Kezdőlap > Blog, En Masse, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary, TERA Online > Napi Rövid – 2012.04.04

Napi Rövid – 2012.04.04

Nevesincs nevű kedves olvasónk futott egy kört a Frogster TERA Supporttal és kiderítette, hogy miként is lehet az 5 eurós mini preorder csomagot és a hazai boltokban kapható dobozos/digitális TERA kiadásokat összehozni. Röviden a lényeg: szépen végig játszod a bétákat és a headstartot az 5 eurós mini csomaggal, majd a fogod a megvásárolt játék kódját és május 3-án hozzáaktiválod a meglévő accountodhoz, amihez azelőtt az 5 eurós mini-preorder volt aktiválva. Ezt követően máris folytathatod a headstartban elkezdett karakterekkel a játékot. (Fontos, hogy amennyiben a megvásárolt teljes játékhoz nem jár early access/headstart, akkor annak a kódját biztos ami biztos inkább ne aktiváld be május 3-ig)

Korábbról tudjuk már, hogy az ilyen módon elhasználódott mini-preorderek árát a supporton keresztül lehet visszakérni, hiszen a meghirdetett akció szerint, ennek ára levonódik a végles játék árából.

Lássuk a fontosabb rövidhíreket:

 • Megtörtént az NA-TERA (Észak-Amcsi) hivatalos OBT és Early Character Creation bejelentése. Csak röviden:
  • Április 13-án délben indul az Early Character Creation és egészen 17-ig tart.
  • Az OBT április 19-én indul azoknak akik preordereltek, majd egy nappal később 20-án mindenki számára elérhetővé válik. Az OBT egészen 23-án éjfélig fog tartani PDT időzóna szerint.
  • Rögtön a CBT#5 után elérhetővé teszik a OBT-re szánt patchet, ami poton 4 gigabyteos lesz (tartalmazni fogja a teljes Argon Queen part 1 tartalmat), ezt az OBT alatt már szabadon lehet tesztelni.
 • Az NA ECC-n (karakter foglalás) összesen egy karaktert lehet létrehozni egyetlen szerveren accountonként. Semmilyen újabb karakter customization opciót nem fog hozni az új patch, így itt most tényleg lényegében csak a név lefoglalásáról beszélünk.
 • Knoxxer jelezte, hogy nagy valószínűséggel át fogják variálni az magas szintű enchantok glow effektjeit, különösképpen a +12-es neon pink színt.
 • Bár korábban égre földre megesküdött az EME, hogy a startra már lesz character transfer, de egy friss bejegyzésben Knoxxer jelezte, hogy itt bizony még fejleszteni valók.
 • A jelenlegi Account Armor funkció mellett foglalkoznak a fizikai authentikátor alkalmazásával, meglátjuk mi lesz belőle.
 • Aki játszott K-TERA-val annak minden bizonnyal ismerős a t-cat rendszer (aki nem szerintem annak is), jelenleg úgy néz ki, hogy ez a funkció nem fog hiányozni az NA (és gondolom az EU) kiadósból sem. Fontos, hogy viszont nyilván változni fog a tartalma. A lényeg viszont ugyanaz, jutalmazni fogják a veterán játékosokat a feltöltésekért bizonyos mennyiségű t-cat coinokkal, amikből azok mindenféle jóságokat vásárolhatnak.
 • Természetesen ők is fontosnak tartják, hogy a t-cat shop ne menjen el olyan irányba, hogy az legyen a ‘pay-to-win’ kulcsa.
 • Will megerősítette az EU fórumon, hogy a Frogster továbbra is tartja magát azon döntéséhez, miszerint az EU realmeken lesz OBT után wipe.

 1. nomiss
  április 4, 2012 - 5:46 du.

  ez jol hangzik , de kérdés ez lesz-e euba is , mi is megkapjuk az argon queen 1 partot ? mert itt nagyon hallgatnak mindenről az Na communitihez képest…

  • április 4, 2012 - 10:37 du.

   Igen, ugyanazzal indulunk.

 2. pepe
  április 7, 2012 - 9:57 de.

  Jól láttam, hogy NA cbt5-re nem emelik a max lvl-t ? Maradt 38 ?

  • április 7, 2012 - 11:25 de.

   Igen. A nyugati kontinenst (Shara) meghagyják a startra.

 3. pepe
  április 7, 2012 - 12:31 du.

  kösz, és EU-ban is így lesz akkor ? van erről infó esetleg ?

 4. Kyel
  április 7, 2012 - 4:24 du.

  “Április 13-án délben indul az Early Character Creation…”
  VS.
  “Európában közvetlenül az OBT után indul a Pre-selection/Early Character Creation event. Az event április 26 és 27 között lesz elérhető,”

  Szóval most melyik az igaz? :/

  • április 7, 2012 - 6:34 du.

   Mindkét állítás igaz, mint láthatod az első idézet előtt ott szerepel, hogy az az “NA-TERA (Észak-Amcsi)”-ra vonatkozik.

 5. ImYoI
  április 8, 2012 - 11:20 du.

  Nekem lenne egy olyan kérdésem, Pre-order minire szeretnék tölteni gamesrocket.com ról vásárolt tera digital CE-t – Ezt mikortól tehetem meg hogy megkapjak minden juttatást?
  – A 30 nap mikortól számolandó?
  – Ha rátoltöm CBT5 előtt, megmaradnak e a már kész karakterek vagy új accountként fogja felismerni?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s