Kezdőlap > Blog, TERA ENG, TERA Hungary > CBT#3: Essenia vagy Westonia?

CBT#3: Essenia vagy Westonia?

Mint arra Gregi az előző postban felhívta a figyelmem, nem igazán volt utóélete a CBT#2 közben bedobott szavazásnak, melynek tárgya a preferálandó szerver kérdése volt. A szavazás mindösszesen egy napig tartott és annak végén fej-fej mellett állt a két opció (talán 3-4 szavazattal volt több a westonia mellett), balga fejjel nem zártam le a szavazást, és az elmúlt majd két hétben nem kicsit elmászott az, de ettől függetlenül akik rendszeresen olvassák a blogot, azok tudják, hogy mi is volt a reális végeredmény.

A helyzet az, hogy mi mint blog csak annyit tudunk tenni, hogy igazodunk az igényekhez. Ennek megfelelően a CBT#2-őn már létrehozásra került szintén egy Variance guild a Westonia szerveren, amibe tudomásom szerint kb 30-an csatlakoztak is. Ezzel együtt viszont ott van az Essenián egy potom 250 tagú guild, ami a CBT#2-őn volt hogy 90 online főt is számlált. Ráadásul igen sokan jelezték, hogy nincs az az isten, hogy rerolloljanak. Nyilván mi mint blog ilyet még csak nem is kérhetnénk senkitől.

A CBT#3 kapcsán mind a Westonia, mind pedig az Essenia preferált szerver lesz, mindkettőn megvan a tükör Variance guild és mindkettő kellő aktivitással működik, így várja a tagokat. Akinek elég stabil a netje és tud folyamatosan online lenni, annak nincs különösebb félnivalója a queuetól az Essenián, akik nem akarják végig várni a néha akár több órás queuekat is, azokat pedig várja a Westonia.

Egyébként talán ez egy jó pillanat arra, hogy felhívjam a figyelmet az újonnan érkezőknek, hogy a Variance guild _NEM_ egy végleges guild, ez a guild csak és kizárólag a béták alatt fog működni a blog és néhány támogató guild irányítása alatt. Csak biztatni tudjuk a guildeken való gondolkodásra azon új játékosok, akik már megkedvelték a játékot és biztosra veszik, hogy játszani is fognak azzal.

Jelenleg is már számos guild formálódott ki a közösségből (lista az ismert és hozzánk bejelentkezett guildekről: Tera Hungary forum::Guildek Csarnoka

Ha a meglévő guildek helyett/mellett inkább új guild alapításán gondolkodnál, akkor szintén az előző linket tudjuk ajánlani a toborzás megkezdéséhez.


 1. Mentha
  március 14, 2012 - 1:03 du.

  Mivel nem csak szintezéssel akarom tölteni azt az időt amit a játékra tudok szánni, ezért én maradok Essenián.

 2. IceSkull
  március 14, 2012 - 1:52 du.

  Akiknek nincs stabil net elérhetőségük és mondjuk 2-3 óránként megszakad, utánna meg állhatnak sorba 1-1,5órát, nos azoknál én teljesen megértem, hogy átmennek másik szerverre. Valószínűleg én is így tennék, de nekem hál’ Istennek, ilyen problémám nincs, reggeltől reggel tud akar menni a gép és a net sem szakad meg, szóval részemről amíg ez nem változik, nincs az az Isten, hogy átmenjek bárhova is és a 3ból 2 napot a kari újra felhúzásával töltsek, a gear-ről már nem is beszélve.

 3. Béla
  március 14, 2012 - 1:56 du.

  Westonia a neve alapján inkább a nyugati országoknak szól, nem pedig mi nekünk.

  • Gereo
   március 14, 2012 - 2:12 du.

   Érdekes megközelítés kedves Béla.

  • március 14, 2012 - 2:41 du.

   Westonia a játék egyik zónája, mely Dél-Shara kontinens nyugati partjainál húzódik. Jellegéből fakadva egy szélsőséges hideg zóna, ahol folyamatos a fagy, a hó és a jég.

  • attyspocak
   március 14, 2012 - 5:44 du.

   Gondolod, hogy a kiadó politikai vagy térképészeti szempontok, esetleg gazdasági mutatók szerint felosztotta volna Európát? :O

   Nem hinném! 🙂

  • attyspocak
   március 15, 2012 - 12:29 du.

   Server 1: Arborea – Type: PvE – Language: EN/EU
   Server 2: Velika – Type: PvE – Language: EN/EU
   Server 3: Essenia – Type: PvP – Language: EN/EU
   Server 4: Westonia – Type: PvP – Language: EN/EU
   Server 5: Sylvanoth – Type: PvE – Language: DE
   Server 6: Baldera – Type: PvE – Language: FR

 4. Szergely
  március 14, 2012 - 4:09 du.

  Béla :
  Westonia a neve alapján inkább a nyugati országoknak szól, nem pedig mi nekünk.

  Persze, mert:
  Westonia: nyugati játékosoknak
  Essenia: keleti játékosoknak
  Northernia: északi játékosoknak
  Southonia: déli játékosoknak
  Bélania: Béláknak

  • Chiccoo
   március 14, 2012 - 4:13 du.

   Na Trollgely megérkezett! 😀 😀

  • 0zirisz
   március 14, 2012 - 4:15 du.

   LOL

  • GabohuN
   március 14, 2012 - 4:34 du.

   OWNED xDD köszönöm hogy feldobtad a napom! :DDDD besírtam:DD

  • Reyi
   március 14, 2012 - 5:00 du.

   Hát igen; Szergely továbbra is folytatja keresztes hadjáratait, trollface zászlóval a kezében. Erre általában 1 szót szoktam mondani: BULLSEYE 😀

  • március 14, 2012 - 5:25 du.

   Aszem megérett az idő, hogy engedélyezzem neked az img tag használatát a commentelésnél hogy ezzel is tudd színesíteni az amúgy is igen színes hozzászólásaid…

 5. Monster
  március 15, 2012 - 10:22 de.

  Én maradok az Essenia szerveren…Nekem sincs sok kedvem újra szintezni.Igaz is!Lenne kedve valakinek a pénteki induláskor partyban nyomni a szintet?

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s