Kezdőlap > Blog, Bluehole, Game Mechanism, Kasztok, TERA Hungary, TERA KOR, Warrior > Miből lesz a cserebogár: A warrior tank~

Miből lesz a cserebogár: A warrior tank~

Egy kép, ami szerintem többet mond ezer szónál:

Igen, az ott egy warrior. Igen, egy olyan skillt használ, amivel a kardjait keresztbe téve egy shieldet képet… és Igen, jól látod, hogy ezzel a shielddel blockol…

Akit ez a téma idáig érdekelt, annak köszönjük az érdeklődést, a többieknek a tovább után részletezem, hogy miben is fog kiteljesedni a warrior tank szerepe az Argon Queen part#2 content patchben >>

Stamina rendszer:

Mint azt már a Dev Diary#2-ből kiolvashattuk, a DEV-ek erősen dolgoztak azon, hogy mind a warrior, mind a lancer esetén javítsák a tankolási képességeket. Azt ugyan nem tudom, hogy mi lett ennek a lancer részével, de a warrior esetén bevezetésre került az új funkció:

A stamina (melynek neve az EU/NA clientben valószínűleg változni fog, hiszen nálunk a condition (szivecske) lett a stamina…) értéke egy fix mennyiség, melyet az új képességekre lehet használni; cserébe viszont nagyon lassan töltődik vissza… ellenben az ellenféltől bekapott ütések gyarapítják azt.

Amíg van staminája a warriornak, addig nincs szüksége arra, hogy az MP alapú evasion skilljét aktiválja, mivel a stamina alapú párja lényegesen gördülékenyebb, jobban használható.

Új warrior (tank) skillek:

>> Cross Defence

A fentebbi képen már látható block skill. A kardok keresztbe rakásával a Warrior képessé válik a blockolásra. A blockolt sebzés értéke ugyanúgy a fegyvertől függ, mint a Lancernél. Tehát minél jobb gear = minél jobb block value

>> Smoking Agressor Jaunt

A meglévő smoking agressor skill párja, ami annyival különbözik, hogy az agressor a megidézéskor intant a célpont háta mögé teleportál (backstab), majd egyből fel is dönti azt egy rövid időre. Ez idő alatt az agressor átvesz az agrot, így a warriornak van ideje egy kicsit összekapnia magát és a csapatot.

>> Rupture

A warrior megpördül maga körül aminek határása egy debuffot rak az ellenfélre. A debuff 25% increase damanage-t eredmény. Ezt a debuffot 5x tudja stackelni a warrior. Nyilván adja magát a kérdés: ha már debuff, akkor ez minden party tagra érvényes… és a válasz: nem tudjuk… (Nem egyértelmű, hogy az 5. stack után lesz 25%, vagy stackenként 25%…) *** jav: A Rupture a meglévő stacking rendszerre épül: tehát ez egy újabb skill lesz, amit el lehet nyomni a mobon ha felstackelted. A maximálisan kihozható dmg increase buff lesz a 25%

Némi kis konklúzió:

 • A fentebbi skillek Stamina alapú skillek. tehát addig használhatod, amíg van staminád. (Legalábbis a block esetén meg van erősítve, hogy stamina a többinél meg így lenne logikus…)
 • Nincs még egyelőre infó arról, hogy melyik skill mennyi staminát fogyaszt, de nyilván elképzelhető hogy százas nagyságrendekről beszélünk az ‘értékesebb’ skillek esetén, talán a cross defence lehet ennél kevesebb.
 • Ha minden skill stamina alapú lesz, akkor: ezek a skillek nagyon brutálisnak néznek ki azonban ne feledjük, hogy egy több perces bossfighton rendesen be kell osztani a dolgokat. Nyilván pikk-pakk fel tudja stackelni a warrior a rupture-t, majd után nézhet ki a fejéből mint a luki nyúl, hogy mit kezdjen a nulla staminájával.
 • A stamina nem MP, nincs hozzá poti ami visszatölti és ha csak akkor töltődik, ha megüt az ellenfél (akkor sem nyilván úgy, hogy egyből tudj spammolni mindent).
 • Mindezekkel együtt a warrior várhatóan egy igen ütőképes PvE tank classá avanzsálódik, ami komoly segítség lesz a forever matchmaking queue problémák kezelésére.
 • Felmerülhet a kérdés, hogy mi van a PvP-vel? Itt nincs még semmi konkrétum, de nekem úgy rémlik a Dev Diary#2-ből, hogy PvP-ben nem lehet használni a stamina alapú skilleket.
 • Felmerülhet a kérdés (ahogy tegnap már fel is merült), hogy mi lesz a szegény Lancerekkel ezek után? Egyrészt megvan erről a privát véleményem… Láttam, hogy az átlag lancer (különösen az amelyik matchmakingbe jár…) mekkora egy pofátlan tud lenni (tisztelet a kivételnek)… másrészt nyilván nem ez a hivatalos álláspont >> mint azt korábbról tudjuk a Lancer is kap Stamina bart, ami mellett kap két új skillt is:

Újabb Lancer skillek:

>> Overwhelm

Elvileg ez egy combo indító skill lesz, aminek lényege, hogy az ellenfelet letaszítod a földre. Viszont ettől függetlenül ami sokkal fontosabb: ezt követően jónéhány skill lényegesen gyorsabb casting timeot kap. (5 skill van felsorolva, de most nem akarom kibogarászni, hogy melyik melyik)   *** jav: pont fordítva: ugyanúgy fog ez működni mint a slayernél az overhand strike. Tehát a kérdéses 5 skill után lehet ezt elnyomni gyorsabban.

>> Backoff

Sok más classnál már ismert hátraugrás skill. Hatására a warrior néhány métert hátra ugrik. Tökéletes eszköze az AoE típusú trutyikból történő kiugrásnak.


A fentebbiek – különösen a konklúzió – egy-két pontja némileg még zavaros forrásokra támaszkodik, sőt az sem kizárt, hogy mire elér hozzánk ez a változás… addigra egy-két dolgot át is alakítanak. Kérném, hogy egyelőre örüljünk közösen ezeknek a változtatásoknak és majd akkor ússzunk, ha a parthoz érünk.


 1. yusukee
  május 31, 2012 - 11:37 de.

  “Láttam, hogy az átlag lancer (különösen az amelyik matchmakingbe jár…) mekkora egy pofátlan tud lenni (tisztelet a kivételnek)” -> Teljesen egyet értek, hihetetlen, hogy egyes lancerek menyire pofátlanok tudnak lenni, remélem ezután visszafogják magukat ha akarnak instázni

  • május 31, 2012 - 12:46 du.

   Azért mert sok Lancerrel rossz tapasztalatunk van nem hiszem, hogy jó lenne ha a classt gyengébb tanká tennék mint a warriort mert amíg a warrior le tud menni dpsnek ezt egy lancer nem igen tudja megtenni.

   • IceSkull
    május 31, 2012 - 12:51 du.

    Ettől a Lancer nem lesz rosszabb tank, csak egyszerűen a warrior Off tank-nak volt meghirdetve és ezen funkcióját sehogy sem tudja ellátni jelenleg, legalábbis 60-as instákba biztos, hogy nem. Szvsz ez kellett szerintem, az már más kérdés hogy ezen skilleket nem kéne tudni használni instán kívül.

   • május 31, 2012 - 12:58 du.

    Jaja IceSkull már én se gondolom úgy, még ekkor írtam ezt mikor azt hittem mind az 5 skill a warrioré:D

   • Alcca
    május 31, 2012 - 1:06 du.

    hát szerintem a defensive stance és az assault stance között sokkal nagyobb lesz a különbség

   • Kouta
    május 31, 2012 - 4:21 du.

    már most is óriási a különbség a kettő között alcca.

 2. Gregi
  május 31, 2012 - 11:46 de.

  Hál istennek nem használhatja PvP-ben az új skilleket, nem kicsit alázott volna meg 1v1-ben a Warrior.
  Matchmakingben ritka egy tapló lancerek vannak néha, a harmada meg nem is konyít a játékhoz, már Golden Labirinthnál előjöttek a gondok. (5/2 success rate, de persze nem csak a lancer hibája szokott ez lenni)

  • május 31, 2012 - 12:23 du.

   A machmaking az olyan pofátlanságokat, és igazságtalanságokat tartalmaz mostanában, hogy a bicskám kinyílik…

   pl—

   Join,

   Hi!

   Kick!
   Miért?
   Archert vártunk, nem gyökér közelharci tagot.

   next

   Join

   Hi!

   Kick!

   Why… 142 + item level U have 141

   MOTHER

   ……

   így történt meg, hogy a TERA-ban MINDEN istába úgy megyek, hogy ami onnan esik az van rajtam az első runon felplusszolva… mert gyengébb cuccal nem fog menni : szánalmas gyökér banda a szerver 80 %-a.

   Ja …. és egyszer nem kickeltek, nem is értettem, de akkor jöttem rá, hogy mindenki más szerverről volt, és nem tudták megnézni, hogy 141 vagy 142 …. hogy a meteor árnyéka vetüljön a skilltelen gyökerekre…

   de ettől még jó a játék, csak az instáknak elveszik a kihívás értékét, kivéve a HC de ott, még nem voltam, de remélem, hogy az ilyen item funok ott lépten nyomon failelnek, és qq rage quit hello kitty online

   • Szergely
    május 31, 2012 - 9:50 du.

    Használj LFG-t. Problem solved. 🙂

 3. rekotye
  május 31, 2012 - 11:50 de.

  Naggyon durva…. DD tank? :3 A szervert el fogja lepni a warrior áradat.. 😀

 4. Vulpus
  május 31, 2012 - 12:07 du.

  Kérdés: Mikor jön ez EU-ra? 😀 Mert koreaiul nem játszom a DBO óta semmivel

  • május 31, 2012 - 12:21 du.

   Mint azt tegnap megerősítette Knoxxer@EME, a warri változásokat tartalmaző patch nyár végén ér el a nyugati játékosokhoz.

 5. május 31, 2012 - 12:16 du.

  király király király király király

  nade kérem… egy warriror az támad és véd… kit találta ki, egyáltalán valaha is hogy tank lééééééétezik… valaki probálja ki RPG-ben megmondani egy démonnak Strength 17 inhuman/zen, hogy a full tápos Strength 13 full inhuman tank kasztút támadja, ne a cuki kis sorceresst, akin azért van cloth, meg force field, hol jól látszódjon a me.. h intelligenciája ….

  felkapja és hozzáb…. vágja a tankot, a dpshez és nézi, hogy vajon mennyit sebez rajta XD ennyi…. a dps tank egyben, de lehetne, a sorci is tank, egyben, meg minden, csaaaaak másképp, és persze specializáció— az egy dolog, hogy ez egy mmo ban glyph, resetelhető skill vagy mindegy mi 🙂

  (off nem teccet a RIFT de ott ez a 4 kaszttal kvázi megvalósult )

 6. május 31, 2012 - 12:24 du.

  Már azt hittem, hogy ezeket pvp-ben is lehet majd használni… Az kegyetlen brutális lett volna, az 100%!

  Kíváncsi vagyok, hogy mennyit blockol a warrior… Úgy lenne fer, hogy kevesebbet, mint egy Lancer szerintem. Azért egy tömör acél “fal” nehogymár annyit érjen, mint két piszkafa…

  Ez a block csak segítség lesz neki, de közel sem lesz olyan táp, mint ahogy mi most gondoljuk. Végre egy pontban tudja majd tartani a dögöt, de szerintem nem lesz annyira erős, mint egy Lancer-é.

  És én még most vetekedtem, hogy warriort vagy lancert válasszak majd amikor a párommal elkezdünk játszani pár hét múlva…

 7. Szergely
  május 31, 2012 - 12:24 du.

  Kétségeim vannak a PvP-t illetően, hogyan oldják meg, hogy “ne lehessen használni”. Egy lehetséges megoldásnak azt látom, hogy player ellen nem működnek a skillek, pl. blockon át lehet csapni, nem döntenek/sebeznek a skillek (bár a Backoff így is elnyomható…). De ilyen formában elég hülyén nézne ki. Másik megoldás lehetne, hogy 0 staminával kezdenek, amit csak mobok csapkodásával lehetne tölteni lassan, majd 5-10mp elteltével, ha nincs attack, erősen csökkenni kezdene. Kíváncsian várom hogyan oldják meg. Ezekkel a skillekkel PvP-ben elég OP lenne…
  Az is érdekelne, hogy ezek között van e olyan skill, amivel egy már meglévőt cserélnek le. Amúgy sem volt kevés skillje a warinak, de ez +5 új skill.
  Végül pedig hatalmas pirospont, hogy végre nem csak a lancer tud majd tankolni. Lancer nélkül 60as instába menni értelmetlen jelenleg, az a kevés lancer ami van pedig már fix csapattal rohangásznak, baromi nehéz lejutni egy-egy instába (személy szerint eddig 3 60-as insta runom volt össz-vissz).

  • Kouta
   május 31, 2012 - 4:26 du.

   a smoke aggressor most is elég szép eséllyel knock backel playert is akár, nyilván annyi elönye lenne az ujnak, hogy az instant a hátadban van. A kérdés, hogy ugyanazon feltételekkel tudod-e lespawnolni mint a jelenlegit, mert akkor aki pvp ben használja az egy barom kb. a block / ugrás valóban OP lenne a warriortól, remélem jól megoldják és nem lesz belöle is egy op kaszt.

 8. május 31, 2012 - 12:29 du.

  Szergely :

  Az is érdekelne, hogy ezek között van-e olyan skill, amivel egy már meglévőt cserélnek le. Amúgy sem volt kevés skillje a warinak, de ez +5 új skill.

  Amúgy pont erre gondoltam én is. Kicsit sok skillje van alapból a warriornak, hát még ez a +5!
  Úgy tűnik, hogy nagyon kiérdemli azt az 5 csillagot a kaszt…

 9. Cori
  május 31, 2012 - 12:36 du.

  Nem tudom hogy jött ki nektek az 5 warri skill, az első 3 warrior a másik 2 pedig lancer skill

  • május 31, 2012 - 12:38 du.

   Lol és tényleg, akkor ezt leginkább én nyomorékoskodtam el 🙂
   HAHAHUHU 🙂 Sorry srácok… Javitom a postot.

   • május 31, 2012 - 12:51 du.

    Ó jee most azért örülök ennek a hibának 😀 Egész nap azt mondogatom bárcsak lenne egy hátraugrásom Lancerrel.. erre tessék 😀

   • május 31, 2012 - 1:40 du.

    Erm… egy kis szőrszál hasogatás véget meno:

    “>> Backoff

    Sok más classnál már ismert hátraugrás skill. Hatására a warrior néhány métert hátra ugrik. Tökéletes eszköze az AoE típusú trutyikból történő kiugrásnak.”

    ..”a warrior”? Még is csak tudok olvasni! YAY! 😀

 10. május 31, 2012 - 12:49 du.

  menorel :
  Lol és tényleg, akkor ezt leginkább én nyomorékoskodtam el
  HAHAHUHU Sorry srácok… Javitom a postot.

  Mondjuk nekem is meg kéne tanulnom olvasni… Igen, három új skill, habár megjegyzem, hogy az sem kevés. Egy G500-as egerem van, de már lassan nem tudom hova rakni a skilleket, hogy kényelmesen elérjek mindent! 😀

  • május 31, 2012 - 12:54 du.

   Nekem is G500 van és én is érzem a problémát 😀 mondjuk a Lancerrel még csak csak elférek de a Priestem.. annak már az Alt+egérgörgő oldalra döntögetéstől kezdve minden be van fogva 😀

   • Fityula
    május 31, 2012 - 12:57 du.

    Nekem egy G5-s egerem van de a görgő billentést valamiért nem érzékeli játékon belül:(

   • május 31, 2012 - 12:58 du.

    Hahaha! Mintha magamat látnám! Főleg, mert én egy 17 colos laptopról játszom és a billentyűzet kicsit el van nyújtva és már a 1-2-3-4 kombók is “elég messze vannak” érzés szerint. :3

    No itt az ideje, hogy leüljek párommal tárgyalni, hogy kezdjünk egy kicsit…hamarabb…^^

   • május 31, 2012 - 1:02 du.

    Fityula, azt kell csinálni, hogy Setpointban beállítod, hogy a döntögetés az valami más gomb lenyomását jelentse amit nem használsz pl: 8 9 es gomb és aztán a skillt a 8as meg a 9esre teszed és már tudod is használni a döntést! 🙂

  • Lyca
   május 31, 2012 - 1:24 du.

   én amióta mmokkal játszok folyamatosan gomb szűkében voltam , sokan úgy bindeltek be gombokat hogy 1 2 3 4 5 -re rá bindeltek shift + 1 shift + 2 etc…iszonyat idegesítő volt . amíg meg nem vettem a razer nagámat , borsos ár de minden fityinget megért . hozzá adtam most a razer anansi billentyűzetet és problem solved 🙂 csak ajánlani tudom

 11. Fityula
  május 31, 2012 - 12:52 du.

  Na most mi van a serokkal?!

  • május 31, 2012 - 12:56 du.

   Nem tudom de mehetne már mert még csak 59 vagyok a lancerrel és itt rabolják az időmet 😀

  • Alcca
   május 31, 2012 - 1:09 du.

   Twitter: We are aware that TERA servers have gone offline, and are currently working to get them back up as soon as possible. ~Silv

 12. május 31, 2012 - 1:00 du.

  Fityula :
  Nekem egy G5-s egerem van de a görgő billentést valamiért nem érzékeli játékon belül:(

  Nekem konkrétan semmit nem érzékel. Ezért megfogtam és beállítások között átírtam, hogy melyik gomb melyik F1-F12 gombot jelenti. Key Assigment a funkciója. Próbáld meg úgy és rögtön nem lesz gondod vele. ^^

 13. Fityula
  május 31, 2012 - 1:05 du.

  Köszönöm a segítséget!

  • Fityula
   május 31, 2012 - 1:21 du.

   Nekem így sem működik játékon belül a billentés:(

 14. mz/x
  május 31, 2012 - 1:19 du.

  Sztem ha egy dps tud tankolni akkor tönkrevágták a tankolást a lancert és fölössé vált pve-ben, vagy keljen egyfolytában olyan skilleket használnia a dps-nek, hogy ne tudjon rendesen dps-elni vagy kuka. Szóval most szó nélkül kivágok minden bersit a partimból ill be se veszem mint lancer és felöltöztetem a bersi altom.

  • Lyca
   május 31, 2012 - 1:33 du.

   QQ én is lancer-ral tolom és abszolute nem zavar ha a warrior is tud majd tankolni.. úgy is meg van a fix csapatom akikkel járok instába 😛 btw kicsit gondolj bele abba hogy akik nem lancerek és nincs is saját csapatuk azok LFG-én nem fél másodpercet hanem 1-2 órát várnak mire behívja őket és nagy eséllyel kapnak egy retardált tankot , ez az egész warrior tank erre lenne megoldás hogy több tank legyen mert sajnos hiány van belőle, ja és nyár végére igérik eu-ba ha jól hallottam úgy hogy nem kell rögtön törölni a karit és kifutni a világból 🙂

  • Kouta
   május 31, 2012 - 4:31 du.

   zavar, hogy ezután más kasztok is lefognak tudni menni instába? Zavar, hogy nem csak neked lesz/lehet instant a matchmaking hanem akár egy DPS-nek is? Feleslegesen megy a hiszti, ha a warrior tankolni akar, akkor hülye lesz dps kristályokkal meg glyphel bemenni (szerintem legalábbis). Kétlem, hogy a Warrior blockja egyenértékü lesz a tieddel, jójó felfog tudni fogni pár sebzést, de kétlem, hogy hosszu távon megoldható lenne mint pl a Lancerral, hogy beállok blockba és elmegyek a délutáni szunyámra…. (és emellett még a matchmakinges lancerek még pöcsök is.)

 15. mz/x
  május 31, 2012 - 1:21 du.

  Egy új class tankolásra szerencsésebb lenne.

  • x3rb
   május 31, 2012 - 3:38 du.

   Én már azt nem értem miért nem a berzi lett az offtank class. Ott a blockja meg plate. Csak kellett volna neki taunt azt kész .
   Oké hogy evasion roll meg nontarget rendszer rlz . Hú de fun a warri tanknak csináljuk már meg annak mert meg lehet , de hát akkor is. Ennyi erővel a sorci vagy az archer is lehetne tank .

 16. május 31, 2012 - 1:30 du.

  mz/x :
  Sztem ha egy dps tud tankolni akkor tönkrevágták a tankolást a lancert és fölössé vált pve-ben, vagy keljen egyfolytában olyan skilleket használnia a dps-nek, hogy ne tudjon rendesen dps-elni vagy kuka. Szóval most szó nélkül kivágok minden bersit a partimból ill be se veszem mint lancer és felöltöztetem a bersi altom.

  Nem akarok megsérteni senkit… de ezt csak én nem értettem?

 17. május 31, 2012 - 1:46 du.

  Azért tényleg nem ártana még egy 60as dungeonokat tankolni képes kaszt. Nekem lancerem van és ahogy belépek a játékba egyből rám írnak páran, hogy nem e megyek tankolni. Ha meg esetleg mást akarok csinálni és visszautasítom, akkor meg milyen kö..ög vagyok, hogy nem akarok segíteni. Mindig mondják, hogy MM-be akár 2 órát is várnak tankra. Én meg, ha jelentkezek MM-be ahogy rányomok a gombra egyből bedob egy partyba. Örülnék, ha egy kaszt egy kis terhet levenne a lancerek válláról.
  A hátra ugrós skill meg nagyon jól jönne tényleg.

 18. Csenky
  május 31, 2012 - 2:53 du.

  Azt nézve, hogy milyen warriorok rohangálni a játékban, hát a Lancerek egyelőre nincsenek veszélyben. Sok warri még dps-elni sem tud normálisan, nem hogy tankolni. Én inkább attól félek, hogy akkora fail pug instázások lesznek béna warriorok miatt, hogy sírni fognak az emberek a lancerekért. (persze azok is tudnak bénábbak lenni, de azért egy alapból tank kasztot többen tudnak tankként játszani, mint egy dps-t)

  • x3rb
   május 31, 2012 - 3:35 du.

   Pontosan . És a warrik legnagyobb része nem azért kezdett azt mert tankolni akar.

   • Csenky
    május 31, 2012 - 4:27 du.

    Hál Isten! Nekem erősen benne volt, mert az eredeti tervem lancer volt, csak megörültem, hogy van egy dps class is, ami ezt meg tudja csinálni és még gyors is. 🙂 De nem számítottam ilyen arányú warrior tömegre azért, ezt kicsit bánom. :p

  • május 31, 2012 - 6:44 du.

   Ijjj a warriorok igen….:D Lehet hogy kö..ög előítéletes vagyok, de ha MM-be egy pvp-s warriort dob be mellém, azt szó nélkül kidobom. Nagyon sokszor volt már, hogy külsős warrior miatt döglött meg az egész party. Mondhatom én, hogy ne forgads a bosst legyél szíves. Meg ne szedd már le az aggrot, amikor húzom…csak csapkodja tovább…

 19. Alcohol
  június 5, 2012 - 9:34 de.

  Nos Lancerként mikor elértem a 60-at elő dolgom volt hogy gyűrű/fülbevaló/kesztyű/cipő (rebith) megvétele volt,mert az még lehettett megfizetni.Ezeket felhuztam +6ra és addig kockáztam az enigmás tulajdonságokat amíg nem jol jöttek ki,szal kesztyű +agro/cipő balance-ot add.
  Re- glypheltem magam,és megpróbáltam a lehető legértelmesebb agro bonus-okat felpakolni magamra.Mindezt azért hogy a party-t lehetőleg ne ÉN wipe-oljam le.
  Elkeztem Youtube videokat nézni Fok(NM) és Bt-ről és ET(HM)-ről,hogy valamennyi tapasztalatom legyen.
  Nah most ott tartok hogy kesztyű/cipő csilivilk megvannak oké.Kell a felső is,és igen igen én se engedtem Berserkert addig a partyba amíg nem lett meg a felsőm,de miután meglett nem izgat különösebben.A fegyvert sajnos nem sikerült kiütni,de “olcsón lol ” 5k ért sikerült megvenni és segítséggel felhuzni+8ra.
  Írjátok hogy gyökér tankok vannak,de ki szeret wipeolni? ->Senki
  És lehet hogy itt egyedül írom,de ritkán használom a MM-et mert unom megkérdezni hogy mindenki tudja-e a dolgát,és mikor én kezdtem el instábva járogatni előre kiírtam hogy Frist timer here,és hogy ha elmondják megpróbálom követni a dolgom.
  Item lvl én nem nézek,de el kell ismerni kibaszott sok múlik a dps-en,hiszen hiába tartom magamon a tömeget,ha nincs aki leüsse,lásd Bt.ETH
  Nem fogok sirákozni ha a warrior is tank lesz,de legyen benne realitás,hogy az a kaszt DPS,és hiába fog Blokkolni értelemszerűen én nem tenném meg erősnek azt,mert úgy a lancert kb mellőzni fogja mindeki,mert minek? A warrior tankolja és dps el is bele így inkább viszünk még 1 sorcit/zerkert.
  És itt kérdezném meg hogy hallottam rebesgetni valamiféle Mage tankrol is,ebből mi az igaz?

  Alcohol

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s