Kezdőlap > Guildek, TERA Online > Bemutatkozik a Para Bellum Guild

Bemutatkozik a Para Bellum Guild

Üdvözlök mindenkit ismét, mai cikkemben egy új magyar csapat bemutatkozásáról írnék mely nem más mint a Para Bellum @Essenia PvP guild amivel már találkozhattunk egyszer a korábbi cikkem videói kapcsán. Most megnyitják kapuikat mindenki előtt de nem is szaporítom a szót, át is adom a tollat Testőrenek a Para Bellum Guildből:

Rólunk

A társaság alapját több éve együtt játszó játékosok adják akik éveken keresztül különböző karakterekkel hc raiderkén wowoztak a magyar élvonalban és pvpben is szép eredményeket értünk el. Amikor már a wow nem nyújtott örömöt kipróbáltunk különböző játékokat illetve megfordultunk a következő mmo-kban és nem egyben kivégeztük a játék tartalmát amit nyújthatott (swtor, rift, aion, tabula rasa, lineage 2,Perpetuum online) viszont egyik sem tudta azt a játékélményt nyújtani amire vágytunk. Ezek után megjelent a Tera és végre megtaláltuk a számításunkat, véleményünk szerint ez a játék ami leginkább az egyéni képességekre épül és mint teljesítmény orientált játékosok az ilyeneket szeretjük.
Tervünk a guilddel kapcsolatban, egy olyan társaság megteremtése a magyar Tera közösségen belül akik a meglévő PvE tartalom teljesítésén túl a PvP-be kívánnak több energiát fektetni. Legjellemzőbb tulajdonságunk a teljes őszinteség amit viszont el is várunk, aki jó hangulatban mégis minőségi szinten kíván őszinte emberek között játszani annak itt a helye, viszont aki személyiségi problémáit és irl sikertelenségét a játékban lévő hatalmaskodásban és cselszövésekben egymás fúrásában próbálja kiélni azt nem tűrjük meg.

Mit ajánlunk?

Szervezett és jó hangulatú csapatott saját Teamspeak 3 serverrel. Szervezett programok a közös Deathmatch-ek, PK party-k Guildes Duel versenyek ingame díjazással, közös instázás viszont ezeket mind csak maximális LvL 60 szinten tudjuk biztosítani (mivel a játékban már 2 szint különbség is hatalmas előnyt jelent és nem tudna egy lvl 56-os vagy 58-as ember érdemben részt venni a Deathmatcheken és a többi pvp alapú programon a szint és gear különbség miatt)

Kiket várunk

– Olyan játékosokat akik teljesíteni akarják az éppen aktuális kihívásokat, és mindig az egyre jobb teljesítmény / gearre való törekvést.
– A saját classod tökéletes ismeretét és azt hogy a classoddal kapcsolatos új információkkal mindig tisztában legyél, amennyiben nyelvtudásod nem teszi lehetővé hogy offical fórumokat túrd és érdeklődj esetleg idő hiányod miatt akkor KÉRDEZZ.
– Aktivitást úgy gondoljuk, aki érdemben akar foglalkozni a Tera-val annak célja a mihamarabbi felfejlődés ezért olyan emberek jelentkezését várjuk akiknek szintezése belátható időn belül befejeződik ezen felül amikor bekerülnek a játékba a Bg-k a heti 3 szervezett bg-zést  lehet vállalni tanulás és munka mellett is természetesen előre egyeztet időpontokban.
– Kitartást mivel a játék Európában most indult ezért a magyar közösség relatív kicsi ezért tagjainkra szeretnénk számítani amihez elengedhetetlen, hogy hűségesek legyenek a guildhez.
– Kommunikációt ha bármi miatt nem tudsz Tera közelbe kerülni tartós ideig tudasd velünk
– Ha hibáztál tanulj belőle ne kövesd el lehetőleg többször törekedj rá hogy elkerüld, nem kellenek a fölösleges laggoltam megállt a kép kifogás egy egyszerű “sry hogy el***tam” is bőven elég a fölösleges kifogásokkal csak a klán társaid idegein gitározol
– Legyen benned verseny szellem ne elégedj meg azzal, hogy ha valaki megölt próbálj felülkerekedni rajta így válik valaki egyre jobb játékossá.
– Bírd a kritikát “Aki nem bírja a kritikát, az tanuljon meg játszani.” Sértődésnek nincsen helye progress orientált társaságban.
– Jelenleg még nincs szint korlát a felvételinél viszont ez változni fog.

Kiket nem keresünk?

– “Nem vásárolom vissza a staminát majd a campfire visszatölti”.
– „Kitört 3 kristályom nem érdekel nem akkora up az” De igen az.
– “Képes vagyok akár fél órát is várni a res-re ahelyett, hogy megmozduljak és csatlakozzak újra a harchoz”.
– “Minek nekem mikrofon le is tudom írni amit mondani akarok”
– “De én nem is álltam (mellette, benne, közel hozzá, rajta stb)” mindenki hibázik ezért vagyunk emberek viszont a hibáinkból tanulni kell nem megismételni őket állandóan.
– “Jaj már megint gvg-ben vagyunk engem ez nem érdekel most altozok szakmát húzok” Amikor GvG-ben vagyunk valakivel akkor elérhetőnek kell lenned a maineddel.

“Beszélgettem Budhával és olyan kérdés merült fel bennem ami a fentebb írtakból nem derül ki” vagy “Jelentkezni szeretnék” vagy csak meg akarsz minket találni egyébb okból ingame vagy TS-en akkor:

Megtalálsz minket online a következő karaktereken:  Testor; Ardens; Johngotti;
Teamspeak 3: ip: 217.113.55.8 port:9987 (szerver pw nincs) Para Bellum Előszobában várakozhatsz. Fórumunkat a Para Bellum képre kattintva érheted el.


 1. Kaguura
  május 16, 2012 - 4:35 de.

  Várunk Titeket!

 2. május 16, 2012 - 12:59 du.

  Good luck!

 3. asdrt
  május 16, 2012 - 1:21 du.

  Tuti buli:) jónak hangzik:)

 4. május 16, 2012 - 2:30 du.

  Sok sikert a klánépítéshez és a játékhoz!

 5. Liri
  május 17, 2012 - 6:13 du.

  Sok sikert! 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s