Kezdőlap > Blog, Guildek, Offtopic, TERA ENG, TERA Hungary, Variance > Variance béta guild – no moar~

Variance béta guild – no moar~

Ki gondolta volna, hogy ilyen gyorsan elröppen a CBT időszak. Már túl vagyunk az ötből négy felvonáson, sőt alig 24 óra múlva már kezdetét veszi az utolsó észak-amerikai CBT is. Anno azzal a szándékkal hoztuk létre a Variance béta guildet, hogy a CBTk alatt segítse a kezdő játékosokat. Merem hinni, hogy a három különböző szerveren létrejött és közel 600 főt befogadó guild (önző módon kiegészítve azt a PVE szerveren létrejött Vws guilddel is), javarészt elérte ezt a célt. Nyilván még előttünk van az EU CBT#5 és természetesen eszünk ágában sincs kilőni a játékosok alól a guildet, azonban ezúton szeretném jelezte a közösségnek, hogy az utolsó zárt bétán a Renegade guild tagjai elhagyják a Variance guildet (márhogy az Essenia[PVP] szerveren létrehozott Variance guildet). Tesszük ezt leginkább azért, mert ránk fér egy jó kis közös csapatépítés, összekovácsolódás. Törekszünk rá, hogy a jelenleg még nyitott recruitjainkat addigra lezárjuk, így a végleges létszára kiegészülve tervezzük a CBT#5-öt. A mai nappal beszüntettük a guildünk toborzását.

Reméljük így külön utakra tévedve is lesz lehetőségünk kellő játékélményt nyújtani a Variance guildben maradtaknak, ennek jegyében valamikor a hétvégén minden bizonnyal be fog figyelni egy Renegade vs. Variance GvG. Természetesen különös atmoszférát fog ennek az eseményke adni az, hogy továbbra is nyitott lesz a közös TS mindenki számára 🙂

Bár korábban már számos alkalommal jeleztem; de úgy néz ki ezt nem árt a végtelenségig ismételgetni. A Variance guild a CBT-k után nem folytatja tevékenységeit. Sem az OBT-re, sem pedig az éles startra nem tervezünk ilyen célú és nevű guildet létrehozni. Nem kívánunk a közösség aktív guildjeinek az útjába állni azzal, hogy az orruk előtt recruitolunk. Már most is jónéhány aktív guild folytat lelkes recruit tevékenységet (a teljesség igénye nélkül: Phoenix LegionVoidwalkers) és biztosra veszem, hogy a megjelenésig még néhány guild elő fog kerülni. Ezúton jelezném az esetleg más játékokban összekovácsolódott guildeknek, hogy amennyiben korábbi nevüket tovább hordozva lépnek be a TERA világába és esetleg szeretnék guildjüket bemutatni fansite-unkon keresztül a közösségnek, akkor vegyék fel a kapcsolatot a szerkesztőségi email címen keresztül velünk.


 1. Sagrath
  április 6, 2012 - 4:26 de.

  (,;,,;,) Blood i need blood LOL

 2. Béla
  • attyspocak
   április 6, 2012 - 6:17 de.

   Bár nem olvastam végig a linkelt blogot, de igen. Van változtatás az elin ruháin a koreai kiadáshoz képest.

 3. Béla
  április 6, 2012 - 6:50 de.

  Mer még a nadrágot meg is értem, de hogy a hasukat is eltakarják az már túlzás

  • Kouta
   április 6, 2012 - 8:55 de.

   túlzás, de ha nem olvasod a cikket észre sem veszed? 🙂

  • mz/x
   április 6, 2012 - 10:27 de.

   Ha abból indulunk ki, hogy mindenki magából indul ki, abból láthatod mennyi ferdehajlamú beteg ember él a cenzúrázók között és amúgy az eu-ban, miattuk kell kitakarni a sza.t is, egészséges társadalomban az elin nem lenne probléma, főleg a hasa. Amúgy az összes óriásplakátos divatfotón 16-18 éves gyerekeket fényképeznek kurvásra és lengik tele az ilyen képek meg a bugyireklámok a városokat, az senkit sem zavar. Pont most néztem az allee oldalát, szétfestett kiscsaj pongyolában amit fúj a szél persze kiemeli az alakot 5méteres plakát szerintem 15 sincs a modell de “takarva van”. Szemét egy álszent társadalom ez.

  • április 6, 2012 - 10:54 de.

   1. Töltsd le a koreai armor packot
   2. Írd felül az EU verziót
   3. ???
   4. Profit!

   • mz
    április 6, 2012 - 4:28 du.

    Hát kicsit kételkedem a koreai gameguard miatt, hogy ilyen 1xű lenne. De legyen igazad és akkor lenyugszom 🙂

   • április 6, 2012 - 5:03 du.

    A Gameguard alapból sem használ túl sokat mivel csak a fileok felülírásáról van szó ezért nem sok mindent észlelhet. Másrészről EU/NA kiadásban nincs is Gameguard 😀

 4. április 6, 2012 - 8:05 de.

  Bocs, hogy ide írom…

  Itt egy kulcs NA CBT#5-re (Friday, April 6 @ 12:00 PM PDT – Sunday, April 8 @ 11:59 PM PDT) annak, akinek hétvégére nincs jobb programja vagy csak ki akarja próbálni a TERA-t:

  CHAM6FE7LM4C67PYGYA5LG3TC

  • norindal
   április 6, 2012 - 9:23 de.

   köszönöm

 5. siedrenn
  április 6, 2012 - 11:35 de.

  végre van normális nethozzáférésem, meg időm is lenne kipróbálni a terát, van valakinek egy felesleges kódja az amerikai bétára? siedrennkukacgmailpontcom

 6. nomiss
  április 6, 2012 - 12:47 du.

  siedrenn :
  végre van normális nethozzáférésem, meg időm is lenne kipróbálni a terát, van valakinek egy felesleges kódja az amerikai bétára? siedrennkukacgmailpontcom

  küldtem

 7. április 6, 2012 - 1:21 du.

  Ha még van esetleg valakinél fölösleges key az amerikai bétára én is elfogadnék 1-et.
  krisz073kukacgmailpontcom

 8. ReverzZ
  április 6, 2012 - 3:20 du.

  Ha valakinek lenne amcsi bétára all excess beta kulcsa az tudna küldeni lécci? 🙂
  husoskalacskukacgmailpontcom

  • Kouta
   április 6, 2012 - 3:43 du.

   ez gyenge volt reverz, van még mit tanulnod… 😀

 9. x3rb
  április 6, 2012 - 4:13 du.

  Bocs előre is hogy ide offolok. : |
  Eu cbt keyt cserélnék NA 5th cbt keyre . Fontos lenne 🙂
  Előre is kösz.

 10. Ron
  április 6, 2012 - 7:37 du.

  Már kb 2 éve várom a játékot mostanában kezdtem el napi szinten blogot olvasni és már nagyon kipróbálnám de sehonnan nem tudok le akasztani egy amcsi vagy egy eu beta key-t ha valakinek van fölöslegbe egy az megajándékozhatna köszönöm előre is! mrronkukacfreemailponthu

 11. április 6, 2012 - 8:43 du.

  Sziasztok!

  Örülünk, hogy a CBT-k alatt segíthettünk a Variance Béta Guildnek összefogni a magyarokat, a közel 200 fős Voidwalkers Béta Guild létszám bizonyítja, hogy sokaknak tudtunk keretet adni a játék kipróbálására. Köszönöm mindenkinek, aki a CBT-k alatt csatlakozott hozzánk, hogy e hétvégéket velünk töltötték!
  A guild továbbra is vár mindenkit a CBT5 alkalmával.

  Pár szó a továbbiakról:

  A CBT-k végeztével a Voidwalkers is megszűnik mint béta guild. A guld tagjainak nagy része ki fogja hagyni az open betat, mintegy rápihenve a startra. Ez okból kifolyólag előreláthatólag open beta idején nem lesz Voidwalkers Beta Guild.
  Legközelebb már az Early Access alatt találkozhattok a guild nevével, immáron végleges formában.

  Mégegyszer köszönöm Menorelnek és a Tera Variance csapatának a támogatást, és a sok hozzánk csatlakozott játékosnak a béták alatt eltöltött időt! Sok sikert, jó játékot mindenkinek a jövőben is!

  • Béla
   április 7, 2012 - 4:18 de.

   Ha 200 voidos volt, akkor volt az 800 phoenixes is. Nem kéne voidnak legyelni a dicsőséget, főleg ha az full phoenixből állt.

   • április 7, 2012 - 4:55 de.

    Sürgősen keresd meg a piruládat mielőtt súlyosabb állapotba kerülnél. Gyógyító csak annyit írt, hogy 200-an voltak a guildben, nem pedig azt, hogy 200 Voidwalkeres volt a guildben. A Vws ugyanúgy béta guild a CBT-k alatt, mint pl. a Variance a másik két szerveren. Nincs szükség erre a flamere, bármilyen indíttatásból is próbáld szítani. (Ha jól sejtem egyik guildnek sem vagy tagja az általad említett két guild közül)

   • mz
    április 7, 2012 - 12:31 du.

    Tipikus Béla, te figyi én neked adom a dicsőséget egyes egyedül neked, tündökölhetsz benne, aztán rákenheted. Remélem ingame kevesen fogják huzatni ezt a jókis magyar temperamentumot, amiről már messze megismernek minket.

   • mz
    április 7, 2012 - 12:34 du.

    “Dicsőség” hah, mintha valaki a 3.VH-t nyerte volna meg, esküszöm sajnállak. ;I

   • mz
    április 7, 2012 - 12:41 du.

    De most komolyan az egyik ír egy köszönő levelet: örülök, hogy segíthettünk. Erre a válasz: Nem kéne lenyelni a dicsőséget! Szedd már össze magad ember, hol élsz??? Szerinted az ilyen hozzáállás hová vezet??? -end.

   • attyspocak
    április 7, 2012 - 1:16 du.

    Hess Troll!

    Még csak nem is egy szerveren játszunk mi casula noobok és te Hero! 😛
    A Phoenix klánban van valaki, aki kiáll Béla nevü troll mellett? Vagy (remélem) azért nem a klán hivatalos álláspontját közölte bélatroll?

   • április 7, 2012 - 5:21 du.

    Kedves Béla!

    Nem tudom ki vagy! Ilyen néven nem vettünk fel játékost!

    Megkérnélek a Phoenix Légió nevében ne írogass FASZSÁGOKAT!!!!

    Mindenesetre Menoreltől elkérem az IP címed és leellenörzöm a tagok eddigi IP címeivel, nehogy megbújjon egy kakukktojás nálunk!

   • Melania
    április 8, 2012 - 6:05 du.

    Szerintem meg sem kellet volna szólalnod Béla Uraság. -.-‘

 12. április 7, 2012 - 1:36 du.

  Pocak:

  Egyrészt szerintem Bélának minden bizonnyal semmi köze nincs a Phoenixhez, másrészt meg ha neadj isten mégis, akkor lássuk be, eléggé valószínűtlen, hogy bárkinek is a hivatalos álláspontját közölné.

  • attyspocak
   április 7, 2012 - 1:38 du.

   Igazad van, de pont kiugrasztani akartam a nyulat (húsvét van vagy mi az isten) a bokroból. 🙂

 13. Sagrath
  április 7, 2012 - 3:24 du.

  Nyúlat a fazékba kell ugrasztani, nem a bokorból:)

 14. április 7, 2012 - 4:21 du.

  attyspocak :

  Igazad van, de pont kiugrasztani akartam a nyulat (húsvét van vagy mi az isten) a bokroból. :)

  A nyúl ki van ugrasztva a bokorból, intézem a dolgot…

 15. április 7, 2012 - 5:47 du.

  Kedves Variance kommentelők és Menorel!

  Úgy néz ki a Béla néven hozzászóló sajnos mégis egy légiótagunk, a tagságát addig felfüggesztem amíg nem tisztázza velünk és itt a varianceon ezt a hozzászólást!

  Hozzánk Dingoday néven jelentkezett.

  Nem tűrjük az ilyen megnyilvánulásokat a légiótagjainktól sem most sem a jövőben!!!

  Természetesen mi is köszönjük a Voidwalkers klánnak és Gyógyítónak, hogy a PVE szerveren összefogta a magyar játékosokat a béta ideje alatt! A két klán közti jó viszonyt továbbra is szeretnénk megőrizni!

  • Béla
   április 7, 2012 - 6:28 du.

   Sajnálom, hogy részegen hülyeséget írtam .D

  • Béla
   április 7, 2012 - 6:32 du.

   Részegen félreértettem, ne haragudjatok, soha többet nem fordul elő ehez hasonló.

   • attyspocak
    április 7, 2012 - 6:37 du.

    Részemről nincs harag, de én a helyedben elolvasnám az összes korábbi “részeg” kommentem, hogy tanulhassak a hibáimból. :O

   • x3rb
    április 7, 2012 - 6:47 du.

    Béla te mekkora nagy kamu arc vagy , hogy ilyennel védekezel és így próbálod kidumálni a dolgot 😀
    Elmész te a p..ba de komolyan …

    Oh sorry , az imént részeg voltam .
    Semmi gond Béla . Persze megértjük ha illuminált állapotban pici butaságokat írtál . : )))

   • x3rb
    április 7, 2012 - 6:48 du.

    Bocs a hsz első felét részegen írtam : S

 16. IceSkull
  április 7, 2012 - 6:45 du.

  Pontosan! Teljesen egyetértek attyspocak-kal. Én eddig egy ilyen kifogásolható kommenthez sem szóltam hozzá amit Béla írt, most sem mennék bele túlságosan, de tény, hogy nem ez volt az első “érdekes” hsz.

  • április 7, 2012 - 6:56 du.

   Ezentúl figyelni fogjuk a hozzászólásait. Ez volt az utolsó hibája amit elnéztünk neki.

 17. Trakiboy
  április 11, 2012 - 12:29 de.

  ” A kihívás abban rejlik, hogy meg kell maradnod önmagadnak egy olyan világban, amely próbál olyanná formálni, mint a többiek. “

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s