Kezdőlap > Bluehole, Game Mechanism, TERA Hungary, TERA Online > 3v3 BG: Újabb részletek

3v3 BG: Újabb részletek

Némileg nagy semmittevésemben ez a post a queue-ban maradt, de alig 2 hét késéssel azért kipostolom a részleteket. Nézzük milyen további hasznos információk láttak napvilágot a TERA soron következő PVP tartalmáról:

 • Bár több helyen is létezik olyan infó, hogy a 3vs3 BG/arénának lesz 5vs5 verziója is, de ezt ezeddig egyetlen hivatalos fórumon sem láttam megerősítve.
 • A 3v3 BG-re be lehet jelentkezni gyakorló és rated módban. A gyakorlóért semmit nem kapsz (legalábbis personal pointod nem változik).
 • Bejelentkezni csak fix csapattal lehet. ELO el alapján olyan csapattal rak össze, akinek hasonló a personal pointja.
 • A korábbi azonos BG pályával ellentétben vége bekerült néhány oszlop is a pálya közepére. Ezzel biztosítva, hogy lehessen érdemben taktikázni a lerohanós zerggel szemben.
 • A csata maximum 3 körig tart, csata közben nem lehet éledni, de lehet éleszteni. Az a csapat nyer, aki előbb lehozza a 2 győzelmet.
 • A csapat összetételére számos megkötés van. Pl: minden classból maximum csak 1 lehet a csapatban. Kötelezően kell lenni a csapatban egy healernek, viszont maximum csak egy healer class lehet a csapatban.
 • Ha meghalsz, akkor van lehetőséged spectator módra váltani, ilyenkor szellemként tudsz mozogni a pályán és tudod tovább követni az eseményeket, viszont tenni már semmit nem tudsz a kör végéig.
 • Győztes meccs után nő a personal ratigje a csapattagoknak, vesztes meccs után csökken. Ha valaki ragequitel az a dropout mellett megkapja a personal rating csökkenést is.
 • Az új BG-n egy újabb frakcióhoz lehet pontokat gyűjteni. Az új frakciónál újabb PVP gearek fognak elő kerülni (pl. erősebb ékszerek). Fontos viszont, hogy az innen jövő itemek kiváltása már personal ratinghez lesz kötve. (már persze ha ezt a szakaszt jól értem…)

 1. 0zirisz
  november 2, 2012 - 12:22 du.

  Csodás, csodás és csodás! 😀

 2. Chiccoo
  november 2, 2012 - 8:06 du.
 3. Chiccoo
  november 5, 2012 - 7:13 du.

  Nah patchnotes holnapra:

  http://tera-europe.com/home/news/article/patch-notes-1038.html

  nézzük mi lesz! 😉

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s