Kezdőlap > Blog, En Masse, TERA ENG, TERA Hungary > Fyrmount – Zóna bemutató

Fyrmount – Zóna bemutató

Ha Déjà vu érzésed támad a cím hallatán, akkor megnyugodhatsz, ez tényleg már a második zóna bemutató post, ami Fyrmount kies táját hivatott bemutatni. A zóna Ostgarath tartomány északi csücskében húzódik meg Castanica város felett. A játékosok valamikor lvl50 körül fogják betenni ide a lábukat a kampány küldetéseknek köszönhetően. Az alig néhány fél órája megosztott EnMasse videó ezúttal nem annyira Fyrmount ‘magával ragadó’ környezetére összpontosít, sokkal inkább a zónában fellelhető fenevadakra. Ha mégsem olvastad volna a korábbi cikket, akkor idézném előbb a zóna általunk összerakott rövid ismertetőjét:

Pragmatikus irányból megközelítve azt kell mondjam, minden valamire való MMOban nélkülözhetetlen klisékén jelenik meg egy (vagy több) sötét-lávás-infernó szerű terület, zóna. Arborea világában ez a hely Fyrmount. Nehéz visszaadni a hely hangulatát. A zóna déli része azt sejteti, hogy egykoron itt zöldellő mezők húzódtak, ám mára csak foltokban lelhető fel a felperzselődött gyom. Északra haladva a termőföldet a kő, majd a hamu váltja fel. Minden lépés nyomában felkavarodik a leülepedett vulkáni hamu. Északra haladva a levegő egyre melegebb a számtalan lávafolyásnak köszönhetően. A levegőben folyamatosan pernye szál, az ember az orrában érzi az égett szagot és testén a forróságot… Pedig ez csak egy játék… De a TERA grafikai rendszerének köszönhetően képes olyan formában visszaadni a pokoli környezetet, ahogy arra nagyon kevés más játék képes.

Fyrmount nem csak külsejében tükrözi vissza a pokolról elképzelteket, de lakói is mintha csak onnan érkeztek volna. Fyrmount és annak lakói karommal és vérrel írták be magukat Arborea történelmébe. A közelben alapított Castanica város egykoron nagyon komoly csapást szenvedett el a Fyrmounti démonoktól. A démonok – szövetkezve a déli kalózokkal – közösen csaptak le a városra 2000 fős támadó seregükkel, miközben a várost alig 300 Castanic harcos vidte, élükön Callidával. A Castanic harcosok napokon keresztül képesek voltak feltartani a támadókat a város bejáratánák húzódó “Shouded Rose” boltív alatt. A démonok vezérének (Immortalus) legyőzése után bár a Castanic védők könyvelhették el a győzelmet, de nagyon nagy árat kellett fizetniük a győzelemért.

A Castanic faj a mai napig dicsőn emlékszik arra, amikor sikeresen védték meg új otthonukat. A Castanic ifjak felnőtté válási szertartásának nélkülözhetetlen részét képezi a Fyrmounti küldetés, amelynek során több démoni fattyal is meg kell küzdeniük. A küldetés nem opcionális, addig nem tekintenek egy kamaszt felnőttnek, amíg nem esik át a tűzkeresztségen.


 1. Turul
  március 20, 2012 - 11:07 du.

  Jol nez ki 🙂 csak kicsit sci-fis xd

 2. szuszu
  március 21, 2012 - 9:30 de.

  OFF : Akinek kell az amcsi cbt4-re beta key, az mmorpg.com-on van még 1700 db.

  • Kakadu
   március 21, 2012 - 6:19 du.

   Már elfogyott, de jön az EU CBT ha jól olvastam a facebook-on, szóval már egy ezelőtti posztban írtam, csak akkor tévesen, de most jöhet a kulcsom a jó hírért 😀

 3. Lunarion
  március 21, 2012 - 11:58 de.

  Ezen a területen zajlott az össznépi massPvP, bár azóta se értjük miért volt jó elmászni a világ végéig

  • Szergely
   március 21, 2012 - 1:00 du.

   Mert megrendezett GvG volt, just for fun. Így más guildek/PK-sok nem tudtak közbeszólni.

   • Lunarion
    március 22, 2012 - 2:29 de.

    Azért akad eldugott hely spec Velika körül is ahol a madár se jár és nem kellett volna 20 percet futni Cutthoatból 😀

  • Chiccoo
   március 21, 2012 - 3:05 du.

   meg bazi jól nézett ki a videon! jó promo a játéknak! 😉

   • Lunarion
    március 22, 2012 - 2:31 de.

    Ezzel indokolta a kitalálója is, de szerintem akad szebb is, vagy csak engem nem vonz a láva,bazalt,por és hamu style? 😛

 4. Heracross
  március 23, 2012 - 11:07 du.

  kicsit ez a sztori a 300-ra hasonlít.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s