Kezdőlap > Blog, En Masse, TERA ENG > Újabb nagy nevek a Voice Acting mögött!

Újabb nagy nevek a Voice Acting mögött!

Amikor még 2010 telén és 2011 nyarán bejelentettük, hogy a koreai és a Japán TERA kiadás mögött milyen nagy – az adott országban elismert – színészek és hírességek jelennek meg; komolyan eljátszottam a gondolattal, hogy vajon milyen neveket lehetne behúzni a TERA nyugati kiadása mögé. Elnézegetve a fontosabb NPC-k küllemét volt néhány tippem, hogy vajon ki lehetnének a jelöltek. De megmondom őszintén álmomban sem gondoltam volna, hogy pont Michael Hoganre és Claudia Blackre fog esni a választás. Gondolom nem kell magyarázni ezt a két nevet a nagy sci-fi fanoknak, de azért röviden egy kis emlékeztető hátha valakinek nem ugrik be elsőre:

 • Michael Hogan – számomra – legnagyobb alakítása kétség kívül Saul Tigh ezresed szerepe a Battlestar Galacticából. A hangja ismerősen csenghet majd más játékokból is, hiszen a Mass Effect 3-ban és a Skyrimben is vállalt már ilyen jellegű munkát.
 • Claudia Blacket legtöbben a Farscapeben ismerhették meg Aeryn Sun, a renegade peacekeeper szerepében; majd a sorozat teljesen érthetetlen cancelre futása után Ben Browderrel közösen szerepet kaptak az addigra már kicsit laposodó Stargate SG-1-ban, amit mondhatni nem kicsit gatyába ráztak. Claudia hangjával egyébként számos játékban találkozhattatok már. Pl: Crysis, Conan, Uncharted sorozat, Gears of War 3, FFXIV, Mass Effect 3.

Claudia Black a hangját Frayának fogja kölcsönözni. Vele még a béták során nem találkozhattatok, hiszen ő Allemantheia városának nagyfőnöke. Keresve sem találhattak volna Blacknél jobban passzoló színészt, hiszen mindketten igazán különc figurák és még küllemben is passzolnak.

Michaen Hogan talán legizgalmasabb karakternek kölcsönzi hangját: Samaelnek. Samael eredendően Velika uralkodója és a szintezés első felében sűrűn fogunk vele találkozni. Nehéz a karakter nagyságát anélkül leírni, hogy azzal ne spoilerezném szét a postot, ezért inkább meg sem próbálom. Samael mellett Hogan több cutsceneben is megjelenik narrátorként, így pl. a Chris Hager által már említett vadi új prologue zónához kapcsolódó videóátjátszásokban is. Hogan munkájáról az EnMasse már kiadott egy videót is, melyben látható néhány jelenet a már említett prologue videókból:


 1. április 7, 2012 - 3:19 du.

  cylon! pfejj

  • yusukee
   április 7, 2012 - 4:15 du.

   A másik meg goa’uld gazdatest volt, az se jó XD

   Az oké, hogy a fontos NPCknek jó hangja lesz, de engem a kis NPC-k zavarnak nagyon azzal az egy szöveggel amit mindig elmondanak.(You need my help? pl)

 2. Szmutyi
  április 7, 2012 - 7:02 du.

  Michael amikor a videó végén hörög , na az megér egy misét 😀

 3. szgergy
  április 7, 2012 - 10:11 du.

  Bocs, hogy nem a témához szólok. Próbálom letölteni a Terat de a launcher leáll az elején. Patch progress 100% No download error detected ezt írja. Most nem lehet leszedni a játékot v nálam van a hiba?

 4. szgergy
  április 7, 2012 - 10:14 du.

  Már egyszer leszedtem a laptopomra de most vettem egy asztali gépet és arra szeretném letölteni.

  • április 8, 2012 - 8:58 de.

   másold át a mappát a laptoprol menni fog

   • április 8, 2012 - 8:59 de.

    mindig gyors netü haveoktol nyulom a klienst

   • szgergy
    április 8, 2012 - 9:03 du.

    A probléma nem a netemmel van. Csak azt nem tudom, hogy mivel. Átmásolni meg nemtudom mert nincs semmilyen kábelem….Azt kéne kideríteni, hogy másnak leszedi e a 20gigás filet…nekem leáll előtte. No download error detected….Olyan nem lehet, hogy most nem lehet letölteni amíg nincs open beta?

   • április 9, 2012 - 11:26 de.

    ja egy mobil vinyó jól jön a háznál 🙂
    sajnos a download problémára nem tudok választ (haver a 4. BETA előtt szedte le és működött)

 5. Nero
  április 8, 2012 - 12:27 du.

  Ja ezt nem is tudtam,tök jó,hogy ő kapta ezt a szerepet.

  Azért azt viszont megjegyzem,hogy a karakterem ha koreaiul nyög azt jobban szeretem,mint angolul.Természetesen ez Npc-kre nem vonatkozik.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s