Kezdőlap > Blog, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary > Béta kulcs áradat hamarosan~

Béta kulcs áradat hamarosan~

A Tera-Europe/Frogster jóvoltából egy ilyen nagy csomag béta kulcsot kaptunk. 50 db CBT#4-es kulcs keresi a héten a gazdáját, valamint további 25 kulcs, ami a CBT#4 mellett CBT#5-re is érvényes lesz. 

A héten minden napra fog jutni egy-egy játék, amiben arányosan fogjuk szétdobálni a kulcsokat. Hogy mikre lehet számítani:

  • Lesz kvíz játék. Ki mit tud a TERA-ról? Mennyire van képben a játékkal… (ahogy eddig sem, most sem lesz extrém nehéz a feladvány)
  • Lesz játék a szemfüleseknek is, amikor egy ingame képen kell megtalálni valamit…
  • Lesz természetesen speedrun is, amikor a kidobált kulcsokra kell lecsapni
  • Lesz ‘személyes történet‘ mini-novella verseny is, ahol a TERA világ béli karaktered rövid történetét vagy éppen egy napját mesélheted el. (Igen.. Itt a feladvány már ismert, akár el is kezdheted megírni)
  • Lesz természetesen játék a Facebook oldalunkon is. Hogy pontosan mi? Ez még kicsit várat magára.

Mindezek mellett szeretnénk ezúttal bevonni a játékban a hazai guildeket/guild kezdeményezéseket is. Ha van TERA guilded, vagy tervezel alapítani egyet a közeljövőben és a tagok motiválása érdekében szeretnél néhány béta kulcsot begyűjteni, akkor ragadd meg ezt az alkalmat és keresd meg szerkesztőségünket a tera kukac variance pont hu email címen, hogy támogathassunk.

Minden egyes feladvány – remélhetőleg – adott nap reggel 8-ig fog megjelenni és aznap este 8-ig várjuk a megfejtéseket, beadványokat. Remélhetőleg másnap reggelre már eredményt is fogunk tudni hirdetni, bár a napjaink nekünk is csak 24 órából állnak.

Ha megtetszik a játék a tesztek során és úgy döntesz, hogy szeretnél preorderelni, akkor ezt megteheted a widget sorban lévő előrendelés szekcióban lévő linkeken keresztül, vagy direktben a TERA Europe preorder oldalán: http://community.tera-europe.com/en/preorder.html

Ha van olyan ismerősöd, aki szeretné kipróbálni a bétát… avagy te szeretnéd, ha az illető kipróbálná, akkor itt az ideje, hogy árgus szemekkel figyeljétek a fejleményeket…

Hamarosan jön az első feladvány!


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s