Kezdőlap > Blog, TERA ENG, TERA Hungary, TERA Online > Variance béta guild: hogyan tovább?

Variance béta guild: hogyan tovább?

A tegnap esti nemritkán 2-3 órás queue döntéshelyzetbe kell, hogy hozzon mindannyiunkat. Bár várhatóan a tegnapi helyzet miatt sokan már rerolloltak a Westoniára, de amennyiben ma délután is hosszú queuek lesznek, akkor felmerül a kérdés. Maradunk az Essenián, avagy esetleg létrehozunk egy guildet a Westonián is és a CBT#3-tól azt preferáljuk. Az alábbi szavazásban megkérnék minden jelenlegi Variance béta guild tagot (és lehetőleg csak őket…), hogy szavazatukkal segítsenek meghozni ezt a döntést.

Adalék információ: CBT#3-ban a lvlcap 32 lesz. A döntéshez némi támogatásképpen:

 • Egyrészről a Westonián már csináltunk egy Variance guildet (köszönet érte a Phoenixes brigádnak), így az oda tévedt játékosok az ismert módszereken keresztül nyugodtan beléphetnek, hogy legalább guildben legyenek.
 • Másrészt itt a screenshot a Westonia jelenlegi top guildjeiról. Jól látható, hogy több nagy Esseniás guild is már a komplett reroll mellett döntött (pl. kacsa személyes kedvencei a Challenge Accepted, továbbá a No Fun Allowed és még sokan mások). Ebből lehet arra következtetni, hogy ezen guildek már nem fogják érdemben tovább terhelni az Essenia játékos állományát.

 1. Rikkitan
  március 4, 2012 - 12:02 du.

  Sziasztok! Akinek esetleg még nem lenne Betakey-e annak itt van egy: 97RFF7YY9JRK9CKMYMNCKHGDCWYH7GDF aki először olvassa értelemszerűen azé lesz. Örültem hogy segíthettem sziasztok!

 2. japjani
  március 4, 2012 - 12:32 du.

  Köszönöm a kulcsot, felhasználtam.

  • március 4, 2012 - 12:52 du.

   Grt, akkor csak nállam volt bugos. a Web.

  • Rikkitan
   március 4, 2012 - 3:04 du.

   szivesen

 3. március 4, 2012 - 12:43 du.

  Rikkitan :
  Sziasztok! Akinek esetleg még nem lenne Betakey-e annak itt van egy: 97RFF7YY9JRK9CKMYMNCKHGDCWYH7GDF aki először olvassa értelemszerűen azé lesz. Örültem hogy segíthettem sziasztok!

  Szegények, itt egy Beta key … és maintrance van a weboldaon a my Accountnál xD

 4. március 4, 2012 - 12:57 du.

  A “Variance” 2.Sz. Légiójáról, ha születik pozitív avagy negatív szavaztat, mindenképpen megmarad, azoknak a magyaroknak az érdekében, akik most vagy legközelebb kezdenének. Segítek nekik elnavigálódni a Játékon belül. Konkrétan igen, a Sorbaállás vetette fel bennem ezt az ötletet, Hazaérsz munkából és 3 órát vársz? Avagy DC és utána 1500 ember mögött kígyózol? …. ez nekem nem volt korrekt, játszani szeretnék nem monitoron a számlálót bámulni.

  Ne rémisszen meg senkit , kb fél nap 20asra felmenni, főleg ha tudod mit hogyan csinálj és persze egy újabb alkalom egy másik Karakter Kipróbálására! Szívesen Várunk Mindenkit!

  üdv. Én 🙂

 5. március 4, 2012 - 3:06 du.

  Én személy szerint kaptam ínstából DC-t azonnal indítottam újra de hiába 1 óra q 🙂

  Mondjuk nekem már megvan a lvl27 max XPvel a papommal, viszont nem vagyok benne biztos , hogy ez marad livera szóval ma már lekreáltam a kövi karimat Westoniára is, meglátjuk meddig jutok vele.
  Bárhogy döntötök én mindkét serveren ott leszek 😀

 6. március 4, 2012 - 4:07 du.

  Furtim :
  Én személy szerint kaptam ínstából DC-t azonnal indítottam újra de hiába 1 óra q
  Mondjuk nekem már megvan a lvl27 max XPvel a papommal, viszont nem vagyok benne biztos , hogy ez marad livera szóval ma már lekreáltam a kövi karimat Westoniára is, meglátjuk meddig jutok vele.
  Bárhogy döntötök én mindkét serveren ott leszek

  Na ez a jó hozzáállás, nekem is 2 karim van az első pvp szerón.
  eZen meg most csinálgatom 🙂
  Idombol kitelt, a Q helyetti várakozásom fejlödéssel töltöttem el. és igy utolértem magam 🙂

  nah a Variance 2.sz. Guildje igyis-Ugyis szívesen vár mindenkit. Bárki tud invelni, ha jönni akarsz, keress egy guild tagot és beinvitáll 🙂

 7. március 4, 2012 - 5:21 du.

  Sziasztok, nem tudom van e itt olyan akinek még nincs kulcsa, és kéne neki, mert kaptam béta meghívó kulcsot, de nekem már van, szal szívesen odaadom valakinek. Aki elsőnek ír email-t a gerdos[kukac]hegelab[pont]org email címre, annak küldöm a kulcsot:)

 8. TeddySnow
  március 4, 2012 - 5:44 du.

  Igazából vagy beloggolsz délelőtt, vagy szívacs. 11-12 órától kezdődnek a minimum 20 perc (ami ugye Frogster időben van tehát 40+ perc) várakozás. Délután olyan negyed négykor próbáltam megint belépni, 49 percet írt, 1014 ember volt előttem.
  ez 1 óra múlva lement 29 percre, és 530 emberre. Szóval az idő az a valós időve nincs kapcsolatban. Szóval gyors fejszámolással, a percenkénti 20 helyett, kb 8-at enged be.
  Amúgy nem vetem el, hogy ez a login szerver hibája, és nem azé, hogy maga a szerver nem bírna el többet.
  Igazából a költözésre szavaznék, de mivel tudom hogy sokan akiket ismerek úgysem mennének, így inkább korán kelek és fekszek.
  És imádkozok hogy ne DC-zzek (bár nekem még 1 szer sem volt sztem).

 9. március 4, 2012 - 6:09 du.

  Én most álltam be másodjára a több mint 1,5 órás queueba.Talán majd valamikor 8 örül bejuthatok, ami nyilván nem fog sikerülni, hiszen akkor családi program van, ergo majd valamikor este 8 örül beállok a sorba, hogy talán este 11-kor be is engedjen a szerver.
  Ha így lesz, akkor ezt már el sem kezdem, hanem inkább elkezdem 8 utántól húzni az új karaktert az új szerveren. Csak bíztatni tudok erre mindenki mást is…
  A szavazás amúgy is ebbe az irányba mutat.

 10. március 4, 2012 - 6:27 du.

  már 20 tag van a 2.Variance Légióban! nekem most mennem kell, családi Programok miatt, de bárki beinvel akire-rávispelsz, vagy guild Acecpt és hazajöttem (8kor akkor leokézom)

  ja itt hát 😀 nincs sor 😀 és egyböl online (na jo hazudtam, van fél perces töltöképernyő) 🙂

 11. Chiccoo
  március 4, 2012 - 6:36 du.

  menorel :
  …Csak bíztatni tudok erre mindenki mást is…
  A szavazás amúgy is ebbe az irányba mutat…

  Te melyik szavazást nézed Meno? 😀 jelenleg még a maradás vezet 2-vel! 😉 amúgy meg írtad, hogy csomó nagy guild már megelégelte, és rerollolt, valószínű sok más ember is így fog tenni, és attól félek, hogy CBT3-ra Westonia lesz az új Essenia, 3 órás sorokkal, és visszanyal a fagyi 😀 én egyenlőre maradok….

  • március 4, 2012 - 6:55 du.

   Arra a szavazásra gondolok, ami még délelőtt 70-30%-ra a maradás mellett állt, most meg már 50-50-nél tart. Nyilván senkit nem kényszerítünk semmire. Itt mindösszesen csak annyi a tét, hogy melyik szerver legyen a preferált az új tagoknak. Ahogy láthattad Kaguura lentebbi hozzászólásából már a Westonián is van kb 20 ember. Azt nyilván nem lehet elvárni a CBT#3-on frissen csatlakozókkal szemben, hogy egy többszörösen túlterhelt szerverre kelljen csatlakozniuk, csak azért mert a legtöbb játékos ott van és azt preferáljuk.
   Azt a véleményed nem osztom, hogy a Westonia a következő CBTtől szintén queue-s lesz, az Essenia azért ilyen, mert a CBT#1-en csak egy szerver volt. Legalábbis szerintem.

   • március 4, 2012 - 7:04 du.

    Lényegében annyi hogy mindenki igy fogja fel szerintem:

    “-Én nem kezdek pont ez miatt új karit, mert itt már elkezdtem..
    2.hát a Béta arrol szól ,hogy minel tobb mindent kiprobálljatok, Szerintem..Most ha igy nézzük, mi akik koreában is 2-3 karit felrántottunk és itt nekem már a 3. van…mi mondhatjuk ,hogy uncsi 😀

    de sosem unom meg 🙂
    A Várakozási időt befektettem a Fejlődésbe és ugyanannyi vagyok a 3 karival amig más egyel 🙂 (jo ez saját vélemény, nemszeretnék ezért offot kapni 😛 )

    A Várakozás marad így szerintem, mert Piszok sok klán maradt még így is itt.

    Hameg az lesz amit mondasz, nem szunik meg az 1ső Variance, akkor áttlogolunk oda, ennyi. Erröl szol a béta 😛
    Úgyis Wipe lesz 5cbt után 🙂

 12. Jégbontó
  március 4, 2012 - 6:50 du.

  Lehet hogy velem van a baj de nem tudok belépni a westonia szerverre. A kliens is azt írja hogy nem elérhető, ellenben van 2-2 angol és német pve szerver a listában. Ezt most nagyon nem értem.

 13. március 4, 2012 - 6:59 du.

  Jégbontó :
  Lehet hogy velem van a baj de nem tudok belépni a westonia szerverre. A kliens is azt írja hogy nem elérhető, ellenben van 2-2 angol és német pve szerver a listában. Ezt most nagyon nem értem.

  igy csináld:

  Szerver választás és utánna ReFreshelsz…azután belép a Westre.

  • Jégbontó
   március 4, 2012 - 7:34 du.

   Köszi, már megy.

 14. Ditto
  március 4, 2012 - 7:12 du.

  Nem tudjátok mit lehet azzal kezdeni, hogy ne dobjon le server választás után error-ral?

  • Ditto
   március 4, 2012 - 7:18 du.

   Nem szóltam. Olvasni sem tudok. És az egyel feljebb lévő hsz segített ezen :\
   Sorry…

 15. dawid962 freemail hu
  március 4, 2012 - 8:43 du.

  Sziasztok,ha valakinek lenne felesleges beta key-e és megajándékozna eggyel küldje el az alábbi emailre:) köszönöm

 16. március 4, 2012 - 8:48 du.

  Ditto :
  Nem szóltam. Olvasni sem tudok. És az egyel feljebb lévő hsz segített ezen :\
  Sorry…

  np

 17. TeddySnow
  március 4, 2012 - 9:09 du.

  utolsó nap, este 9 óra. 560 emberre 40 perc… FTW.
  Lehetséges az a Reroll…

 18. pepe
  március 4, 2012 - 9:53 du.

  a karimat igaz nem tudom áttenni más szerverre ?

 19. március 4, 2012 - 11:35 du.

  it was good

 20. Szergely
  március 5, 2012 - 7:51 de.

  Reroll? Szintezés ismét? No fucking way!

  • Vilendor
   március 5, 2012 - 9:34 de.

   Nem tart semeddig. Délelőtt 11kor álltam neki mysticnek amivel ugye még elég lassú is, este 9kor már SM instában voltam.

   A gond, hogy rossz szerveren 😀
   Na mindegy, CBT3 elején akkor húzok még egy karit a Westonián 😀

   • Szergely
    március 5, 2012 - 12:16 du.

    Ez szép és jó, de két fullos koreai kari, számtalan FT és most CBT után hányok a low lvl-től és a kezdőterületektől… De így is durván 1,5 nap 1-32ig a szintezés a 2,5-ből, azt meg hasznosabban is el lehet tölteni, még a brutális sorbanállás kockázatával is…

  • március 5, 2012 - 12:39 du.

   Az van, hogy ketté fog esni a Variance! VARIA NCe!

   Valaki megy valaki marad ÉSSS! Az élesen meg már más guild lesz!

 21. IceSkull
  március 5, 2012 - 2:54 du.

  Egyetértek Szergivel és brothercaptain utolsó hsz-ével. Én biztos, hogy CBT alatt maradok a hátsómon és nem megyek át másik szerverre.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s