Kezdőlap > Blog, Bluehole, Lore, Nagyvárosok (Cities), TERA Hungary, TERA KOR, Zónák (Zones) > “The Alliance” – Lore videó részletek

“The Alliance” – Lore videó részletek

Két napja már kiraktam a Lore videót és röviden le is írtam, hogy mi látható benne, most viszont – köszönhetően Synergy-nek – megvan a teljes átirata a videónak, amit alább képek formájában megtekinthettek. Ismétlésképpen előbb a videó:

Majd az egyes képekhez tartozó képaláírás:

Akiknek gondot jelent az angol szöveg, de érdekli az alap történet azoknak  a tovább után egy gyors átirat:

Az Argon Háború befejeztével, béke köszöntött Arborea száműzött birodalmára. A háború sújtotta területek sebei gyógyulni kezdtek, a virágok újra szirmokat bontottak. A világ összes lakója végre nyugalomban érezhette magát.

DE

A történelem nem adott túlságosan sok haladékot a megtépázott nemzeteknek. Arborea múltjába mélyen eltemetve ott leselkedett a Nokturnium ásvány. Az ásvány újra felfedezésével szörnyűséges titok látott napvilágot. A Nokturnium hatalmas erők felszabadítását teszi lehetővé. Az ásványban gazdag lelőhelyekért folytatott törekvések  számtalan vitát robbantott ki Arborea népei között.

A Valkyon Föderáció – ami egyként kovácsolva össze a nemzeteket vezette az Argon invázió elleni megmozdulásokat – egy pillanat alatt oszlott fel, miután elvesztette létezésének értelmét.

A közvetítő, békéltető szerep hiányában senki nem volt aki segíthette volna a fajok/nemzetek közötti vitás helyzetek tisztázását, ezért a probléma egyre inkább súlyosodott.

A zűrzavart kihasználva több nagyobb guild emelkedett ki, akik közös szövetséggé formálódtak és zászlajaikat kitűzték a fővárosokra. Arborea ismét egy újabb nagy háború szakadékának peremére sodródott. A történelem új fejezet vette kezdetét; a “Szövetség” kora.


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s