Kezdőlap > Blog, En Masse, TERA ENG > Kérdezz-felelek Brian Knox-szal a reddit-en

Kérdezz-felelek Brian Knox-szal a reddit-en

Két napja volt egy újabb kérdezz-felelek móka Brian Knox-szal a reddit-en. Nagyjából 2 óra alatt miriádnyi kérdést tettek fel Knoxxernek, az ezekre adott válaszok egy része tartogat néhány új információt és meglepetést (mint például pontosabb QoA2 ETA, warrior tank patch). Ezekből szemezgettünk és fordítottunk le párat, melyeket a Tovább mögött olvashattok.

Kérdés: Terveztek bármiféle javítást az UI által okozott FPS csökkenésre?
Válasz: Ez egy visszatérő pont a megbeszéléseinken, dolgozunk rajta, de nincs várható időpont.

Kérdés: Sokan írták, hogy lag problémák vannak a Nexusok körül a hömpölygő ember mennyiség miatt. Volt ez már terítéken?
Válasz: Igen, a Nexusok jelenleg a fontossági listánk tetején vannak, különösképpen a lag és zerg mivoltjuk. Javítva lesznek.

Kérdés: Fogunk valaha Norukon lovagolni?
Válasz: Az jó lenne. Láttam néhány új mount conceptet az elkövetkező pár hónapra, van köztük néhány különlegesebb is.

Kérdés: Bármilyen terv a ládák vagy a tojások visszahozására?
Válasz: Ládás és tojások nem, de lesz egy event, melyen nagyobb mennyiségű ritka kristály fog visszakerülni a forgalomba.

Kérdés: Ha és amikor bekerülnek a Battlegroundok, kapnak vagy veszítenek a játékosok xp-ét érte illetve lehetséges lenne eljutni velük max szintig?
Válasz: A BG-k jelenleg csak a max szintű játékosok előtt fognak megnyílni, a későbbiekben talán az alacsonyabb szintűeknek is megnyílhatnak. Nem jár érte xp.

Kérdés: Van bármiféle rálátásod arra milyen irányba halad a játék, milyen főbb dolgokra számíthatunk (gondolok itt az Aionnál anno bemutatott Vision Trailerre)?
Válasz: Szeretnénk, ha a politikai rendszer kinőné magát, ha valós következményei lennének és talán magasabb szint is lenne, mint a Vanarchság. A követkző év a közösségről fog szólni.

Kérdés: Várható valamilyen változás a közeljövőben egyes tárgyak low dropratejét tekintve az endgame instancekben? Lesz-e változás az enchanting rendszerben és annak költségeiben?
Válasz: Már a következő patchben lesz változás. Ami pedig az enchantingot illeti, folyamatosan figyelemmel kísérjük mivel aktív része a játék gazdaságának. Egyelőre nincsenek nagy változások tervbe véve.

Kérdés: Csak nagyon kevés guild GvG-zik a PvE szervereken. Terveztek valamit ezek felpörgetésére (pl. jutalmak)? BG-k nélkül és ilyen kis érdeklődéssel a GvG-k iránt szinte 0 PvP van.
Válasz: Én nagyon szeretném, ha minél hamarabb bekerülnének a jutalmak. Már van egy tervezett megbeszélés erre.

Kérdés: Lesz valaha EU részlege az EnMasse-nek?
Válasz: Ez a tervünk, hogy mikor, azt még nem tudjuk. Arra összpontosítunk, hogy olyan jó legyen a játék, amilyen csak lehet.

Kérdés: Tervezitek a felsőkön található reflect-ek (sebzés visszaverése) megváltoztatását/nerfelését/eltávolítását?
Válasz: Többen is felhozták már ezt, utánajárunk.

Kérdés: Amikor azt mondjátok, hogy “késő nyáron” érkezik a QoA2 update, mely hónapokra gondoltok (pl. augusztus második fele)? A jelenlegi ismételhető endgame küldetések fognak az xp-n kívül más jutalmat is adni, hogy legyen miért megcsinálni őket?
Válasz: Átnézzük a küldetéseket, tudjuk, hogy jelenleg értelmetlen megcsinálni őket. Augusztus/szeptember, elnézést a nagy intervallumért, de tényleg attól függ, hogy a belső tesztelés során hogyan szerepel. Addig is, úgy döntöttünk, hogy előrébb hozzuk a Warriorok tank szerepét a matchmaking rendszerben és már a következő patchben benne lesz. Bár nem kapják meg a QoA2 képességeket, de talán ennyivel is rövidebb lesz a sorban állásuk.
Kérdés: Álljunk csak meg, úgy érted a következő keddi patchben jelenik meg?
Válasz: A terveink szerint inkább a hétvégén, ha jól sikerül a tesztelés.

Kérdés: Várható változás az LFG chattel kapcsolatban? A jelenlegi 1 perces limittel is a hétvégente csak a trollkodással van tele a csatorna. Lesz változás a nagyon alacsony limitre belőtt friend és block listákkal?
Válasz: Mindkettő szerepel a terveinkben, remélhetőleg még júliusban tudjuk ezeket orvosolni.


 1. Csenky
  június 25, 2012 - 12:30 du.

  Hát ebből én annyit vettem ki, hogy tervük az több van mint a kis bajszos úriembernek 70 évvel ezelőtt, viszont konkrétumot annyit tudnak nyújtani, mint a földön kívüli élet kutatói. Az meg egy vicc, hogy tényleg megint tolnak egy hetet a patchen. (“inkább hétvégén, _ha jól szerepel a teszteken_”…wtf FUuuUu)

  Alapvetően egyébként szimpatikus lenne ez az interjú, de vannak kétségeim.

 2. június 25, 2012 - 12:38 du.

  Brian Knoxx = En Masse = NA

  • Csenky
   június 25, 2012 - 1:57 du.

   Oops, így jár aki másfél óra alvás után meló közben blogot olvas, csúnyán benéztem…

 3. Szergely
  június 25, 2012 - 1:10 du.

  Eddig órákat kellett várni egy lancerre. Most CD-re lehet leavelni a waris grouppokat, yay! 😀

  “Kérdés: Lesz valaha EU részlege az EnMasse-nek?
  Válasz: Ez a tervünk, hogy mikor, azt még nem tudjuk. Arra összpontosítunk, hogy olyan jó legyen a játék, amilyen csak lehet.”
  Dafaq did I just read… Azt nem tudják, hogy mikor lesz, vagy azt, hogy mikor kezdik tervezni? 😀 S összpontosításuk eredményeképp (és itt egy rakás kántáló szektás képe él a fejemben) vajon egyszercsak megszületik az EU Enmasse részleg? 😀

 4. Reyi
  június 25, 2012 - 2:01 du.

  ”Kérdés: Lesz valaha EU részlege az EnMasse-nek?
  Válasz: Ez a tervünk, hogy mikor, azt még nem tudjuk. Arra összpontosítunk, hogy olyan jó legyen a játék, amilyen csak lehet.”

  *.*!!

 5. Cori
  június 25, 2012 - 2:24 du.

  Mi Menoval arra tippetünk, hogy drága Knoxxerünk elnézett egy sort és rossz kérdésre válaszolt 😀 Egyébként akár még lehetséges is lehet, tekintve, hogy réges-régen arról volt szó saját irodája lesz az EME-nek az EU-ban.

 6. Sagrath
  június 25, 2012 - 4:24 du.

  EnMASSE EU SQUAD,és átvennék a felügyeletét a Terának EU-ban?? Juuuuujjjjj, ha lessz azt nagyon várom.Wari tank patch????Nem teljes?? De el leszek vele.Jövő hét???áááááá 50-es a warim hétvégéig ding lvl 60, NA-ban.Csupa jó hireket hoztatok, mert mostanában nem olvasgatom az NA fórumot szintelek mint barom…Melohelyen meg csak a Variance blogot olvasom….

 7. Kouta
  június 25, 2012 - 4:59 du.

  Nem fogják átvenni a TERA-t EU ban, csak terjeszkedni akarnak erre fele is MAJD. (valami más oldalon is írták, valamint a TERA forumon is felhozták félre értés miatt…

 8. krisztian922
  június 25, 2012 - 10:34 du.

  Kár, hogy már van két kihúzott karim EU-n és nincs kedvem újra csinálni mindent… annyival jobb ez az NA 😦

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s