Napi Rövid – 2012.06.08

Néhány apróság ami mostanában esett be:

 • A Frogster kiadott egy alaposabb leírást a Temple of Temerity-ről. A leírás több érdekességet is tartalmaz, amik még számomra meglepetést okoztak annak ellenére is, hogy  igen sokszor jártam e helyen anno K-TERA-ban. Úgy néz ki, hogy a nyugati verzióban nem három, hanem négy boss vár ránk. Másik érdekesség (ez nyilván benne volt a K-TERA verzióban is, csak nem tűnt fel): Ha meg hal egy player, akkor 50 mob leölése után automatikusan kap resurectet. Persze kérdezhetitek, hogy miért kéne neki resurect, ha egyszer van scroll és van élesztés skill a healereknél. A lényeg, hogy az instancebe egyszer lehet csak bejönni egy körben, ha elindul a timed event, akkor onnantól nincs több belépési lehetőség, ez mellett ha valaki a bossok szobájában hal meg, akkor éleszteni sem lehet, max csak ha az élesztő eltolja az ‘un-silence’ potit, ami miatt viszont jó eséllyel bukta a csapat a többi bosst.
 • Ha bárki is azt gondolná, hogy a bejelentés predesztinálja a jövő heti patchet, akkor erről gyorsan mondjon is le, a közlemény egyértelműsíti, hogy ez csak egy kedvcsináló és a funkció a következő content patch kapcsán élesedik. No persze ettől még reménykedhetünk a jövőheti patchben…
 • Cori kibányászott a legfrissebb kliensből, db-ből egy újabb Queen of Argon part#2 icont, ami egy új berzerker skill lesz. A skill neve sokat sejtet: Throw Axe. Majd meglátjuk mi sül ki ebből.
 • Igen komoly meglepetést okozott nekem a Samael szerveren játszó Whitestar guild néhány prominens személye, amikor megláttam, hogy saját kezdeményezésük alapján az első Venarch választás megünneplésére kiadták a Samael News speciális kiadását, mely gyakorlatilag a szerver életét bemutató magazin. A magazin bemutatja a választási eredményeket, interjút készít a venarchokkal, bemutatja a venarchok kedvenc screenshotjait, Guild vs Guild körképet villant és sok egyéb érdekességgel örvendezteti az olvasókat.

 


 1. Philosophy
  június 8, 2012 - 10:41 du.

  A Whitestar-osok jó arcok.

 2. Lacci
  június 9, 2012 - 8:55 de.

  Nem témába vág, de csak nekem nem megy a játék? A szerver választó előtt leáll a játék ezzel a hibával:
  Error: 0104:0000
  Game time exhausted

 3. Victore
  június 9, 2012 - 9:17 de.

  Lejárt az előfizetésed, ennyi az egész. Hosszabbítsd meg 🙂

 4. Leslie86
  június 15, 2012 - 8:13 du.

  Csak úgy megjegyezném az előttem szólók kedvéért, hogy nagyon sok esetben nem az a gond, hogy lejárt az előfizu. Én speciel ma reggel vettem meg a játékot és kapásból azt írta ki, hogy “game time exhausted”. utánaolvastam és general bug-nak számít a frogsternél, amit elvileg javitanak. és az így kieső játékidőt kompenzálni fogják minden egyes játékosnak, aki természetesen jelezi ezt a frogster felé.

 5. Gucci
  július 1, 2012 - 2:00 du.

  a 30nap free time csak akkor müködik ha befizetek mellé 1 hónapot alapból?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s