Kezdőlap > Frogster, TERA ENG > EU patch státusz

EU patch státusz

Raven a következőt nyilatkozta a témában minap:

Tudjuk, hogy nagyon sokan nem nagyon örültök a jelenlegi patch szituációnak, amit teljesen meg is tudunk érteni. Igen sok belső problémát kellett rendbe raknunk, ami miatt nem igazán volt lehetőségünk, hogy biztosítsuk számotokra a szükséges frissítéseket. Mindezért elnézéseteket kérjük.

Jelenleg azon vagyunk, hogy bármi áron is de jövőhéten patchelni tudjunk. Ez nem csak egy belső tervünk, de egyértelmű cél is. Tudom, hogy szeretnétek pontosan tudni mely patchek lesznek benne és melyek nem a jövőheti frissítésben, de jelenleg ezt az információt még nem tudom veletek megosztani. Ez számos dolog függvénye, különösképpen, hogy melyik területünk éppen hogyan áll a legfrissebb TERA frissítések feldolgozásával. Megpróbáljuk lehetőség szerint az összes hiányzó frissítést pótolni, amivel el vagyunk maradva az US szerverekhez képest. Jelentkezünk, amint további részleteket is meg tudunk veletek osztani.

Még egyszer, szeretnék elnézést kérni, hogy az elmúlt hetekben nem igazán voltunk képesek az elfogadható szituációt megteremteni. Mi mindannyian azon leszünk, hogy behozzuk a lemaradást a TERA patch/content terén.

Ez van, ennek is eljött az ideje. Szerintem még a legpesszimistábbak sem hitték volna, hogy ez a hercehurca tovább fog tartani 2-3 hétnél… Nos az 1.0.29-es patch óta (05.15-ös megjelenés), már több mint 1,5 hónap telt el és amennyiben a patchelést mondjuk jövőhét csütörtökre/péntekre terveznék, akkor bőven bele is futnánk a 2 hónapba.

Ha ez végre megtörténik és a két hónapos kéziféket képes lesz megkoronázni a Frogster egy zökkenőmentes patcheléssel, akkor bőven lesz mit csinálnunk a nyár hátralévő hónapjaiban. Kár, hogy mindenkinek ott fog motoszkálni a fejében: Vajon a soron következő nagyobb contenteknél is ekkora csúszással kell számolnunk? Nem kis feladat lesz innen visszahozni a rajongók bizalmát…

Mindenesetre meg merem kockáztatni, hogy a jövőheti születésnapi buli frenetikus happeningje mellett talán még a várva várt patchet is felírhatjuk a happy listre.


Kategóriák:Frogster, TERA ENG Címke: , , , , ,
 1. Ellyn
  július 2, 2012 - 4:25 du.

  Ámen.

 2. mz
  július 2, 2012 - 4:46 du.

  Ámen 🙂

 3. Kouta
  július 2, 2012 - 4:52 du.

  micsoda optimizmus 🙂 legyen igazad. Sajnos a forum válaszok alapján és eddigi tapasztalatok alapján, hiszem ha látom. (ha szerda után patchelnek az kapufa mert a 2. feltöltés következik, és nem biztos, hogy sokan befognak fizetni csak azért, mert a frogster igy centizget a dolgokkal mindig.) Viszont ez nem ennek a topicnak a hangvételéhez van, szóval reméljük a legjobbakat.

  • július 2, 2012 - 4:56 du.

   Optimizmus? Szerinted ebből a postból az optimizmus sugárzik? Hmm, csak az lehet, hogy valamit elgépelhettem valahol.

 4. Kouta
  július 2, 2012 - 6:30 du.

  a remény hal meg utoljára 😉

  kitudja lehet hogy az évvégére már f2p ben tolhatjuk valami jó kis itemshoppal ahol a +12 es master temple cuccokat vásárolhatjuk rl pénzért 🙂 vagy marad egy ENG szerver 🙂

  On:

  Sajnos nincs kedvemre a 10 percet futkározok egy endgame zonában, hogy találjak egy embert akinek a PvP szerveren első dolga a legközelebbi safezoneba futás. Olyan Aionos érzés. Sajnálom, hogy idejutottunk, reménykedem benne, hogy innen már csak felfele vezet az út. Túl jó játék ahhoz, hogy ennyi legyen.

 5. Brusu
  július 2, 2012 - 6:44 du.

  Tul jo jatek volt, illetve lehetett volna ha nem ezeknek a szerencsetleneknek a kezeben van. Nalam cancel a heten, ezek utan mar nem igazan tudok nekik hinni. Viszont rohadtul idegesit hogy milyen lehetosegek lettek volna a jatekban ha nem ilyen nyomorek, lusta, hozzanemerto cegnek adjak a jogokat…

  • Kouta
   július 2, 2012 - 7:04 du.

   a játék még most is túl jó 😛

  • július 2, 2012 - 8:13 du.

   Nem nagyon tudom hova tenni a commented, a játék továbbra is ugyanolyan jó. A Frogster elbénázott mindent ami csak tudott eddig… de ettől a játék még jó… márhogy szerintem

   • Csenky
    július 2, 2012 - 8:23 du.

    Ezt aláírom én is, de nagyon sok ragekid és sok többre vágyó normális player fog lelépni a Frogster bénázása miatt, és erősen hiányos playerszám mellett eléggé elvész az MMO feeling… Igazából epic open world PvP-ben én L2 óta nem is reménykedem, a BG-kben van minden bizalmam a Terát illetően. Azt semmiképp nem tolhatják el ősz közepéig-végéig, mert annak súlyos következményei lennének. Nagyon.

 6. Brusu
  július 2, 2012 - 8:26 du.

  Igen a jatek jo alapjaiban. De mivel ennel a retek frogsternel vannak a jogok ti mit vartok ezutan? Komolyan, szerintetek majd hirtelen ebbol a szerencsetlen, alapbol is rossz hirnevu cegbol hirtelen egy komoly, felelossegteljes, igereteit betarto lesz? Ezekutan sem lesz jobb, ahogy mar sokan irtak is mindent honapos kesesekkel fogunk megkapni.. Mekkora vicc mar, hogy kezzel kell kikuldeniuk a fegyver skineket pl? Nem tudom mikor kezdtek osztani oket en azota sem kaptam meg pedig jogosult vagyok. De ami igazan elvette a kedvem azok ezek az utobbi postok amiben elmondjak hogy mit szeretnenek, de az egvilagon semmi konkretum arrol hogy mikor is pontosan, mit is pontosan, tulajdonkeppen elmondjak hogy semmi kozuk kb az egeszhez es fogalmuk sincs arrol mi hogy lesz.

  • július 2, 2012 - 9:35 du.

   Bocs, csak odáig olvastam el a commented, hogy ‘ ti mit vártok ezután?’ Mivel semmit, így inkább nem is olvastam tovább 🙂

 7. krisztian922
  július 2, 2012 - 10:00 du.

  Én még mindig pesszimista vagyok pont az egyik admin? or whatever válasza miatt egy kérdésre, miszerint lehet, hogy mivel azok nem úgy lettek tervezve, hogy egyszerre rakják őket be lehet csak darabonként tudják majd beadagolni a patcheket. Na most ezek szerint még ezek után is hetekig eltarthat mire oda jutunk ahol múlthét óta NA tart 😦

 8. Alcohol
  július 2, 2012 - 10:48 du.

  Anno Rfit-nél volt ez,de az az miatt halt be hogy dögunalmas lett 2 hónap után

  AIon sige-ei óta nem találkoztam igazi world pvp-vel,igaz itt nem pvp-zek

  • Kouta
   július 3, 2012 - 10:49 de.

   mert aion siegei neked igazi open world pvp volt? akkor ott komoly gondok vannak. és Chrona is igy vélekedik 😉

 9. Alcohol
  július 2, 2012 - 11:09 du.

  Lol Enmasse elkezdte az igazi bizniszt 🙂
  Custum/Gender/ Sőttttt class change itemek lol
  Láva paci és egyéb fegyver skin-ek lol

  csak győzzél fizetni 🙂

  Ha Frogster ezt meglátja biztos meg-gyorsítja a munkásait 🙂
  Kell a lóvééééé

  • július 3, 2012 - 12:37 de.

   Látják ezt már egy jó ideje a Frognál is, de szemmel láthatólag ez nem segít. Egyébként azt a ‘class’ change dolgot nagyon benéztem. Olyan MMO-t én még nem nagyon láttam, ahol ilyesmi létezne, természetesen az TERA-nál sincs ilyen.

   • Reyi
    július 3, 2012 - 8:40 de.

    WoW-ba transzfernél akad class-change lehetőséged is 🙂

 10. Alcohol
  július 3, 2012 - 8:54 de.

  Igen elnéztem.Picit gyorsan olvastam,és a skill-en megragadtam.
  De csak faj-változtatás lehetséges 🙂 lehet átmegyek Aman-style-ba 😛

 11. nanael
  július 3, 2012 - 9:28 de.

  http://massively.joystiq.com/2012/07/02/eligium-is-shutting-down/

  Frog hamar lepusztitotta ezt is. Élt a játék vagy 2-3 hónapot.

  • mz
   július 3, 2012 - 10:09 de.

   It was one of, if not the worst, MMOs I’ve ever played.
   I am genuinely happy that they decided to shut it down, it was just horrible, pure and simple
   Hát ilyen hozzászólások után, nem akarom a frog-ot védeni de lehet ezt nem ők tették tönkre hanem eleve sz.r volt. (ami szerintem a terá-nál nem áll fenn)

 12. Darquebus
  július 3, 2012 - 12:04 du.

  8 perce jelent meg az FB-n Tera Europe-on. “Frogster becames Gameforge”

  Megvilágosodtam… MZ-nek (megint) igaza volt. Már értem, hogy a patch körüli hercehurca miért volt olyan ismerős…

  • Kouta
   július 3, 2012 - 12:10 du.

   most komolyan megkell gondolnom, hogy érdekel-e engem igy a játék, hiába atomjó a játék, no way Gameforge számomra… kár érte.

   • Kouta
    július 3, 2012 - 12:12 du.

    kifelejtettem, hogy akinek esetleg eddig kétségei lettek volna, a patcheléseket és azoknak az időterv követésével kapcsolatban, nézzenek meg egy Gameforgeos játékot (Pl.: Aion ahol a 3.0 a oktober óta kint van koreában, NA ban is kint van valami március április óta. itt meg soon.)

  • Gregi
   július 3, 2012 - 12:14 du.

   A Frogsterről nem voltak rossz tapasztalataim (idáig), de a Gameforge…dolgoztak volna inkább a Tera-n, mint az összeolvadáson. Kb így érzem magam most:

 13. Darquebus
  július 3, 2012 - 12:28 du.

  Apró kiigazítás, pontosítás:
  A Frogster eddig is “GameForge Group” tagja volt. Lsd hivatalos TERA Europe oldal — Frogster logo.

  • nanael
   július 3, 2012 - 12:32 du.

   pont úgy is néz ki az egész szolgáltatás

  • Gregi
   július 3, 2012 - 12:37 du.

   Ezt én eddig is tudtam, és eddig se nyugtatott meg. De most már jóformán hivatalos szintre emelték a patch késéseket ezzel a bejelentéssel. a Gameforge már bizonyította, hogy egy AAA kategóriás MMO-t nem tud megfelelően kezelni, és ebben a Frogster sincs eddig annyira lemaradva.

 14. Nyerk
  július 3, 2012 - 12:44 du.

  Failforge,,,,

 15. Sagrath
  július 4, 2012 - 9:44 de.

  Basszus ezek rám hozták a frászt hála égnek EME hosszabittott csak Luxemburgon keresztül renewoltak pfffff EU subscripsiönt viszont töröltem nehogy ez is automata legyen…..

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s