Kezdőlap > TERA Online > “The Alliance” – K-TERA: Instanceolt tartalmak (20 fős raidek!)

“The Alliance” – K-TERA: Instanceolt tartalmak (20 fős raidek!)

Mielőtt még eldurrantanám az igazán nagy puskaporos hordót kezdeném azokkal a tartalmakkal, akik bár önmagukban is megérnének egy kiegészítőt, mégis összességében eltörpülnek a “The Alliance” tartalmához képest.

A kiegészítő egyik újdonsága egy újabb battleground lesz. A neve talán “Battleground under fire” vagy valami hasonló lesz. Ez egy 20vs20 fős map lesz, ahol nem kisebb cél lesz mint az ellenfél által védett fortress beverése (vagy éppen a saját megvédése függően attól, hogy ki melyik oldalon van). Erősen taktika alapú harcot fog elhozni az új BG, ahol többféle metódus közül lehet választani. A harcot igazán izgalmassá az fogja tenni, hogy ostrom lévén lesz lehetőség siege weaponök és repülő eszközök (zeppelin) használatára is.

ktera_alliance_newbg001

további részletek hiányában rögtön át is térnék a instanceolt PvE tartalomra:

A PvE terén is sok újdonságot fog hozni a “The Alliance” kiegészítő. Nevéhez méltón elbúcsúzhatunk az 5 fős tartalmaktól egy időre. Hogy miért is?

Sorcerer’s Fortress néven megjelenő új instance teljesítéséhez 10 fős csapatokra lesz szükség, azonban itt el lehet felejteni a Nexus Traverse féle easy-mode-ot, mivel az instance kőkemény taktikákat ígér.

ktera_alliance_instance_sorcerers_fortress

A content másik nagy érdekességeként újra találkozhatunk Kelsaikkal, aki újabb fejlesztéseken átesve immáron annyira megerősödött, hogy leöléséhez 20 fős csapatokra lesz szükség. Kíváncsian várom, hogy az amúgy is látványos és igencsak taktikás bossfightot milyen módon formálták tovább.

ktera_alliance_instance_newkelsaik

Ka-Mai útvesztője szintén 20 fős lesz, azonban itt nem lesz követelmény a 20 raid tag. Az instance bizonyos léptékek mentén igazodik a csapat mérethez és annak megfelelő kihívásokat nyújt. Ez természetesen azt is jelenti, hogy a legjobb loothoz csak a 20 fős felállásokkal lehet hozzájutni.

ktera_alliance_instance_scaledraid

A content végső kihívását az “Alliance Training Center” fogja adni, aminek nyilván ennél lényegesen normálisabb neve lesz, cserébe viszont nehézsége Allianceokhoz lesz igazítva. Hogy mit is jelent ez? Mik is ezek az Allianceok? Hamarosan…

ktera_alliance_instance_alliancetrainingcenter


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s