Kezdőlap > Blog, TERA ENG, TERA Hungary > EU CBT#5 recap~

EU CBT#5 recap~

Na ezzel is megvolnánk. Lezárult az EU CBT#5 és ezzel a TERA Online teljes EU CBT periódusa is. Ahogy azt előre jeleztük, ezúttal a Renegade kivált a Variance béta guildből és csapatépítő jelleggel egy igen aktív csapatépítő PVP hétvégét hoztunk össze. Ezzel együtt némileg kevésbé volt rálátásom a Variance guildre, bár azért vasárnap este csak összehoztuk a közös End party eventet. (Aminek a szervezését köszönjük Xhatornak!) A záró buli végén készült csoportkép azokról, akik kibírták addig:

Köszönjük a megjelenteknek a részvételt, ahogy mindenki másnak is, akik a Variance: Tera Hungary által meghirdetett béta guildekben töltötték el az elmúlt heteket. A Béta guildek ezennek feloszlatásra került és az OBTvel kezdetét már a végleges guildek kerülnek megalapításra. Szép volt, jó volt, jöhet az OBT. A tovább után egy kisebb képgaléria a hétvége izgalmasabb pillanatairól.

A hétvége másik fontosabb eventje a ‘Argon event’ néven futó valami volt szombat délután. Nem igazán tudom, hogy a Frogster miért titulálta Argonosként ezt az eventet, hiszen Argonból egy darab sem volt még csak a közelben sem. Ez egy ‘sima’ monster invasion volt Velika ellen. Bár én sikeresen átaludtam az eventet, de a Voidwalkers guild egyik oszlopos tagja nemcsak, hogy ott volt, de videót is készített az eseményről. Aki kihagyta volna az eventet, az megtekintheti a videót a tovább után:


 1. Sagrath
  április 16, 2012 - 9:26 de.

  Szép volt, jó volt, nagy fun volt. Csoprotképről lemaradtam arrrrgghhhh, de nem baj 😉 5600 BAD BOYS pontot szedtem össze 🙂 Ezzel is öregbítve a Renegade nevét lol.OBT-n nem hiszem, hogy nagyon aktiv leszek majd Headstartkor.Sok hasznos infot szedtem össze a Warrival kapcsolatban PVP terén, utolsó napon már MAD MANNEK neveztek egyes 38-as jól gearelt partyk amiket természetes, hogy soloban is megtámadtam :). És igen nagyon fontos a gear a játékban Csak a felsőm volt arany mivel időm nem volt kiszedni,de már érezhetően sokkal nehezebben bírtak leverni 4VS1 ben is.Részemről biztos, hogy Warrior lessz a GOD.Mostmár csak a headstartot várom.Köszönöm a többieknek, hogy már a CBT 5-ön megalakult a majdani Renegade, igy nagyobb fun volt tolni azokkal akikkel majdan élesben is eggyütt fogunk játszani.

  • április 17, 2012 - 8:38 de.

   Egy olyan kérdésem lenne, hogy solo-ban a warrior mennyire jó? Elsősorban Lancert szerettem volna, de hát azt mondják, hogy soloban az egy rémálom…

   Meg valami pvp karaktert szeretnék főként felhúzni elsőnek és a Lancer/Sorc között vetekedek, de azt mondják a Warrior is kegyetlen erős. (főleg, hogy most lesz neki egy jó kis buff..)

   • Kouta
    április 17, 2012 - 5:04 du.

    milyen jó kis buffról beszélünk? a combo pontos hülyeségről? az inkább a tankingot boostolja…

 2. furtimus
  április 16, 2012 - 1:21 du.

  Rasszista rendezvény volt, mindenki a kiskutyát terrorizálta.. 😀

  • április 16, 2012 - 3:37 du.

   Pedig én élesztettelek D:

  • április 16, 2012 - 3:38 du.

   Ezúton kérnék elnézést a viselkedésünkért, őszinte bocsánatkérésem jeléül láthatod, hogy a képgalériából kihagytam azt a képet, ahol középen a “You killed Furtim” szerepelt 🙂

   Viszont azt látnod kell, hogy a véráldozatod nem volt hiába való. A leölésed eredményeként bekapott 60 infamy point egy igen összetett versenyt indított el, ahol rövid idő belül több ezer pontot szedtünk össze, amit a nap végére Reverzz kollega a ‘9999’ pontos küszöb elérésével zárt. 🙂

   • április 16, 2012 - 4:03 du.

    Gti*

   • _T_
    április 17, 2012 - 10:52 de.

    Nálunk a x. CR run után gurult el a gyógyszer, oylan Vasárnap dél körül. 🙂 1 órán belül az egész party infamy capen volt. Utána este 9-ig ment a pity-puty Lumbertown melletti hídon. A legfőbb tanulság számomra az volt, hogy nagyon élvezetes a sorc PvP-ben, de 2mp alatt ledarálja bármi, ha nem figyel az ember.

 3. furtimus
  április 16, 2012 - 4:07 du.

  Nincs pánik majd liveon jövök a kis Elin tündérkémmel aztán jön a véres kaszabolás 😀

 4. ImYoI
  április 17, 2012 - 10:02 de.

  Tudom, hogy ne a megfelelő helyre írok, de nem tudom senkitől megkérdezni, hogy OBT már Argon patchel jön vagy az csak headstartra kapjuk meg?

  • GabohuN
   április 17, 2012 - 11:45 du.

   OBT már Evolution patch part II-vel és Argon patch part 1-el fog jönni.

 5. Sagrath
  április 17, 2012 - 10:41 de.

  nobody (@number361) :
  Egy olyan kérdésem lenne, hogy solo-ban a warrior mennyire jó? Elsősorban Lancert szerettem volna, de hát azt mondják, hogy soloban az egy rémálom…
  Meg valami pvp karaktert szeretnék főként felhúzni elsőnek és a Lancer/Sorc között vetekedek, de azt mondják a Warrior is kegyetlen erős. (főleg, hogy most lesz neki egy jó kis buff..)

  A warri ha jól van gearelve, és tudod használni akkor kegyetlen húsdaráló.Játszhatóságát tekintve a legnehezebb, de meghálálja ha megtanulod 🙂 Kiprobáltam más classokat is De warrior után a többi igencsak csiga melee classoknál.K-Kerán maxoltam egy priestet az is nagyon jó kis kari.Egy rangert meg egy sorcit meg 40 fölé húztam,nagyjából ez a 4 class játszik nálam ebben a játékban de a warrior RULEZ all overt the game…

  • április 17, 2012 - 11:34 de.

   Szóval sok időt kell belefektetni mire jó lesz? Mármint gear szempontjából.

  • április 17, 2012 - 11:36 de.

   Meg PVE-ben mi a szereped és mi tudja “leváltani”? Zerker? Slayer? Jobbak, mint a warrior? Több a dps-em? Vagy nehezebben lehet megölni? Nehéz geart szerezni neki?

   Elnézést a sok kérdésért, de NAGYON meg kell választanom, hogy mivel is kezdek játszani, mert sajnos nincs annyi időm, hogy több karaktert is felhúzzak jó szintre.

   • Chiccoo
    április 17, 2012 - 11:50 de.

    Javaslom az alábbi topicot a forumunkon:

    http://terahun.hu/viewtopic.php?f=9&t=15

    Ott felteheted az összes kérdésedet, biztos vagyok benne, hogy sokan segítenek majd, hogy megtudj mindent a Warrior classról ami érdekel.

    Találsz még a Warrior topicban bemutatót és általános információkat a classról, valamint egy leírást Nalfen tollából, Rdei fordításában.

    Itt lehetőleg maradjunk az EU CBT#5 témánál. 🙂

 6. Sagrath
  április 17, 2012 - 11:55 de.

  PVE ben a warrior egyenlőre vegyes kaszt.Lehet vele tankolni “Evade Tank” de DPS halálosztó karakter is egyben. Több leosztásban is lehet tankként használni Helerrel vagy helaer nélkül de, ahhoz nagyon ismerned kell nem árt PVE-ből is a legjobb gear és a variált kövezés.Ping nagy ellensége de ha a latencyd jó és tudod használni a karaktered mindig a legjobb gearben van adott körülményekkel, akkor nagyon zsír kis class.Szememben a legszebb harcstilusa van látványos a harc animációja, viszont egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed, mert könnyen halhatsz vele 🙂

  https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=34204&s=0077e0e9a55965391e17dc6bd1051fb3

  a fenti linken minden nagyon fontos információt megtalálsz a classról “Nalfen” jóvoltából aki igen komolyan merült be a warrior class rejtelmeibe.

  Éles játékra úgy halottam majd csökkenteni fogják majd a warrior tank szerepét Pve szempontjából ezt majd meglátjuk nem tudom mi az igaz belőle.Biztos lessz majd pár balance.És jön a skill stacking system ami,igen komolyan néz ki a gyakorlatban ahogy azt sasolgattam.Ha sikeresen stakeled a támadott mobot akkor a végén brutal damaget oszt ki az áldozatra.Remélem ez a system majd PVP-ben is mutat valamit,mert nem kimondottan PVE re tervezek sőt ha lehet akkor inkább PVP minden körülmények közt.

  + még egy régebbi postban Menorelék irták, hogy lehetséges, hogy eu verzioban lessz a warrinak egy Conditionja ami nem egyezik a jelenlegi Conditionnal.<—–Ez közel sem biztos de ha bejön akkor ha az a Conditionod maxolva van akkor bizonyos skilljeiden nem lessz CD, természetesen ennek mértéke ahogy csökken úgy fog valószinű a CD értéke visszatérni az eredeti értékéhez.

  Kövezése a felszerelésednek igen fontos momentuma lessz a játéknak + a megfelelő Gylphezés a skilljeidnél.Gylphekkelis többféleképpen tudod majd istalni a skilleket attól függöen, hogy mit is csinálsz éppen a karaktereddel.

  Azt, hogy milyen classokkal tudod majdan kiváltani fogalmam sincs mert Slayert és Bersit csak 10 es szintig húztam viszont a warrior kecsessége után nekem az a két class + Lancer is kissé lassú mindenféle téren.

  Remélem tudtam segiteni, sok sikert a class választáshoz 🙂

  • Kouta
   április 17, 2012 - 5:09 du.

   nézd meg a warrior topicot a forumon, vagy a videot az általad linkelt helyen, a srác is megjegyzi, hogy only pve ben van hatása, a feltételek miatt, és a dps ed sem lesz annyira über nagy, mert 1 skillel fogod tudni használni azt a pontot amit felraktál a mobra. viszont az aoe agro skilledre szép nagy aggro bonuszt generál.

 7. Sagrath
  április 17, 2012 - 7:24 du.

  Kouta :
  nézd meg a warrior topicot a forumon, vagy a videot az általad linkelt helyen, a srác is megjegyzi, hogy only pve ben van hatása, a feltételek miatt, és a dps ed sem lesz annyira über nagy, mert 1 skillel fogod tudni használni azt a pontot amit felraktál a mobra. viszont az aoe agro skilledre szép nagy aggro bonuszt generál.

  Hmmmm eddig még csak némitva néztem a nyamvadt cégnél 🙂 De ha igy van akkor a PVE-ben vesszük hasznát akkor PVp-ben egyébb mocskos trükökkhöz kell majd folyamodni 🙂 Evil Gylpheléshez és kövezéshez és alattomos hátulról assassin styleban….és benyomni közben a war dancet 😉

 1. február 23, 2014 - 10:46 de.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s