Kezdőlap > TERA Online > Fane of Kaprima – solo!

Fane of Kaprima – solo!

Köpni-nyelni nem tudok, kb 3x néztem már végig az alábbi videót, az egy dolog, hogy kvázi az egyik legjobb Fane of Kaprima tactics videó, de ez mellett a kommentátor egyedül csinálja végig az instancet. Természetesen egy warriorról van szó, top gear, top consumable, top minden… és a legfontosabb: top skill. A videót az egyik Pettan Co-s warrior (Teoh) követte el. A 4 bossból hármat legit módon ölt le (beleértve Kaprimát is), egyedül a lancer bosson sikerült összehoznia egy evadelést úgy, hogy átjutott a boss termén. Szép teljesítmény…


 1. Gregi
  június 6, 2012 - 12:26 du.

  A minap láttam ezt a videót…egy egész insta alatt soha nem hibázni, hihetetlen nagy tudás és odafigyelés, na meg reflex kel hozzá. Én egyszer-kétszer mindig benézek valamit:) Mellesleg a zene is tetszik.

 2. foldes
  június 6, 2012 - 12:27 du.

  ez szép ! 🙂

 3. Alcohol
  június 6, 2012 - 5:47 du.

  Én sajnálom hogy Kornus-t kihagyta bár totál érthtő okból,de kiváncsi lettem volna hogy oldaja meg atower+a sorcit a hátérben 🙂
  Tiszteletre méltó iparos munka.Lancer is letudja nyomni csak a lancer nem tudná skippelni kornust sajnos,mert ha sikerülne már most megpróbálnám 🙂
  Egyébként a crystáljairól mond/mutat valamit? nem láttam

 4. Chiccoo
  június 6, 2012 - 6:53 du.

  Jót röhögtem a végén! 😀

 5. június 6, 2012 - 8:05 du.

  Szép volt.

  Amúgy ha már a normál instáknál tartunk ti mikor láttatok utoljára BT normalban Rebirth lootot? mert bárkivel beszélek nem lát.. én most mentem 7 kört és 0 rebirth.. se fegyver se ruha semmi..

  • nanael
   június 6, 2012 - 9:23 du.

   Ruha nem is fog esni mert az kaprimából esik. Fegyver meg Ebon Hard.

  • Alcohol
   június 6, 2012 - 11:34 du.

   Igen sikeresen láttam már Rebtih axe droppot,Disc-et/2H-kardott
   Csak az a kibaszott lance ne m akar esni.

 6. Traktor
  június 6, 2012 - 9:24 du.

  Úristen a vége mekkora EPIC XD

 7. PlatinaX
  június 7, 2012 - 8:02 de.

  Furtim :
  Szép volt.
  Amúgy ha már a normál instáknál tartunk ti mikor láttatok utoljára BT normalban Rebirth lootot? mert bárkivel beszélek nem lát.. én most mentem 7 kört és 0 rebirth.. se fegyver se ruha semmi..

  Állítólag a vázás részt egy perc alatt kell megcsinálni és akkor esik rebirth fegyver.

  • Alcca
   június 7, 2012 - 11:45 de.

   PlatinaX :

   Furtim :
   Szép volt.
   Amúgy ha már a normál instáknál tartunk ti mikor láttatok utoljára BT normalban Rebirth lootot? mert bárkivel beszélek nem lát.. én most mentem 7 kört és 0 rebirth.. se fegyver se ruha semmi..

   Állítólag a vázás részt egy perc alatt kell megcsinálni és akkor esik rebirth fegyver.

   ez csak kamu, amúgy 1 percnek kell maradnia a legendák szerint
   múltkor meg csináltam egy grouppal és nem esett rebirth

   sőt azt is hallottam, hogy minél előbb csináljátok meg a vázát, annál nagyobb %-ban esik a loot a megmaradt idő függvényében, de én ebben nem hiszek…

   • Quendra
    június 7, 2012 - 12:37 du.

    Nem akarok hülyeséget mondani, de talán Shadow-nak volt olyan, hogy megcsinálták ezt a vázás témát és ki is írta nekik alert-ben, hogy bejátszik az emelt drop rate.
    Ettől még én a városi legenda kategóriába raktam..:D

 8. Nero
  június 7, 2012 - 11:49 de.

  Nagyon epic meg mniden el is ájulnék ha nem warriorral játszanék ugyanis aki tud Bamolni az ezt is végigviszi simán és leértékelhettek.A lancer bossnál aminél meg tuti behalt volna ugyanis akármilyen gearje van a poti cd-je 1perc azalatt kap két olyan fülest a bosstól hirtelen h osszerogy.Az h egy bugot kihasznált az meg nem az ő érdeme hanem a játékfejlesztők hülyesége.Szóval örülök ,hogy mindenkinek így tetszik de ez a warrior mint class és le lehet fikázni a hozzászólásom de én nagyon sokat néztem videókat olvastam a classról és úgy kezdtem el játszani(+Béták) higgyétek el,hogy ez alap,habár az is tén h no skilles játékos nem tudja megcsinálni,de az akkor Bam-ot ölni se tud.

  • június 7, 2012 - 12:14 du.

   Azt írtad, hogy ez nem skill kérdése, hanem a warrior class alapból ilyen és aki tud BAMolni, az ezt is megtudja csinálni lazán. Ha ez tényleg így van, akkor esetleg ide biggyeszthetnél egy kill shotot a Fimbiskről (első boss), amin látszik, hogy szólóban kivégezted. Nemtudom mennyire vagy ráérős, de gondolom holnapig csak lesz rá egy szabad fél órád, amikor meg tudod csinálni.

   • Nero
    június 8, 2012 - 8:51 de.

    Utolsó mondatomat nézd meg Meno mielőtt enragelsz,ma este de legkésőbb holnap délután küldöm a screenshotot.

   • június 8, 2012 - 9:26 de.

    Nem értek a warikhoz, de gondolom nem véletlen, hogy waris solo videók vannak instáknál (Lab of Terror HM koreai video, akkori 58-as cap mellett, ami hasonlóan elmés “hű de könnyű a játék, ezt bárki meg tudja csinálni” hozzászólásokat indított el).

  • Csenky
   június 7, 2012 - 12:16 du.

   😀 Istenem egyszer add csak, hogy az ilyen prok töltsenek már fel egy saját videót, amiben csak a felét meg tudják csinálni annak, amit leszólnak.
   Igen, a warrior nagyon jó meg minden, és mivel az arc ezt megcsinálta, nyilván elméletben mindenki meg tudja csinálni. Elméletben. A kaszt képes rá. De kicsit nézzél szét ingame milyen warriorok szaladgálnak, mielőtt ezt alap teljesítménynek titulálod. Jó részüket két pigling összecsomagolja ha nincs healer.

  • Quendra
   június 7, 2012 - 12:43 du.

   Hát akkor én ritka peches priest vagyok, mert ha egy warrival megyek instába, már előre összerándul a gyomrom, hogy CD-re nyomhatom a healt szerencsétlenre. De nyílván én vagyok szar helyen, meg amúgy is béna játékosokkal körülvéve, és a warri-paradicsomban mindenki szólózza az instákat 😀

  • Kouta
   június 8, 2012 - 3:01 du.

   Hiába képes rá a kaszt (amit jó kezekben láthattuk mire képes) ha a játékos béna, sajnos ma a TERA világában a warriorok JELENTŐS (több mint 90% ra mondanám) sajnos (vagy nem) béna a karakterhez.

 9. június 7, 2012 - 4:31 du.

  Elég szomoru hogy lehet solozni instakat.
  Mar startkor supereasy a jatek . Kb minden isnsta solozhato. Kihivas kb 0.
  Groupban meg ha lancer van kb godmode. Parom pries , meg ugye aionban volt cleric.
  Ott pl BT HM-et teljes odafigyelessel kellet hílelni elmondasa szerint . Itt kb azt csinalja hogy le-leteszi jatekot 1-1 percre hogy ranezzen facebookra meg olvasgat kozben. 🙂 Lancerrel siman elszorakozok bossokkal 5 percig is heal nelkul .
  Ez nem cry vagy drama , csak megallapitas, nem ehhez szoktam .
  Lehetne kicsit nagyobb kihivas.

  • június 7, 2012 - 4:44 du.

   Hogy mi ? Black Temple, Fane of Kaprima hard mód easy és nincs benne kihívás? Most ezt komolyan mondod?

  • nanael
   június 7, 2012 - 8:58 du.

   Ezt a videót ne vedd figyelembe. Glitchelt ahol tudott, EU fórumról exploitolás miatt már törölte is fórum mod. Ráadásul túl van gearelve hozzá, ami nem kizárt hogy megint exploit volt. Szóval van kihivás a játékban, de teljesen felesleges cheaterekhez meg noliferekhez méregetnie magát az embernek. Klánjából is volt szerencsénk pár archoz matchmakingben. Mindenen nyávognak, meg legutóbb pap szándékosan nem ütötte le oszlopot kaprimában, majd wipeoltunk. Gúnyolódott egyet majd kilépett, szóval egyből megy a kick ha valakit bedob abból a klánból.

 10. x3rb
  június 7, 2012 - 5:40 du.

  Az egész játékra értem.
  Kíváncsi lettem volna pl pár héttel a start után egy sin DP solo videora aionban.
  Teljesen lehetetlen lett volna és meg is volt a szépsége.
  Vagy bármely szintbeli insta solora egy templarral, legyen az ft, sr vagy vagy dp vagy bármi.
  Persze más. Mivel nontarget rendszer meg skill kell . De aki nem teljesen brainless az tud szolozni bármivel.
  Kicsit túl “felhasználóbarát” ,ödönkésített az egész nekem. De nem gond . Szeretem a játékot és maradok még egyenlőre.

  • június 7, 2012 - 6:51 du.

   Hosszasan ecsetelhetném, hogy egy olyan játékban, ahol a combat kimenetelét nem a random dönti el, és ahol a játéknak fontos része, hogy a játékos kiismerhesse a bossokat és ennek megfelelően reagálhasson annak a reakcióira (nem pedig egy boss modot kelljen néznie counterekkel), ott miért nevezhető normálisnak egy ilyen solo run, de inkább nem teszem. Ez nyilván szubjektív. Én ezeket a dolgokat inkább tartom a játék erényének.

   Egyébként nem értem, hogy hogyan tudod a játékot egészében ‘le’-értékelni úgy, hogy az értékelés során nem veszed figyelembe a HC contentet (FoK, BT, Kelsiak). Különösen ez akkor nem értem, ha az ellenoldalra a hardmode Beshmundir Temple-t állítod.

  • Quendra
   június 7, 2012 - 10:55 du.

   Hm érdekes meglátás, de én aionban chanterként(!) healer ágon pont hogy alt+tabolva vittem partykat egyedül, de itt priestként bizony oda kell figyelnem… Ha nem vagyok indiszkrét bedingeltétek már a 60-at, vagy CR alapján ítélsz?

 11. Csenky
  június 7, 2012 - 5:50 du.

  x3rb, szerintem vedd figyelembe, hogy az itt lesolozott FoK instance nem ahhoz a gearhez van csinálva, amivel a warrior bent volt. A másik dolog meg, hogy Te is azt hiszed, azért mert egy ember lesolozta, mindenki le tudja.. False. 🙂 Olyan instance-t szerintem nem solozol le, ahol a tiednél erősebb gear a reward.

  • Kouta
   június 8, 2012 - 3:05 du.

   simán letudom solozni CR-t, akármilyen karival! 😉

   • Csenky
    június 8, 2012 - 4:46 du.

    Pontatlan voltam, feltételezve, hogy mindenkinek tiszta, hogy az endgame-ről beszélünk. :p

 12. justaduck
  június 7, 2012 - 5:53 du.

  szval szerinted szomorú hogy lehet solozni az instákat és mindezt abból vontad le, hogy a párod jobb multitaskingban mint te?:D

  u.i.: régóta keresünk egy awasum healert:D nincs kedve a párodnak csatlakozni hozzánk?:D

 13. június 8, 2012 - 10:51 de.

  Nero :

  Utolsó mondatomat nézd meg Meno mielőtt enragelsz,ma este de legkésőbb holnap délután küldöm a screenshotot.

  Hidd el nekem, hogy elolvastam igen alaposan a commentedet, még az utolsó mondatot is éppen ezért írtam hogy :
  “hanem a warrior class alapból ilyen és aki tud BAMolni, az ezt is megtudja csinálni lazán.”

  Szóval nem igazán látom, hogy miért is kötöttél belém, de mindenesetre várjuk a screenshotot… Nem azért várom, mert nem gondolom, hogy ne tudnád megcsinálni, hiszen pl. warriorok, lancerek, slayerek rendszeresen solozzák normálban a fimbisket; hanem azért, mert szeretném látni, hogy az állításod mögött van valódi tapasztalat is, nem csak belekötöttél a témába, mert éppen úgy tartotta kedved. Amennyiben az előbbi állítás az igaz, akkor természetesen én kérek elnézést.

 14. június 9, 2012 - 11:01 du.

  x3rb :
  Elég szomoru hogy lehet solozni instakat.
  Mar startkor supereasy a jatek . Kb minden isnsta solozhato. Kihivas kb 0.
  Groupban meg ha lancer van kb godmode. Parom pries , meg ugye aionban volt cleric.
  Ott pl BT HM-et teljes odafigyelessel kellet hílelni elmondasa szerint . Itt kb azt csinalja hogy le-leteszi jatekot 1-1 percre hogy ranezzen facebookra meg olvasgat kozben. Lancerrel siman elszorakozok bossokkal 5 percig is heal nelkul .
  Ez nem cry vagy drama , csak megallapitas, nem ehhez szoktam .
  Lehetne kicsit nagyobb kihivas.

  Hát nem tudom megnézném azért az itteni BT HM-közbe mikor alt tabolgat le a párod.. (lehet amikor megáll a group staminát tölteni :D)
  Szerintem te még soha sem voltál Tera BT HMben ha ilyeneket írsz 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s