcra specializálódtak. Mindkét kezükben kard van, és tökéletes pontossággal támadnak. A Warrior támadásai viszonylag gyengék, de a jó időzítés és a pontosság teszi őket erőssé…”
>> class bemutató>>
“A Slayer kaszt az egyik legfélelmetesebb látvány a harctéren. Még a legedzettebb harcosok is pánikba esnek ha meglátják. Bőr páncélja miatt elég jól bírja az ütéseket…”
>> class bemutató>>
“A Berserker bármilyen ellenféllel felveszi a harcot, hatalmas csatabárdját lengetve, mely az ellenfél számára koordinálatlan, dühtől hajtott kaszabolásnak tűnik.”
>> class bemutató>>
“A varázslók annak szentelték az életüket, hogy a világban fellelhető idegen energiákat felfedezzék, tanulmányozzák, befogják, kordában tartsák, majd a saját hasznukra fordítsák!”
>> class bemutató>>
“Az íjászok megszakítás nélküli támadásokkal ritkítják az ellenfél sorait. A halálos sortüzek és gyors reakciók teszik őket pontosan olyan veszélyessé, mint egy nehéz-fegyveres harcost.”
>> class bemutató>>
“A papok Yurian isten ájtatos hívei, mely megvédi, és gyógyítja szövetségeseit a csatában. Az istenük által rájuk ruházott hatalom felér minden nehéz-páncéllal, és fegyverrel…”
>> class bemutató>>
“A Mystic kaszt a természet nyers erőit hívja elő társai megsegítéséhez, támogatásához és ellenfelei akadályozásához. A mágikus támadásokon, és a gyógyításon felül, a mystic-ek képesek elszívni az ellenfél erejét…”
>> class bemutató>>

 1. 0zirisz
  május 20, 2011 - 9:35 de.

  Szép munka! Átlátható és informatív.

 2. Rostás Sándor
  március 21, 2012 - 5:54 du.

  Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy sikerült ma szereznem cb kulcsot a terához az mmorpg által,de nem tudom honnan lehet leszedni a klienst.tudtok segiteni?

 1. május 19, 2011 - 6:06 du.
 2. július 8, 2011 - 9:38 de.
 3. július 30, 2011 - 8:04 du.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s