Kezdőlap > TERA Online > Fizetős szolgáltatások – De egyelőre nem nálunk~

Fizetős szolgáltatások – De egyelőre nem nálunk~

Az EnMasse újabb nagy lépést tett a teljeskörű szolgáltatás portfolio kiépítés irányába az észak-amerikai playerek számára. Az ingyenes karakter transfer mellett most megjelentek az olyan fizetős szolgáltatások is, mint pl: Kinézet, Nem, Faj vagy éppen a név csere. Az első kettővel csak küllemet befolyásoló tényező. A Faj csere egy picit már összetettebb, hiszen ha valaki pl olyan fajt indított aminek a racial bonusaiból nem igazán profitál az adott class, akkor itt lehetősége van ‘helyrehozni’ a téves választást potom 25 dollárért. A karakter névcsere nyilván azok számára nyújt megoldást, akik az alig egy hónap alatt már lejáratták a nevüket vagy éppen bármilyen egyéb jó okot találnak erre, ami megér nekik potom 10 dollárt.

A fizetős szolgáltatások mellett megjelentek a fizetős prémium fegyver skinek is. Mielőtt bárki elkeseredne jó hír, hogy jelenleg azok az item skinek kerültek be az TERA NA shopjába, amiket az EU playerek meg fognak kapni (már akik a frogster shopban vették meg a játékot). Persze jó kérdés, hogy mikor fogjuk már megkapni ezeket. Fontos: Ezek a fizetős skinek csak és kizárólag a fegyver kinézetét változtatják, sem annak statjaira, sem annak működésére nincs hatással az adott item. Ezen még az a tény sem változtat, hogy látszólag eltérő item modelleket kapnak az egyes classok (pl. warrior: kis balta; lancer: pallos; berzi: kalapács)

Egyébként a bugyuta ikonok ellenére a fegyverek igen jól néznek ki ingame. Legalábbis erre enged következtetni a Lancerhez kiadott ‘Kingsguard’ skin képe:

Egyelőre arról sajnos nincs semmi információ, hogy mind a szolgáltatások, mind pedig a fizetős item skinek várhatóan mikorra érkeznének el az EU régióba. Ezen a téren (sem) csipkedi magát a Frogster. Bár előnyükre legyen mondva, hogy az előző patchnotes kapcsán szépet villantottak (nopersze nem kis késéssel…) Egyelőre az ilyen jellegű kérdésekre a community team a következő konzerv választ adja: “Jelenleg nincs semmilyen bejelentésünk ennek kapcsán, amint lesz, akkor fogunk szólni


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s