Kezdőlap > En Masse, TERA ENG, TERA Hungary, TERA Online > Végleges Instance és funkciók

Végleges Instance és funkciók

Bár ingame az achievementekből már sikerült kihalászni a legtöbb dungeon véglegesen lokalizált nevét, de végre teljesnek tekinthetjük a listát:

Jó látni, hogy a westernizálás során nem annyira gurult el a lokalizálók gyógyszere és javarészt meghagyták normálisan az instanceok neveit. A másik érdekes felfedezés az lehet, hogy a listában szerepel néhány totálisan ismeretlen és még a Koreában játszók számára is totálisan ismeretlen instance: Sigil Adstringo, Ascent of Saravash és Suryati’s Peak. Ezekre az instanceokra a bemutató cikk is ‘új útvesztőkként’ hivatkozik, ám rögtön tisztázza azt is, hogy ezen azt instanceok csak a simább játékélmény miatt ‘újrahasznosított’ instanceok lesznek, amik egy-egy korábban (vagy később?) elénk kerülő instance teljesen újratervezett verziója lesz, teljesen más mobokkal/bossokkal, más questekkel valószínűleg más lokációval és mindenféleképpen újabb storyline kapcsolódási pontokkal.

Ha ez így van, akkor ezúton jelezném, hogy némi hiányt vélek felfedezni a listában. Hiszen, hova tűnt a nagy kedvencünk Pibish’s Lab? Persze egyből meg is nyugtatom magam, hiszen a Suryati’s Peak a maga lvl56-os szinthatárával akár és a nevével simán lehet hogy valójában Pibisht rejti.

Viszont ezzel együtt is igencsak hiányos a lista, hiszen hol vannak pl. az Evolution part 2 instanceok ? (pl. Jabalman’s Dome), és hova tűnt pl. Temple of Temarity. Ha jól sejtem ezek az instanceok az EME által elkövetett némileg felületes postírás áldozatai lettek és egyszerűen kimaradtam…. Legalábbis nagyon remélem 🙂

Mint a listában is látni lehet az endgamere 5 HC instance (valójában 7…) és 2 normál (valójában 3 a temple of temarityvel együtt…), fog  jutni a PVE és a minél jobb gear szerelmeseinek.

A cikk megerősíti, hogy az NA(/EU) startra már természetesen megkapjuk a dungeon finder(instance dungeon matcher) funkciót is.


 1. Nomiss
  április 10, 2012 - 8:34 de.

  A cikk utolsó 2 mondata nekem szólt 😀 ezt vártam! !

 2. április 10, 2012 - 11:35 de.

  Ezek a nevek lesznek az amerikai illetve az európai kliensben is? Mert ha jó láttam, akkor az első insta az amerikaiban eddig is “Bastion of Lok” néven futott az európain viszont “Secret Base”-ként?

  • április 10, 2012 - 1:13 du.

   Az Európaiban is Bastion of Lok volt eddig is, csak éppen mindenki Secret Baseként hivatkozott rá, mivel a quest kategórián belül tényleg még Secret Base látszik, de egyébként tényleg Bastion of Lok.

 3. kacsa
  április 10, 2012 - 8:41 du.

  viszont sajnálom, hogy Gecci az npc más nevet kapott 😦 pedig nekem tetszett a neve: ( 800ezer egy 4. szintű upgrade.. pfff gecci…D

 4. április 10, 2012 - 9:37 du.

  MMO FO

 5. Monster
  április 10, 2012 - 10:21 du.

  Puni azért még megmaradt az érdekes nevű npc-k között 🙂

 6. kacsa
  április 11, 2012 - 1:12 de.

  volt egy anime ahol a kutyát úgy hívták, hogy punipuni-punipuni:D és ezt egy 15éves lány szinkronizálta:D

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s