Kezdőlap > Berserker, Blog, Bluehole, Game Mechanism, TERA Hungary, TERA KOR > Zerker változások és Novice rendszer

Zerker változások és Novice rendszer

Végre valahára megszületett a T4.1-es néven csúfolt patch részletes patch notessza: Zerker változások, Novice rendszer és inventory stack változások így címszavakban, emellett reputation rendszerrel kapcsolatos bug javítása és újabb területeken történő paci használat… Részletek a tovább után>>

Kezdjük talán a Zerker témával:

 • 20%-kal gyorsítják a következő skillek erőtöltési idejét: Thunder Strike, Cyclone, Vampiric Blow, Lethal Strike
 • Unchained Anger skill (HP-ből MP töltő skill) jelentős revampot kapott. A generált MP változatlan maradt, viszont a feláldozandó HP a következőképpen változik:
  • Unchained Anger I: 748 -> 640
  • Unchained Anger II: 1350 -> 884
  • Unchained Anger III: 2303 -> 1221
  • Unchained Anger IV: 3784 -> 1685
  • Unchained Anger V: 6467 -> 2329
  • Unchained Anger VI: 10198 -> 3261
 • lvl26-on a Berzerker egy új passzív skillt kap: Accelerated Cyclone néven. Aki ismeri a hasonló célú Slayer passzív skilleket, annak nem lesz ez különösebben meglepetés: Lényege, hogy ezen passzív skill hatására a Cyclone képesség sebzése nem oszlik el arányosan ha több targetet sebez egyszerre. Lényegében ez az a passzív skill ami miatt a slayer tömegben gyilkoló gép… most ugyanezt megkapja a Berzi is. Kíváncsi leszek az eredményére.

Fontos, hogy ezek a változtatások csak az első lépcsőt jelentik a class revampban és a holnapi K-TERA megjelenést követően aktívan fogják monitorozni ennek a hatását; ha kell, akkor finomhangolnak.

Instance Novice rendszer:

 • Mindenek előtt ki is a novice: Az, aki egy adott instanceban nem teljesített még 10 full run-t (10x leölni a final bosst). Honnan tudod, hogy melyik instanceban vonatkozik rá? A Profile (P) page kiegészül egy instance füllel, ahol fogod tudni követni ezt.
 • Honnan látják a csapattársak, hogy zöldfülű vagy? Mindenki aki érintett ebben az instance ideje alatt kap egy zöld angyalkát, aki folyamatosan körülötte repülget (mint egy pet). Aki játszott tavaly ősszel K-TERA-val, annak ez a pixie ismerős lesz, mivel akkor is egy ilyen (kék) repkedett az ősszes lowbie körül.
 • Mit nyersz azzal, ha van a partydban újonc: 25%-kal nő a bossok drop rateje. (Annyit tennék hozzá, hogy a koreai szöveg itt egy picit zavaros, lehetséges, hogy csak az utolsó két bossra vonatkozik ez a buff. De lényeg, hogy az endbossra mindenképp)
 • Akkor érvényes a buff, ha az újonc bent van a partyban és 100m-en belül van a bosshoz képest. Szintén zavaros, de lehet, hogy életben is kell lennie, hogy érvényesüljön a buff.
 • Temple of Temerity-ben elvileg másképpen fog működni a Novice rendszer, tehát nem az első 10 clear számít, hanem – ha jól értem- az első olyan run, ahol a végén van treasury box is (tehát leölt legalább egy boss-t a csapat)

Inventory stack változás:

Növelik a táskában a stackelhető itemek számát. Bár nem bogarásztam végig a táblázatot, de elvileg a legkisebb egység a 100-as stack lesz. A potikra és charmokra biztos hogy vonatkozik.


 1. gallena
  május 30, 2012 - 5:34 du.

  jipiiiii

 2. zacsi
  május 31, 2012 - 9:49 de.

  ezek abszolút jó változtatások csak jönne már be minél elöbb 😀

 3. rekotye
  május 31, 2012 - 11:54 de.

  Remélem nemcsak a scrollokból, de a campfire-ből is több mint 10 lehet a tasiban, rohadtul elveszi a helyet….

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s