Kezdőlap > Blog > Napi Rövid – 2012.04.29

Napi Rövid – 2012.04.29

Sikerült elkönyvelnem egy DC-t, úgyhogy az 50 perces queue jó alkalmat teremtett egy blog postra.Az EU Headstart probléma mentesen indult. Jó fél órával a start előtt fellőtték a szervereket és 15 perccel a hivatalos start előtt az összes ismertebb community platformon közhírré is tétették a neves alkalmat.

A szerverek (különösen az Essenia amivel kapcsolatban van is személyes tapasztalatom) problémamentesen üzemel. Sem folyamatos lagpeek, sem egyéb instabilitás nem borzolj a játékosok kedélyeit. A két top EN szerver (Velik és Essenia) napközben kora délután cirka 20-30 percces queueval fut ami egyébként bőven elviselhető, bár aggasztó belegondolni, hogy május 3-án rászabadul a játékra egy újabb játékos tömeg. Meglátjuk hogyan alakul majd a queue QQ.

Néhány egyéb apróság:

 • Megjelent az EnMasse oldalán a head-start patch notes (ami nálunk várhatóan május 3-ai éles indulással fog bekerülni). A patch két legfontosabb újdonsága: Kiveszik a játékból a questekből kapható destiny és lucky eggeket, valamint a patch matchmaking rendszer által adott rewardoktól szintén búcsúzhatunk.
 • Az NA (Amerikai) realmeken igen komoly queue probléma van, jelenleg vannak szerverek ahol 2-3 órás queue van már most a head-start alatt. Az EnMasse hétfőre már megoldást nyújt a játékosoknak erre a problémára: Elindul a free character transfer szolgáltatás, amivel kevésbé terhelt szerverekre lehet átvándorolni.
 • Egyelőre még nincs információ arról, hogy hasonló service indulna az EU realmeken is… Reméljük a Frogster ezen a téren hamar mozgósítja magát. Bár ahogy nézem a Frogster részéről jelenleg még az az állásfoglalás, hogy márpedig a queue az normális és akinek nem tetszik az menjen kevésbé terhelt szerverre: -link-

Kategóriák:Blog Címke: , , , , ,
 1. április 29, 2012 - 8:13 du.

  1050 nem olyan sok az XD

 2. elriewen
  április 29, 2012 - 8:17 du.

  Ma az SM-hez kapcsolódó Story questet próbáltuk befejezni 2x, de menet közben mindkét alkalommal meghalt az instance. A 2. után kb. 500+-dikak voltunk a sorban…ennek örömére kiugrottunk kajálni + meginni 1 jófajta sört, visszaérve az “előkelő” 1044-ik helyet kaptam meg…

 3. krisztian922
  április 29, 2012 - 8:35 du.

  Ez amúgy a fent említett szerókon van? Én sajnos csak jövő hét péntektől kezdem a játékot (itthon veszek dobozos verziót + meló :P) de akkor valszeg inkább megyek valami kevésbé “ismert” szerverre 😀 amikor időm lesz (és az ilyenkor délután-este lesz) nem akarok szívni a várakozással 😡

  • elriewen
   április 29, 2012 - 11:57 du.

   …ez az Essenián volt…

 4. QQriQ
  április 29, 2012 - 10:54 du.

  Lehet tudni, miert szedik ki a tojasokat? Kapunk valamit kompenzalaskeppen? Vagy csak siman kiveszik, es igy jartunk?

 5. Csenky
  április 29, 2012 - 11:43 du.

  Igazából remélem beraknak potikat helyettük. Jobb lenne szinthez jó potikat kapni fixen, mint 32-es karival kibontani 50 tojást (ami amúgy elég irritáló folyamat), és látni a 20 tier 1-es potit…

 6. krisztian922
  április 29, 2012 - 11:47 du.

  Engem még az se zavart 😀 mindig azt használtam amiből a legtöbb volt mert hát nem igazán volt rá szükség 😡 bár lehet ez azért volt mert nem szerettem egyedül szórakozni BAM-okkal 😀 de valóban, remélem valami csak lesz. Nem igazán néztem annó utána cbt/obt alatt de ha pl. minden tojásból kapható poti craftolható akkor végül is nem olyan vészes a dolog.

 7. április 30, 2012 - 8:19 de.

  Érdekes, én a Velik-en, az elmúlt napokban egyszer sem futottam bele a queue-be…
  Leginkább az bosszantott, hogy az OBT-én bekerült összes óriás bug egy az egyben benne maradt.

  • x3rb
   április 30, 2012 - 9:15 de.

   Énsem

 8. május 1, 2012 - 3:49 du.

  Lehet,hogy én emlékszem rosszul,az aoe mint pl berserrker cyclone skillje full sebzést okozott minden mobra,most meg megoszlik a sebzés =O .Ezt vlki meg tudja conförmőlni?

  • Fecniii
   május 1, 2012 - 6:21 du.

   Eddig is megoszlottak az AoE spellek, minél több mobot ütsz. tudtommal!

 9. foldes
  május 1, 2012 - 6:35 du.

  Shop mikor lesz benne ? Nem látom a menüben.Kíváncsi lennék pl. a chronoscroll-ra majd.
  Mennyi lehet majd ingame aranyban kb. ? Van esetleg erről infó koreai szerverekről ?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s