Political System

A Frogster összehozott egy gyorstalpalót a politikai rendszerről, vagyis elsősorban inkább az abban való részvétel feltételeiről és lehetőségeiről. Fordítás a tovább után.

A TERA Politikai rendszere
Egy politikai kampány futtatása nem lesz könnyű, sem a vanarch jelölteknek, sem magának a guildnek. Az első vanarch választások a TERA különböző provinciáiban a játék indulása után néhány héttel várhatóak.
Körülbelül ez idő tájt lesznek kész maguk a guildek, hogy vezetőik elláthassák egy vanarch feladatait, és meglesznek az ehhez kellő magas szintű karakterek és struktúrák. Fontos, hogy sokaknak lehetősége legyen részt venni szervereink első vanarch választásain.
Miután kiadásra kerül a választásokra való felhívás, minden jelöltnek egy hét áll rendelkezésére, hogy meggyőze az embereket, rá szavazzanak. Ez a fázis meglehetősen fontos lesz, a guildnek és magának a jelöltnek is felkészültnek kell lennie, ha magához szeretné venni a provincia irányítását.
Ha nem vagy a jelölésre pályázó guild tagja, akkor is lehetőséged van választani egy megfelelő vezetőt a különböző provinciákhoz. Talán nem mindenki tudja még teljesen, hogyan működik a rendszer, ezért leírtunk minden információt, amire szükség lehet az első választásokra való felkészüléshez.

Vanarch – mi is az pontosan?
A vanarchok a TERA egyes provinciáit uralják a szerverükön, lehetőségük lesz beállítani az adókat és egyéb fontos dolgokat választani a területükön. Ha egy vanarch megválasztásra kerül, egy hónapig tart a pozíciója. Ezután kezdődik a következő választási fázis.

Ez jól hangzik! Ki indulhat ténylegesen a vanarch rangért?
Jelenleg a lehetséges jelölteknek legalább 50-es szintűnek kell lenniük, és minimum 20 tagú, 3-as szintű guild vezetőjének kell lenniük. Ha szeretnéd a guilded szintjét növelni, Cathanarch jutalmakat kell szereznéd guild küldetések teljesítésével. Összesen 70 Cathanarch medálra lesz szükséged a 3-as guildhez.
Hozzá tartozik, hogy további 100 Cathanarch medál és 3000 gold is kell a jelöléshez. Amint ezt a díjat befizetted módodban áll regisztrálni egy provinciához a szervereden, és speciális státuszba lépsz, hogy lehetőséged legyen meggyőzni az embereket a szavazásról. Aki vanarch szeretne lenni, regisztrálnia kell a kívánt provinciához mielött a választási határidő lejár.

Ki tud szavazni és segíteni a jelöltet egy provincia feletti uralom megszerzésében?
A választás egy népszerű szavazáson keresztül érhető el. Szavazási jogot azok kapnak, akiknek az adott szerveren legalább egy 20-as szintet elért karakterük van.

Vanarch szeretnék lenni, mely provinciák vezethetőek a TERA-ban?
15 provincia felett szerezhetnek hatalmat a jelöltek:

 • Island of Dawn
 • Ostgarath
 • Arcadia
 • Val Aureum
 • Val Parada
 • Val Elenium
 • Val Kaeli
 • Val Tirkai
 • Poporia
 • Westonia
 • Essenia
 • Veritas
 • Sylvanoth
 • Lorcada
 • Helkan

Hogyan kellene meggyőznöm a játékosokat, hogy rám szavazzanak?
Több különböző módja is lesz. Mindenek előtt sokat segít, ha ismert vagy a játékosok között, legalább egy bizonyos részén a szervernek. Ebbe persze beletartozik a guilded hírneve is, például ha jellemzően segítitek a kezdőket, később ez kifizetődő lehet a választásokkor.
Használhatod a hivatalos fórumot és a guilded weboldalát is, hogy népszerűsítsd magad.
Ezentúl akár létrehozhatsz egy twitter accountot a kampányhoz, vagy készíthettek egy készíthettek egy videót a guildeddel.
Ne felejtsd el, hogy az egész guilded segítségére szükséged lesz a sikerhez, hiszen kellő mennyiségű gold és Cathanarch jutalmak nélkül el sem tudsz indulni a választásokon.

Kérjük tartsátok szem előtt, hogy még lehetnek változások a politikai rendszerben, de a fenti információkkal készen lesztek a néhány héten belül következő, első választásokhoz.


 1. Liri
  április 28, 2012 - 11:30 de.

  Nem olcsó mulattság 🙂

 2. Sagrath
  április 28, 2012 - 12:25 du.

  😉 Pegi 12 lol biztos faja kis politikai káosz lessz benn muhahahaha

 3. Sagrath
  április 28, 2012 - 12:28 du.

  Arra azért nagyon kiánycsi lennék, Hogy egy 12 éves hogyan kezel egy komoly politikaii rendszert.és hogyan épiti ki az egésznek az infrastrukturáját, majd mindenhonnan lehet visszarepkedni/teleportálni a fővárosokba, kevés helyen lessz Luxury item elérhető stb stb.És valószinű hogy gold vérszemet kap ha valamelyik ne adj isten valahogyan hatalomra jut.Lesznek olyan adók hogy belezöldűl az ember :))) Bocsi a kétszeri kommentért de melozók 😦 És nem tolhatom a warimat arrrrrrrrrrrrghhhhhhhhh….Megint lemaradok majd jól azt megérem behozni…

 4. Kaguura
  április 28, 2012 - 8:40 du.

  Szerintem ez a képem megér egy misét xDDD
  Szép “bug”

 5. krisztian922
  április 28, 2012 - 8:49 du.

  Hány hónapot vettél meg eredetileg xD? Szép is lenne ennyi ideig bebiztosítani az accot 😡

 6. Gregi
  április 29, 2012 - 7:43 de.

  Nekem is 42 Months 😛 Majd valamikor gondolom javítják.

 7. Laces
  április 29, 2012 - 8:56 de.

  A Standard Edition-hoz elvileg kapni kellett egy fehér ló mountot (White Stallion), erre kaptam egy ugyan olyat mint amit q-ból is kap az ember, csak valamivel világosabb szinben. Valaki másnak is van hasonló problémája? Vagy valamit aktiválni kellene az accomon?

  • x3rb
   április 29, 2012 - 1:21 du.

   Nekem fehér, bár kicsit ilyen koszos-fehér , meg a páncélzat is kicsit más rajt.
   Meg ugye nagyobb a mozgási sebessége. Ha jól emlékszem talán 255 . a quest horse viszont csak 235.

 8. április 29, 2012 - 9:15 de.

  Csak én érzem úgy,hogy a bányában rohadtul lenerfelték a mobokat?Ez volt a kedvenc részem,mostmeg olyan könnyű,unalmas lett =S

  • Csenky
   április 29, 2012 - 2:21 du.

   Én szerintem meg vagy mindenhol lenerfelték őket, vagy csoda történt és úgy keltem fel pénteken, hogy már tudom használni a warrit. cbt-n állandóan potiztam, nem győztem a bandage-t venni, néha összecsuklottam a moboktól ha sokat rántottam be, most meg órákat tudok fullhp-n farmolni és meg se kottyan..

   A stack systemtől viszont nem ájultam el, remélem magasabb szinten lesz értelme.

   • x3rb
    április 29, 2012 - 4:47 du.

    Én nem éreztem nerfet . Bár amúgy is picit gáz hogy pl simán szólózható egy world boss is . De majd az endgame insták HC módban 🙂 PVE moar 😉

 9. április 29, 2012 - 8:16 du.

  van nerf sz@artig— még a drop is beteg… de nem baj… az enchi viszi a pézt

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s