Kezdőlap > TERA Online > Készen állsz az Argon Queenre?

Készen állsz az Argon Queenre?

Kevesebb mint egy hét és az NA szervereken már elérhető lesz az Argon Queen kiegészítő. Remélhetőleg max két héten belül már mi is bele csöppenünk az új tartalmakra. Kérdés talán csak annyi, hogy ki hogyan is vág ebbe bele? Az Argon Queen bár sok új tartalmat hoz, de koránt sem azonos egy hagyományos Content Patchcsel, hiszen nincs új zóna, nincs új szinthatár, így nem is várható, hogy megpróbálnák felzárkóztatni a játékosokat gearben egymáshoz. Ennek a nyilvánvaló eredménye: Mindenki azzal kezd, amit eddig összehozott. Mivel az Argon Queen nem csak vertikálisan, de horizontálisan is bővíti a tartalmaz (gondolok itt a BG-re és a raid contentre), ezért talán egy egy jó pillanat, hogy mindenki számot vessen az eddig elért eredményeiről és megossza velünk ezt velünk. Ha még egyáltalán olvassa valaki ezt a blogot, akkor írja le, hogy:

 • Meddig jutott el a PVE contentben, megvoltak-e az 5 fős hard módok, ölt-e Kelsaikot és ha igen, akkor rendelkezik-e a legendás Kelsaik fegyverek bármelyikével.
 • Milyen PVE/PVP gearrel készül az elkövetkező contentre. Sikerült-e kikaparnia pl. a Nexus T13-as PvPvE geart, sikerült-e a gearjét megfelelően enchantolni. Craftolt/craftoltatott-e magának Temple Guardian geart. Sikerült-e a legoptimálisabb statokkal rendelkező Phoenix Fantailt összeszedni, stb-stb.
 • Megvannak-e a must-have advanced glyphek.
 • … és persze bármi más, amire büszke, amit kikiáltana a nagyvilágba.

Magam nevében nyilatkozva… bár szolid eredményekről tudok beszámolni, de azt gondolom bőven elégséges geart szedtem össze ahhoz, hogy nyugodtan álljak szembe az új kihívásokkal. Két karaktert geareltem fel, az alt warrioromon a T12-es nexus gear figyel, amit nem is kívánok PvE irányba fejleszteni, mivel csak alt. A main mysticemen megvan a T13-as +8 PvE fegyver és meglett hozzá a cloth felső is… bár ez utóbbit még nem kezdtem el enchantolni. Emellett megvan neki is a full T12-es nexus PvPvE set a 30% reflecttel. Phoenix Kiegészítőkből megvan az amit PvE-ből max ki lehet szedni. Advanced glyphből minden megvan a mysticnek és a warrioron is már ott figyel néhány, talán még az elkövetkező két hétben ezen a téren is lesz előre lépés. PvE contentban a Kelsaik HM kivételével minden kipipálva előről-hátulról és persze jobbról balra is. Egyetlen bánatom, hogy szegényebb vagyok mint a templom egere, ezért várhatóan komolyabb anyagi problémáim lesznek a következő contentben. 


Kategóriák:TERA Online
 1. Sagrath
  augusztus 17, 2012 - 3:45 du.

  Mióta lekoccoltam Usa Valley Of Titan szerverre felrántottam egy Warriort max szintre Nexus T12 PVp statos finomságban figyelget,és nagyon várja a BG-t voltam egy két hard modeos Instában de nagyon nem akarom én az instázást erőltetni mivel inkább vagyok PVP beállitopttságú mint PVE.CSináltam egy pár altot mind erősen húz felfelé mind a szintjén lévő legjobb gearben feszeget és folyamatos outlaw státuszban fejlődik 🙂 Jókat röhögök mikor szolóban megfutamitom a két három szinttel magasabb doukkta és rínak hogy, U are Twinked.And The Twinks Retarded lol mindenkit akit csak léehet ha egyedül van ha többen vannak persze, hogy továbbra is megtámadom mert miért ne(,;,,,;,) Igy a BG hiányában megoldottam a magam számára a PVP kontetet,amely nem is kicsit élvezetes.Asszonykámnak is Twinkeltem két karaktert ő is tolja Most a Slayerével élvezi a szintén folyamatos Outlaw bekapcs és fejlödök modot a játékban.Archere most lvl 58 lessz ma este tuti.Mi igy várjuk az amcsi szerveren a nagy patchet….Szinte biztos hogy nem mostanában fogom abbahagyni a Terával a játékot igy lassan kettő év távlatából visszatekintve 2 maxolt Koreai 1 maxolt Eu beli és egy maxolt Usa beli karakterrel a hátam mögött, még mindig nagyon élvezem és szeretem ezt a játákot.Mindig kitalál az ember valami újjat magának ha nagyon beleunna az end game instázásba vagy a kötelezőnek számitó diafilvetiséses egy órás nexus-ra.Már 3 hete nem is mentem:) Most inkább a kis karijaimmal terrorkodom 🙂 OMG that fucking twink is coming again!!!!

  PS:meno én még olvasom,és biztos vannak még egy páran…

 2. Yusukee
  augusztus 17, 2012 - 6:19 du.

  Szerencsére a Hard instákból kelsaik kivételével mindegyik lement már elég sokszor.
  Jelenleg a T13 nexus armorom +9-es masterworkolt, remélem hétvégén meglesz a cipő is 😀
  Először 100% a bg-t próbálom ki.

 3. mz
  augusztus 17, 2012 - 7:56 du.

  Kelsaik papa hárdján kívül jelentem jól állunk és ha már itt tartunk, ha van valaki full-ra enchatolt T13-as gearben aki Essenián játszik és olvassa, az jelentkezhet ingame Chelphes-nél trájolgatás céljából, ill. lenyomni. 🙂

 4. nanael
  augusztus 17, 2012 - 9:01 du.

  700 óra játék, 2 kaprima kill, t12 +8 gear és 800 gold 😀

  • nanael
   augusztus 17, 2012 - 9:01 du.

   *kaprima HM

 5. IceSkull
  augusztus 17, 2012 - 10:06 du.

  Én igazából csak a warrioromra koncentráltam, bár van egy 43-as berzim is de csak nagyon hobbi szinten jatszok vele. 😀
  A warimnak megvan a T13-as nexusos “pvp” fegyver masterwork-ölve jelenleg +9-en (pont ma lett meg a +9 🙂 ) emellett rendelkezik még egy T13-as +8-as pve fegyverrel is (de ez nem a TG-s cucc) full T13-as +8-9-es ruha illetve jelenleg pvp-re nexus T12 de ezen a hétvégén már meglesz a T13-as nexus felső is. Mire ideér a BG addigra kiszedem mindet és ha fönt is úgy akarják akkor fel is +olom esetleg még a masterwork is befigyelhet ha szerencsés vagyok. 🙂
  Pve tekintetben minden kipipálva kivéve Kelsaik HM de, az úgy érzem még odébb van. 🙂 Glyph-ek is mind kivéve ami kell.
  Szval jelenleg duel-el, pvp-vel és (sok) gold enchant farmolással várom az új patch-et. 😀

 6. justaduck
  augusztus 18, 2012 - 8:15 du.

  én még nem jutottam ki Island of Dawnról:D:D:D

  • augusztus 18, 2012 - 8:38 du.

   De a lvl13 ugye már megvan ? 🙂

 7. justaduck
  augusztus 18, 2012 - 9:31 du.

  már 18vok de nem kapok már tapasztalatot:D:D gm et megkértem, hogy rakjon már más területre mert unom ezt az end game contentet de nem tette….:DD:

  • justaduck
   augusztus 19, 2012 - 2:59 de.

   olyan érzésem van, hogy 22. mi is megkapjuk a patchet :D:D bárcsak így lenne:D

 8. Asa
  augusztus 18, 2012 - 10:33 du.

  Veliken egy angol guildbe nyomom,szerény 5en vagyunk pont elég 😀 Napi 2-3 FOK/BT HM meg NM Kelsaik farm/HM csak tryolgatás de nem nagyon lesz belőle kill mert senki sem árulja a dark matterjeit igy hogy begyakoroljuk stb nincs elég dark matterunk. Jelenleg T13 chest és cipő HM-ból +8-on,kesztyűm craftolt T13 masterworked +9,craftolt T13 masterworked greatsword +10(mar vagy 50+ trynál járok hogy +11 legyek de ez az RNG szánalmas,véglüs a +10 is olyan 60. try küröl lett meg)

  • augusztus 19, 2012 - 11:09 de.

   Tegnap néztem Veliken 200-300 gold között árulják a dark mattereket. De kicsit lekel ülni és farmolni én ezt teszem mert ma valószínűleg megyek 1 runt a guildal 🙂

   • Asa
    augusztus 19, 2012 - 11:50 de.

    Hát jah,ha meg van brokeren dark matter akkor is csak olyan 4-5db és ilyen 300goldért,mas szervereken ilyen 20-60g és tele van velük a broker. Farmolni dark mattert? Ha mondjuk nem lenne az ázsiai verziónal is grindelősebb a jatek akkor lehetne farmolni. De ez hogy csak ET last boss dob 1-et/kill az szánalmas mikor egy normális HM tryhoz kell legalabb 3-4torch. Most csak kristalyok nélkul tryoglatjuk ,probaljuk megtalálni a legjobb felállást a csapatnak illetve hogy HP% vagy pedig timerre nyomkodja a spelleket a boss. Amugy nem tudom hogy te most NM vagy HM-et tryolsz de T13as gearben NM modban szinte megse érzed az ugrását ,szóval normalra ne pazaroljatok dark mattert.

 9. augusztus 19, 2012 - 11:05 de.

  Én gold tekintetében még elég jól állok, napi 2-3k gold vándorol szépen a zsebembe farmolasból, egy szerencsésebb napon több is. Armor terén T13 szet kesztyű +5, csuka +5, felső +7. Ékszerek között ott figyel a 2 repus 5% heles gyűrű és hm -ból potyogó fülbevalók és nyaklánc. fegyóval állok még cudarul mert az csak T12 +9 ;_; és spúr vagyok megvenni pedig bőven lenne miből….valószínűleg várok amíg kiesik balder hm ből 😛
  PvP armor nuku…bár erre nekem nagyon nincs szükségem PvE szerón 🙂 A papom így is remekül muzsikál. De valószínűleg mire bejön a pach addigra megveszek 1-1 T13-as PvP cumókot is + mellé encsi-anyagot is, de egyenlőre a warhorsra fáj a fogam és piszok irigy vagyok mikor meglátom hogy a szerón már pár gizdulós gyereknek már megvan. QQ
  Kaprima hm kipipálva
  Balder hm folyamatban van ….. 🙂
  Kelsaik úgy szint
  Nem sietek sehova, de egy idő után minden kihívás mellé pipa lesz téve 🙂

  • augusztus 20, 2012 - 2:19 de.

   Balder hm is pipa a mai nappal 🙂

 10. justaduck
  augusztus 19, 2012 - 1:12 du.

  @Asa dark matter koreaihoz képest szarul esik Eu-n és erre csk annyit mondtak a koreain játszók, hogy gj enmass 😀 de ET lot nmból esik dark matter mindig fixen.

  • Asa
   augusztus 19, 2012 - 6:50 du.

   Jah kemény egy darab,hűha az aztan sok tryra elég -.-” És rohadt szánalmas ez RNG system,most hogy tök olcsó minden guildem csinal 20-30k naponta azzal hogy eladunk 300fansteelt meg dreambindigot. De persze aki megveszi az még soha a büdös életében nem nyomott egy HM-et se,de azért ez a szánalmas RNG system megjutalmazza azzal hogy 0!!!! NULLA!!!! 0!!! faillal fel megy +11-re a fegyverén,míg én mar egy honapja szívok +10en 100+try utan sem akar +11 lenni de nem gáz. Végülis ez a jatek is csak errol a nyomorult random shitről szól,hiaba vagy skilled hiaba solozod le az egész instat semmivel nem jutalmaz a jatek. De mindegy megfogadtam amint az a gyerek felmegy +12-re abba hagyom ezt mert ez igy nosense.

 11. Chiccoo
 12. justaduck
  augusztus 20, 2012 - 5:13 du.

  annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira annyira de annyira de annyira de annyira tudtam, hogy megkapjuk a patchet:D

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s