Kezdőlap > Blog, Bluehole, En Masse, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary, TERA KOR > Mire számíthatunk a következő héten~

Mire számíthatunk a következő héten~

Izgalmakban teli hétnek nézünk elébe. Tegnap Brian Knox megerősítette, hogy hétfőn fedik fel a Chronoscrollról a leplet. Részleteket egyelőre nem lehet tudni, de a legfőbb okként azt jelölték meg az idáig történt csúszás kapcsán, hogy maximálisan szerették volna kizárni annak a lehetőségét, hogy bárki is rossz célra használja fel a Chronoscroll-t. Bár picit nehéz elképzelni ennek a rossz felhasználását, de azt már korábbról tudjuk, hogy olyan limitációk várhatók mint pl: egy account maximum havonta néhány darabot vehet csak. Részletek tehát hétfőn várhatók.(Amennyiben helyi idő szerint estefelé adják ki a közleményt, akkor esélyes, hogy ebből csak keddre lesz összefoglaló)

Csütörtökön indul a várva várt Argon Queen part#2 microsite. Végre megtudhatjuk, hogy mi is vár ránk a nagy nyár végi patchben.

Várhatóan kedden (vagy max elcsúsztatva csütörtökig valamikor) lesz az EU szerverek karbantartása. Kiindulva abból, hogy a múlt heti karbantartást pontosan be tudták fejezni és abból, hogy azóta elcsitultak a lag, crash és egyéb issuek, elvileg ez akár azt is jelenti, hogy végre megkapjuk a patcheket. Egy dolog biztos: egy hete az új környezetben aktívan teszteli a Frogster a patchek várható hatását. Ha a belső teszteken nem jön elé komolyabb probléma, akkor vajmi kevés okuk maradhat arra, hogy ne lepjenek meg végre bennünket egy igen méretes patch darabbal (benne a Nexustól kezdve ToT-ig mindennel…)


 1. GabohuN
  június 23, 2012 - 10:03 de.

  remény hal meg utoljára:D
  chronoscroll: YESSS LESZ INGAME PÉNZEM !!!!!

 2. Alcohol
  június 23, 2012 - 12:18 du.

  Engem inkább az értéke érdekelne,hogy mennyiért fogkák majd árulni,tekintve hogy most egy rebith armor/fegyvrét 2k fölöttit kell fizetni,így én 25k+ saccolnám be,de hallottam már olyat is hogy 1000 goldért ami jo lenne de nem hiszek a mesékben 😛

  • június 24, 2012 - 12:11 de.

   Mivel AH-n keresztül fog menni az ingame tradingje, ezért az ára erősen kereslet/kínálat alapon fog eldőlni. De azzal szerintem számolhatsz, hogy pl. egy játékos naponta kb 1k goldot tud úgy kifarmolni, hogy mellette azért tud a játékkal is foglalkozni. Ez alapján szerintem a 25-30k gold/chronoscroll nem lenne elképzelhetetlen. De tényleg minden attól fog függni, hogy milyen lesz a kereslet/kínálat. Az elején lesz valszeg egy nagyobb bumm ami lenyomja az árakat, majd utána szépen lassan beáll valami reális szintre.

   • Alcohol
    június 24, 2012 - 12:31 du.

    Nem az csak tényleg a jelenlegi ráak mellet tier 13 armor/fegyver és a zöld kriytályok mellet totál elképzelhető,mivel azok i shorribilis összegeket kérnek értük,és ezek után fognak megjelenni szerintem a masterwork fegyverek/armorok amik megint egy horribilis árakat fognak hozni.
    Egy ember naponta kb 3-4k goldot ki tud farmolni csak simán mob ölésből(próbáltam)
    Átlag óránként 200-300 gold jött ki+ itemek/runák/gravehide(Npc sell 1silver 77 copper 🙂 )
    Ha mákos voltam és volt rá kedvem kb 3 óra alatt kijött
    4-5 gold recept szintén npc
    10+ fehér cucc többsége tier 11 ->npc sell
    5-6 zöld
    2-3 kék
    1-2 gold

    Ha mákos voltam a gold-itemek tier 12 esek és azokat ah-ba

    Nos így ez kb 1k+ gold vagy több és én Lancerrel farmoltam,ami lassab mint egy sorc vagy íjász,akik szerintem a leggyorsabban tudnak farmolni

    Úgy mint Aion-ban itt is nagyon elszáltak az árak,csak ott az abysh guardok tetemes gold dropjátol 10-15k arany és egyeb megfoldások voltak

 3. június 23, 2012 - 12:45 du.

  Kb ra tudni, hogy ha meg is kapjuk a patcheket akkor ez mekkora terjedelmű lehet még egy kb érték is megfelelne. (Okom jelenleg csak egy korlátozott letöltésű 3g-s netem van így emiatt kínos a nagysága “szolgáltató váltás” ) THx

  • június 24, 2012 - 12:08 de.

   1-1,5 Gigára tippelném.

 4. Areyn
  június 23, 2012 - 3:00 du.

  Na akkor el kell kezdenem gold-ot gyűjteni. XD tud valaki valami jó gold szerzési módot? (instán kivül)

  • corzi
   június 23, 2012 - 10:50 du.

   ebon tower előtt a giant solozás nem nehéz és jól dobálják a godlot

   • Csenky
    június 25, 2012 - 10:55 de.

    Aha, jól dobják a giantok.. 42g, 3g, 8g… Ez volt legutóbb az első három dropja. 😀 Ha nem esik ki legalább egy 100g értékű crystal az első 5ből, akkor kb deficit-re jövök ki. 😀 Najó azért nem, de nem a tiszta gold drop a bamozásban a buli, hanem a crystalok.

   • corzi
    június 25, 2012 - 9:35 du.

    jogos 😀 nekem onnan esett 340g értékben crystal 😀 gondolhatod h örültem neki 3 bam után 😀

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s