Kezdőlap > Blog, Bluehole, Game Mechanism, TERA Hungary, TERA KOR, TERA Online > Ebon Tower – a hatalmától megfosztott istenség: Thulsa

Ebon Tower – a hatalmától megfosztott istenség: Thulsa

Az instance korábbi nevén ‘Black Tower’-ként volt ismert. Fura módon még az Evolution patch idején (amikor ez az istance része volt az endgamenek) valahogy sosem sikerült ide eljutnom. Most lvl60-on azonban komoly turisztikai célpontként vannak nyilvántartva a lvl58-as instanceok, hiszen speedrun módban alig fél óra alatt végig vihetők, ami után jön is postán az ajándékcsomag a party matchmaking rendszer használatáért cserébe.

Mindemellett az instanceból potyogó alapanyagok, felszerelések, fegyverek – különös módon – még mindig igen kelendőek az AH-ban. Ha már oda vetődtem az endbossról (Thulsa) készítettem néhány képet. A haverjához hasonlóan (Akasha) ő is egy skorpió testben jelenik meg, de – isteni hatalomtól megfosztott félistenként – inkább emberi formájában szokott mutatkozni. A bossfight nem különösebben izgalmas, bár tény, hogy első néhány nekifutásra volt szerencsém rendesen elhasalni. Míg az instance párja (Labyrinth of Horror) a ‘fear’ effektektől hangos, addig Ebon Tower inkább a területi poisonökkel okoz meglepetéseket… Az instanceban több mob is úgy hal meg, hogy a hullájából utána percekig fröcsög kifelé a méreg és a közelben állók rendesen sebződnek is belőle. Ez az effekt fontos részét képezi a Thulsa elleni bossfightnak is.

Hogy ki az a Thulsa és mit is jelent pontosan az hogy megfosztották isteni hatalmától?

Miután az istenek elvesztették a Pecsétet, amely hozzáférést biztosított számukra a mennyei birodalomba, az isteni erejük jelentősen csökkent. Ez az oka annak, hogy a halandók képesek elpusztítani teremtőiket. Az Ősi Pecsét betörése után Velik visszatért a neki épített városba és az Emberi faj védelmezője lett. Ezzel a cselekedetével Velik feloldozta az Emberi fajt teremtőjük által rajtuk hagyott átka alól és az örök vándorlásra kárhoztatott faj végre megállapodhatott a saját földjén. Említésre méltó még Kaia is, az Amani faj istennője és Kaiator védelmezője, aki folyamatosan harcol azért, hogy felszabadítsa népét a Dévák befolyásolása alól. Másik oldalról ott van Thulsa és szövetségesei – Akasha és Killian -, akik minduntalan barangolják a világot, hogy visszaszerezzék az Ősi Pecsét darabjait. Mint az sejthető az összes istenség azon ügyködik, hogy valamilyen módon újra egyesítse a Pecsétet, ezen keresztül bizonyítva felsőbbrendűségét,  függetlenül attól, hogy jó vagy rossz cél vezérli.

Tovább képekért erre tessék parancsolni:


  1. Nero
    március 25, 2012 - 11:36 du.

    Többször volt alkalmam végigmenni koreain és egészen könnyű instance persze jó ha a tank ismeri.Elsőre kiesett egy arany cucc amikor először jártam lehet szerencsés voltam.
    Sok helyen elkerültük a felesleges mob öléseket.

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s