Kezdőlap > Blog, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary > Nyerj két digitális TERA SE-t!

Nyerj két digitális TERA SE-t!

Immáron tényleg a nyakunkon van a játék megjelenése. A hirtelen jött viharfelhők is távozóban vannak, így itt az ideje, hogy méltó módon megünnepeljük a játék megjelenését. A DLGamer.com és a Frogster közös kezdeményezésén két darab TERA Online játék került felajánlásra a blog olvasói számára. A kiadó és a terjesztő ezzel honorálja azt, hogy a megjelölt terjesztőn keresztül rögzítettünk néhány tucat eladást. Ahogy azt korábban ígértem megéri a Variance: Tera Hungary szervezésében megvenni a játékot, hiszen – többek között- ilyen felajánlások születhetnek belőle!

Természetesen a nyereményeket ebben az esetben is egy-egy verseny/feladvány formájában lehet elnyerni. Az időzítésről egyelőre csak annyit árulnék el, hogy  az egyik feladvány holnap délután várható, a második pedig valamikor a hét végén…

A győztesek egy-egy TERA Online Standard Edition csomagot kapnak ingyen és bérmentve. (digitális kiadásról van szó, tehát a nyeremény nem hordoz magával semmilyen csomagot, dobozt, postai küldeményt…). A játékszabályok igen egyszerűek lesznek. Bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy rendelkezik már játékkal és egy haverjának próbálja behúzni azt, vagy éppen az utolsó pillanatig tartogatta az előrendelést és most kapva kap az alkalmon. A feladatok nem lesznek kifejezetten ördöngösek, nem kell hozzájuk nagy lexikális TERA tudás.

Ha nem nyernél a versenyen, akkor sincs miért csüggedned, hiszen az oldalunkon keresztül meg tudod vásárolni a játékot és ha már te nem nyertél, akkor a vásárlásoddal később másokat tudsz hasonló módon támogatni:


 1. Kecske
  április 25, 2012 - 2:14 de.

  Hát ez nem semmi 🙂

 2. PlatinaX
  április 25, 2012 - 7:41 de.

  Hali!
  Azt szeretném megkérdezni,hogy mini pre-ordert amivel részt lehet venni a headstarton lehet még venni?Mert hivatalos oldalon nem találtam,viszont ha már megveszem akkor boxos verziót szeretnék.Vagy már csak a digitális pre-orderrel lehet részt venni a head starton?Mert hát itt a 4 napos ünnep,lehetne kockulni ezerrel,kár lenne kihagyni =D.
  Egyáltalán ha most előrendendelek részt vehetek még a head starton?=D
  A választ előre is köszönöm.

  • április 25, 2012 - 7:57 de.

   A preorder csomagoknak továbbra is része a headstart event. Ezzel kapcs nem tudok változásról. Viszont múlthét közepe óta már nem lehet preorder minit venni. Aki eddig nem vette meg és mindenféleképpen boxot akar venni, azoknak most már meg kell várniuk a május 3-at.

 3. Yusukee
  április 25, 2012 - 1:04 du.

  Na ez pont jól jön, még nem rendeltem meg a játékot. Hátha szerencsém lesz 😀

 4. PlatinaX
  április 25, 2012 - 2:57 du.

  Jah még én se,jó lenne bemákolni ^^’

 5. Kox
  április 25, 2012 - 3:37 du.

  Na, újból elérhető az account oldal, beléptem és láttam, hogy tudom upgrade-elni a korábban megvett mini preorderemet! Tehát 45 EUR-ért Standard Digital Editionre tudtam váltani. AKinek ez az infó hiányzott, vagy nem tudta, most már megteheti.

 6. Heracross
  április 25, 2012 - 3:54 du.

  CE-t meddig lehet venni?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s