Kezdőlap > Blog, En Masse, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary > Újabb változások a láthatáron (17.32.03 patch)

Újabb változások a láthatáron (17.32.03 patch)

Még mielőtt nagyon belemennék had kezdjem azzal, hogy én is nagyon reménykedem az eheti EU patchelés sikerességében és abban is, hogy ez a jövőben nem lesz tendencia. A héten leveleztem egy sort a Frogster jelesebb tagjaival, akik megpróbáltak meggyőzni arról, hogy a jövőben minden szép és jó lesz: “After that we can finally start working with our proper plans again, meaning we can again deploy patches at the same time or within just a couple of days after US, depending on delivery and translation. Any way the huge delay should never ever happen again and we were not happy with that situation either.

Magam részéről pozitívan állok a dologhoz. Ha csak fele annyira elhivatottak, mint amennyit a fentebbi két bekezdés sugall (sajnos a levél többi részét nem adhatom közre mivel az olyan dolgokat is tartalmaz…), akkor az már bőven elé lesz. Mindenesetre az eheti EU patch után a Frogster bizonyíthat az alábbi (mai napon NA-ban élesített patch) mihamarabbi implementálásával.

Nézzük tehát a 17.32.03-as patch részleteit: (ami akár lehet hogy már jövőhéten elér bennünket?)

 • Visszahozzák az Instance Matchmaking rendszerbe a rewardokat. Ezeket anno a köznép óhajára vették ki. A vissza hozatalnak egyértelmű oka lehet a matchmaking rendszer használatának erősítése.
 • Végre megszabadulunk az inventorykban beragadt outlaw declaration manualoktól és akik nem csinálták meg a lvl36 körüli sivatagi vízkereső questet azok is elbúcsúzhatnak a táskából kidobhatatlan vízkereső pálcáktól.
 • A guildből történő kilépés egy 24 órás CD-t von maga után. Tehát egy napon belül nem léphetsz be egy újabb guildbe. A számtalan szociális indok mellett talán a legfontosabb előnye ennek a változtatásnak, hogy mérsékli az egyik leginkorrektebb Guild vs Guild csalási módszert, amikor is a healerek egy része tol egy gquit-et, majd a partyban maradva tolja a healt a csapatra (miközben őt már nem tudja támadni a GvG ellenfél). Bár nyilván ez sem tökéletes megoldás, de legalább egy picit tudja fékezni az ilyen akciókat.
 • A Vanarch aktivitása a jövőben átlátható lesz, lehet majd látni, hogy ki mikor mit tett Vanarchként.
 • Az előző patchben már implementált FPS mutató UI elem kap egy kis extra funkciót, az egeret rajta tartva kapunk egy ‘ping/latency’ infót, valamint emellett olyan extra infókat mint pl: a belépés óta eltelt időt és a karakterrel lejátszott összes időt.
 • Jelenleg az amcsi játékosok legnagyobb gondját okozó: Vanarch GvG is kap egy kis ráncfelvarrást. Aki nem tudná, annak röviden: Vanarch GvG során szépen lehet wintradelni alt guildekkel, amit az elő választási cikluson szépen kis is használtak egyes guildek. Az elő körös megoldásként bekerül egy szigorított hard cap az egy guildből szerezhető max pontokra/naponta. Ez a korábbi 600 pontról 100 pontra csökken. Persze ezt még így is simán lehet abuseolni, de még messze a következő választási ciklus, addig kitalálhatnak még valamit.

 1. július 10, 2012 - 11:22 de.

  Bocs az OFF-ért, de most tűnt fel a “Sorry, we’re closed” matrica a jobb felsőben. Ha jól emlékszem, tegnap még nem volt… mit kell értenünk alatta?

  • Ladykilljoy
   július 10, 2012 - 11:29 de.

   Régóta követem a blogot és bár csendben tettem eddig, de ez a matrica engem is meglepett ma reggel. Ugye ez csak valami rossz vicc?

   • Mumuka
    július 10, 2012 - 12:11 du.

    Vagy nyaralni ment! 😉

  • július 10, 2012 - 11:52 de.

   Meno tegnap szórakozott valamit a bloggal. Lehet, hogy félrekattintott valamit 😀

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s