Házirend!

Ahhoz, hogy oldalunk továbbra is változatlan minőségben tudja kiszolgálni a közösség igényeit szükséges, hogy némi kereteket szabjunk a blogon megjelenő hozzászólásoknak, vélemény nyilvánításoknak. A kulturált, konstruktív és informatív színvonal fenntartása érdekében a következők betartását várjuk el az oldal össze olvasójától:

 • Ne offold szét az egyes topicokat! Egy-egy bejegyzés megírásával adott esetben akár órákat is eltöltünk az azokra születő hozzászólások sok esetben konstruktív kritikát, véleményt is tartalmazhatnak. Viszont ezek sok esetben elvésznek, ha a hozzászólások 90% arról szól, hogy éppen mit találtál a játékban, vagy hogy ki, hol és miért ölt le. Ha úgy érzed, hogy feltétlenül meg kell osztanod velünk valamint, akkor használt a fórumot (offtopic rovat), vagy használd a fórumon a chat falat. A ‘ne offolj’ szabály alól az sem ad felmentést, ha valaki “Bocsi az offért” bekezdéssel fog neki a mondandójának.
 • Ne reagálj az offtopicra! Egy dolog tud bosszantóbb lenni annál, ha valaki offol: Amikor az offtopic hozzászólás külön életre kel és oldalakon keresztül rondít bele az eredeti témába.
 • Kibeszélőkben lehet offolni. Amikor éppen valamilyen nagyobb event van (így volt ez pl a CBT,OBT-ken is), akkor létrehozunk úgynevezett kibeszélő postokat, amiknek nincs különösebb témája, de itt szabadon lehet írni bármiről.
 • Ne duplázz!  Csak egy dolog bosszantóbb annál, ha valakinek elgurul a gyógyszere és kiönti bántanát… az amikor 10 perccel később rájön, hogy még tovább folytatná és nekifog dupla postolni. Gondold végig, hogy mit akarsz írni; mielőtt még rányomnál a “küldés” gombra.
 • ha elgurult a gyógyszer… akkor ne itt éld ki magad. Bárkinek lehet rossz napja, bárki haragudhat bárkire, de ezeknek a kitárgyalására a legrosszabb hely a blog. Ha úgy érzed, hogy bánatodat meg kell osztani a tömegekkel, akkor ott van erre a fórum “késdobáló” rovata.
 • Ne rágalmazz, ne sértegess! Különösen ne tedd ezt magyar játékosok, guildek ellen. Az ilyen konfliktusok kibeszélésének nem eszköze a blog. Ha úgy érzed, hogy mindenáron le kell oltanod a másikat, akkor – azért a civilizáltság látszanának fenntartása mellett – megteheted ezt a  fórum “késdobáló” rovatában.

Mi történik ha ezen szabályokat megszegem:

 • A moderátoroknak lehetőségük van kérdés, visszajelzés és bármilyen későbbi magyarázkodás nélkül törölni a házirendet megsértő hozzászólásokat.

 1. mz/x
  május 2, 2012 - 12:57 du.

  igyekezni fogok 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s