Kezdőlap > TERA Online > Tömeges ban hullám?

Tömeges ban hullám?

Egyelőre csak gyorshír, mert nincs alaposabban időm utána járni. Cori küldi a következő infót:
“valamelyik resellerrel vannak gondok meg vmilyen bug is besegített a dologba […] németeknél áll a báll, mert több száz accountot bannoltak key problémák miatt”

Az infót csak azért osztom meg így hirtelen, mert egyik régi ismerősöm az imént hívott, hogy pl. Ő is bánt kapott… Holott nem annyira német. Amint van info jelezzük.

update#1: Kiderült hogy egy kisebb viszonteladóról van szó, elvileg valamelyik angol cég, de a neve még nincs meg. Ha bárki is áldozata lett volna ennek, akkor vegye fel a kapcsolatot a viszonteladóval hogy intézkedjen, amennyiben nem tud akkor meg követeld vissza a pénzt.

Hogy mit csinálj a pénzzel? Veszel egy TERA-t egy tetszőleges (normális) helyen és a CD kulcsot beaktiválod a meglévő accodra és máris mehet minden tovább. ( A TERA-ban az accounthoz van kötve a CD key és nem fordítva… tehát tudod updatelni az újabbra).

 


Kategóriák:TERA Online
 1. Ylophiz
  május 31, 2012 - 6:13 du.

  Nekem van egy kis problémám, megróbáltam live chat-elni a support-al de sohasem akartam sorra kerülni, szóval örülnék ha itt lenne valakinek vmi ötlete..

  Szóval, a Saturn-ban bettem a játékot, és a gametime card-ot is. Megy minden, tudok játszani, a játékidőmet jól irja ki, viszont ha a hivatalos oldalon rámenyek a My Account-ra, akkor a Unredeemed Codes alatt ottvan, hogy Ubisoft: Standard Edition, és ha rámegyek, akkor “30 Days Game Time” alatt az van, hogy “OK” zöldel, viszont a “Standard Edition” alatt az van, hogy Code Fulfillment Failed, pirossal … van valakinek valami ötlete, hogy ez mi lehet?

 2. Szergely
  május 31, 2012 - 9:54 du.

  Mármint mi az, hogy HA nem tudja megoldani a reseller? Pénzzel senki sem lesz boldogabb, igaz még “csak” 1 hónap munkája van benne az embereknek, de őszintén, ha előlről kéne kezdenem ismét egy slayert, inkább hagynám a francba az egészet… Kíváncsi vagyok mi lesz a történet vége…

 3. Csenky
  május 31, 2012 - 10:21 du.

  Ha jól értettem Menorelt, akkor a pénz visszakapásával és egy új CD-kulcs aktiválásával folytathatják az emberek az accountot ott, ahol tartottak. Feltételezem ebből, hogy a licenc kapott “ban”-t, nem maga az account.

  • május 31, 2012 - 10:27 du.

   igy van

   • Szergely
    május 31, 2012 - 11:40 du.

    Nem hallottam még licensz bannról, de ha így van, akkor jobb a helyzet. Bár így is felettébb érdekes helyzet…

   • május 31, 2012 - 11:52 du.

    A CD key lett banolva, nem pedig maga az account. Onnan tudom, hogy Zsola is belecsúszott ebbe az incidensbe és tegnap este a customer supportos szépen elmagyarázta neki, hogy mi a teendő.

 4. Kouta
  június 1, 2012 - 4:30 de.

  nem egy viszont eladóval van gond, sokan sok helyről bant kaptak. Olyasmire hivatkozik a frogster, hogy a viszont eladoknak pl olyan kártyával fizettek, ami pénzlevonáskor már nem volt érvényes, vagy lejárt, esetleg lopott volt…stb Így nem sikerült pénzt leszedni a kártyáról, viszont kódot meg kiadták már. Persze a játékosok rögtön írják a forumon, hogy tölük bizony levette a pénzt a cég. Sőt olyan ember is van aki maga a frogster oldalán vette és neki is ment a ban (állítása szerint). Kiváncsi vagyok én is a dolog végére.

 5. Stanny
  június 1, 2012 - 6:34 de.

  havert még cbt alatt érte hasonló esett , nem tudott beloggolni és account statusnál a honlapon az volt irva hogy perma banned , de a lóvét simán visszaküldték instant , rebuy és problem solved

 6. június 1, 2012 - 7:03 du.

  A gamesplanetről van szó amúgy.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s