Nexus test~

Minden igyekezetem ellenére eleggé rohadt lassan vászorog lefelé a ma reggeli patch, lehet le fogom késni a hivatalos startot…. De van egy pici esélyem, hogy bejussak időre… Drukk-drukk…

5:55 Kliens végre indul… nyilván volt gameguard patch is… nehogy egyszerű legyen.

5:57: bent vagyok, gyors grafikai beálllítás (patchnek megfelelően 4-esre és repülés vissza Helkanba… Csak szét ne lagolja magát a gép…

5:59: megjelentek a nexusok… baromi sok van, megyek az első felé….

6:00: kliens dobott egy akkora crash-t~ Nyilván. Retry. Egyébként már ott voltam az első nexusnál. Igen jól néz ki ingame, bár még csak az effektet láttam. Megjegyzem 5 perccel az adott idő előtt jelennek meg (kb), viszont csak egészkor indulna az event (ami nálam crashbe fordult). Egyébként így néz ki ingame a nexusok lokalizációja a kétféle térképen:

6:10: Kénytelen voltam egy géprestartra mert a kliens nem akart elindulni, most már fut.

6:11: Lol, rollback  volt (visszakerültem oda, ahol beléptem és a térképen egyetlen nexus sem látszik… wtf?

6:12: Az egyik közelben álldogáló koreai srácból annyit sikerült kihúznom, hogy “event off” és hogy nem tudja, hogy mikor fogják újra indítani… Hááát lehet hogy ennyi volt? Vágom a videót és rakom fel, legalább a first glimpse-t láthassátok. Ok, kliens újra szétcrashelte magát… Nem is nyüszögök vele, egyből restart.

6:18: Volt egy kicsi patch, de egyetlen dolgot patcheltek csak: A korábban már említett gameguard komponenst. Lehet az kavart volna be? Érdekes.

6:20: Hát persze… Az összes szerver offlineban:

6:35: Megvan közben a hivatalos közlemény: (-link-) Lényeg, hogy olyan problémák léptek fel amelyekre nagyon nem számítottak ezért kénytelenek alaposabban kivizsgálni ezt, ennek okán nincs más választásuk, hogy felfüggesszék a mai napra az eventet, az összes mai időpont eltörlésre került. Remélem holnap reggelre helyrehozzák és egy kicsit többet is láthatunk belőle.  Videó feltöltése folyamatban… Ahogy felment akkor a tovább után meg tudjátok nézni az első egy-két percét az eventnek.

6:40 Közben visszaolvasva kiderült, hogy 45 perces szerver stop van most éppen, ami már lassan le fog telni, úgyhogy azt még megvárom. Hivatalos indok szerint most nézek, hogy mi halt össze a szervertben.


  1. március 15, 2012 - 9:44 de.

    Huh, ez nagyon jol nez ki! Kb. mint a Rift-ben, csak ez sokkal nagyobb es szebb. 🙂 Kar, hogy igy indult, kivancsi lettem volna milyen az invazio

  2. március 15, 2012 - 11:16 de.

    Eléggé apokaliptikus feelingje van 😀

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s