Kezdőlap > TERA Online > Érdemes felkészülni…

Érdemes felkészülni…

…a második választási ciklusra. Bár a legtöbb játékos számára a political system csak egy havi egyszeri alkalom, mely során megjelöl néhány szimpatikus vagy kevésbé szimpatikus guildet, mégis a választási időszak igen komolyan érinti az összes játékos játékélményét. A K-TERA-ban a ‘Candidacy’ időszak után a választások alatt az összes  zóna elvesztette annak uralkodóját. Ez önmagában bár nem nagy katasztrófa, de ezzel együtt az összes Venarch által kontrollált elem (specialty store, trade broker, priests és trainerek) is elbúcsúznak egy hétre.

Bár nem teljesen tudom, hogy ezen a téren változtattak-e valamint a nyugati kiadásba, de ha nem, akkor érdemes mindenkinek felkészülnie a jövőhét szerda (06.13) déli 12 órától induló időszakra, amikor is eltűnik az összes specialty vendor, így eltűnnek az olyan jóságok is mint pl: combat panacea, rapid resurrect scroll, erősített bandage-ok, spéci alkahestek és a spellbind powder, spéci charmok, instance direct teleport scrollok és persze pristine armor/weapon crystal setek.)

Mindenki döntse el, hogy ezek közül melyik létfontosságú a napi életéhez és igénye szerint stackeljen be belőle. Érdemes, hiszen ezen időszakban ezek a cuccok csak AH-ban érhetők el és nyilván csillagászati áron.


 1. Alcohol
  június 10, 2012 - 4:51 du.

  Ennek mi értelme?
  Én meglátásom szerint csak akkor kéne bezárniuk,ha elveszti az adott hely képviselője a választásokat.A való életben is addig vannak hatalmon a politikusok amíg el nem buknak/lemondanak vagy leváltják őket,addig nincs 1 dőszak szünet mert bocsi most szavazni kell lol.

  • corzi
   június 11, 2012 - 11:46 de.

   az a baj ha itt nem zárnának be mindent arra az 1 hétre lehet h a kutya sem törődne a szavazással mert eddig is nyitva volt mindent akk ha nem nyúlunk semmihez nyitva is marad. egyébként azt feltüntetik valahol h mekkora adó van az adott zónába? amúgy meg tényleg nincs sok értelme most a választásoknak, mert végülis minden mindehol nyitva van, elvileg 1% az adó mindenhol, pvp bevan kapcsolva, mi okunk lenne változtatni ezen?

   • Traktor
    június 11, 2012 - 12:16 du.

    Amikor belépsz a területre a minimap mellett a kis ikonra klikkelve látod kié a cucc, mi van bekapcsolva és min mennyi az adó

   • június 11, 2012 - 1:31 du.

    Zóna térképen bal felül ott van az uralkodó guild logója. Arra click ott látod az adó infokat. Egyébként essenian eléggé változó volt 1 és 8% között. Az adó mértéke az egy dolog. De ami ennél fontosabb: képes volt-e a guild mindvégig kifarmolni minden napra az NPCk kirakasahoz szükséges pontokat, mert pl ezen a terén voltak komoly különbségek.

 2. Traktor
  június 11, 2012 - 7:56 du.

  Ohh, pontok kellenek az NPC-k kirakásához? Ezt nem tudtam, azt hittem csak ki-bekapcs van 🙂 Váá, így van értelme ja, ha vki nem farmolja ki az emberek morcik lesznek, hátha a kövi guild ki fogja 🙂 Kápisii!!!

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s