Kezdőlap > Blog, Bluehole, Game Mechanism, Mystic, TERA KOR > Lehetséges új Mystic skillek az Argon Queen part 2-höz?

Lehetséges új Mystic skillek az Argon Queen part 2-höz?

április 13, 2012 Hozzászólás Go to comments

A minap Rdei priest guide fordításához keresgéltem a legújabb priest glypheket. A nagy keresgélés közepette aztán rábukkantam néhány érdekes dologra. A T4 meglebbentésekor megtudtuk, hogy az új lvl cap mellé új skillek is párosulnak. A Mystic végül egy skillt kapott, a Summon Spirit: Protection I nevezetűt (ez az EME tolmácsolásában Warding Totem egyelőre). A skill lényege, hogy egy csilli-villi botot/totemet idéz meg, mely 5 másodpercig pajzzsal védelmezi a party tagjait és 60 másodpercen keresztül 2 másodpercenként némi HP-t tölt vissza. Visszakanyarodva az érdekes dolgokhoz, a koreai wiki keresőjén keresztül bukkantam néhány további skillre, melyek szerintem (hangsúlyozom, szerintem) az Argon Queen part 2-ben bővítik majd a Mysticek skillkínálatát. A 3 (talán 4, erre még kitérek) új skillről a következőket írja perpill a wiki:

Summon Spirit: Restriction I

Megidéz egy totemet 10 méterrel a játékos előtt, mely 15 méteres körben csökkenti az ellenfelek támadási sebességét. A totem 60 másodpercig marad a megidézett helyén vagy amíg meg nem semmisül.

Mana Cost: 500 MP
Cooldown: 3 másodperc

Summon Spirit: Quickness I

Megidéz egy totemet 10 méterrel a játékos előtt, mely 7 méteres körben növeli a party tagjainak támadási sebességét. A totem 60 másodpercig marad a megidézett helyén vagy amíg meg nem semmisül.

Mana Cost: 750 MP
Cooldown: 3 másodperc

Summon Spirit: Willpower I

Megidéz egy totemet 10 méterrel a játékos előtt, mely 15 méteres körben csökkenti az ellenfelek knock down és critical ellenállását. A totem 60 másodpercig marad a megidézett helyén vagy amíg meg nem semmisül.

Mana Cost: 500 MP
Cooldown: 3 másodperc

Ahogy írtam fentebb, tudni véljük egy ötödik totem kilétét is, azonban mivel az még a wikin sem szerepel nem mennék bele a spekulálgatásba. Bőven lehetséges, hogy ezek a skillek nem ilyen formában vagy egyáltalán nem kerülnek implementálásra. Amit azonban érdemes leszűrni belőle, hogy bizony a Mystic így a PvP-ben komoly zavarótényező lehet.


 1. Kouta
  április 13, 2012 - 10:28 de.

  őőőőő…… (jó pofa, amig meg nem semmisül, kérdés egyszerre hány totem lehet lent, mertahogy emberek mondták a koreai verzioban nem lehet megütni a totemet [átütsz rajta], ha mindegyik lent lehet egy időben, az ugy kicsit opsan hangzik. Nekem legalább is. Az aktuális dolgai mellett ofc.)

 2. Cori
  április 13, 2012 - 10:42 de.

  Egyszerre elvileg csak 1 totem lehet lent, mint a többi idézhető petnél.

 3. Reyi
  április 13, 2012 - 1:02 du.

  Na a mystic lassan megy át WoW lock és sámli keverékbe =D

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s