Kezdőlap > TERA Online > Closed Beta Test #2 bejelentés

Closed Beta Test #2 bejelentés

Megtörént az EU CBT#2 hivatalos bejelentése. Alább összegyűjtöm a fontosabb információkat:

 • A szerverek Péntek délután háromtól, vasárnap éjfélig lesznek üzemben. (tervezett leállás nélkül)
 • A meglévő három szerver (Arborea(PVE), Velike(PVE), Essenia(PVP)) mellett további egy angol nyelvű PVP szerver lesz elérhető: Westonia néven.
 • A négy angol nyelvű szerver mellett egy-egy német és francia szerver is élesítésre kerül: Lorcadia (PVE,DE) és Baldera (PVE, FR)
 • Aki már lefrissítette a klienst azt láthatja, hogy abban a játék nyelve már a launchernél kiválasztható egy lenyíló menüben.
 • Az új szinthatár a lvl27-es szint lesz, melynek köszönhetően a tesztelők tiszteletüket tehetik Popriában és az igen látványos Valey of the Fangban is. Ha már arra játsz, akkor ki ne hagyd a játék második instanceát, mely az keresztségben a Sinestral Manor nevet kapta (korábbi nevén Vampiric/Vampire Manor volt)

Természetesen a CBT#2 során is tovább visszük a Variance béta guildet, ahova várunk minden magyar játékost, aki még nem talált magának guildet és volna kedve velünk tartani. A guild továbbra is az Essenia (PVP) szerver fog tevékenykedni. Ha van bármilyen guild, aki szeretné jelezni az olvasók felé, hogy létezik és várja a csatlakozni vágyókat, az az ismert elérhetőségeinken jelezze azt. (Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát…). Akik a PVP szerver helyett inkább a PVE szerverre vágynak, azoknak javasolni tudjuk az Arborea szervert, ahol pl. a Voidwalkers guild várja a tesztelni/játszani vágyókat. Ha nem igazán tudod, hogy mi a különbség a PVE és a PVP szerverek között, akkor ebben segítséget kaphatsz itt: (PVE/PVP/PK fogalmak::TeraHungary.hu)

Ha a játék során bármilyen kérdésed merülne fel, akkor legegyszerűbben úgy tudsz rá választ kapni, ha feljösz a variance.hu teamspeak szerverre és ott megkérdezed. A zárt bétákon mi is leginkább játszunk, így kevésbé van módunk a blogon/fórumon figyelni a kérdéseket. A játékba történt belépést követően úgy tudsz a legkönnyebben a preferált guildbe belépni, ha használod erre a célja a beépített guild recruit funkciót:


 1. Gucci
  március 1, 2012 - 6:11 du.

  Character slotok ról nincs info? akkor marad a 2?

  • március 1, 2012 - 6:16 du.

   Elnézést, ezt kimaradt az átiratból. Továbbra is 2 slot/server.

  • Agiido
   március 1, 2012 - 6:18 du.

   2 per szerver

 2. Amumu
  március 1, 2012 - 6:13 du.

  péntek 3tól lesz coooool 😀

 3. Ayumi-chan
  március 1, 2012 - 6:27 du.

  Helló,
  Ha megvettem az 5Eurós Digitális változatot mikorra várhatom hogy küldik a kódot, mert körülbelül már 1 nap telt el azóta és még semmi. Nem arra gondolok itt hogy átvertek vagy ilyenek hanem hogy tudok-e játszani a teljes hétvégén.

  Válaszokat köszi
  Ayumi

 4. Agiido
  március 1, 2012 - 6:36 du.

  Ha a Frogstertől vetted, akkor 24 órán belül kell megkapnod, ha nem írj a supportnak: http://www.tera-europe.com/en/support/ Ha máshol vetted, akkor annak az oldalnak kell irnod, ahol vetted

 5. Csenky
  március 1, 2012 - 7:10 du.

  Én kedden dél körül vettem meg paypal-lal, szerdán délelőtt írtam, hogy lassan küldhetnék a kódot, mert időben le szeretném tölteni a klienst, és eddig a percig zéró válasz. Kicsit Aion-support feeling, bár azok legalább hazudoztak valamit. Aztán most jólvan, gondolom sok a dolguk, de jó lett volna részt venni a hétvégi bétában, ha már a jogom megvan hozzá.

  • Kouta
   március 2, 2012 - 7:04 de.

   haveromnak detto ugyanez… sokan írják, hogy 2 órán belül megkapják még most is. Másnak meg a support ticketre sem írnak amiben külön írják, hogy 24 órán belül válaszolnak rá. Reméljük ma mindenki megkapja a kódokat.

 6. Adren
  március 1, 2012 - 8:47 du.

  Amikor én vettem pay pallal a mini preeordert kb 2 órán belül megjött. Megtörtént a pay pall tranzakció rendesen nem lehet ott van valami hiba??

  • Csenky
   március 1, 2012 - 8:50 du.

   Minden visszaigazolás stimmel, sms is, mail is. És a support reportom is elment, és el se olvasták még. ^^

 7. Béla
  március 1, 2012 - 9:38 du.

  Honnan lehet olcsón megvenni a gémet preorderrel?

 8. Agiido
  március 1, 2012 - 10:15 du.

  Na úgy néz ki valami gáz van a kulcsokkal, tudnak róla, dolgoznak rajta. Itt a bejelentés, és hogy mit kell tenni. https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=28747

  • Kouta
   március 2, 2012 - 7:06 de.

   köszike, bár ez megvolt, épp ez aggaszt minket is. 24 órával a kulcs hiánya után írtunk nekik pontosan igy ahogy itt is levan írva. Mai napig nem jött rá válasz. Pedig 24 órán belül válaszolnak rá (a válasz mailban ezt írták legalábbis).

 9. nedy
  március 2, 2012 - 7:34 de.

  én még hétfőn rendeltem, és egy üzenetet azonnal kaptam, miszerint megkapták a rendelést, majd pár órán belül még egyet írtak a kulccsal. Viszont az összes levél a “spam”-ba érkezett, szóval elsősorban ott nézzétek.

 10. március 2, 2012 - 9:24 de.

  Összegezve:

  Ha két órán belül nem jön meg írjatok azonnal, mert azt olvassák el várhatóan 24 órán belül, így maximum megjön az a válasz hogy 24 órájuk van rá, de azon válasz helyett már küldhetik is, mert pont annyi vele a munka.

  Tesztelni kell ezt is.

  HAVE A NICE GAMEWEEKEND
  SLEEP IS 4 THE WEAK

  p.s

  kéne egy aszpirin

 11. Csenky
  március 2, 2012 - 10:55 de.

  Megjött a kulcs, végülis csak 4 nap kellett nekik. 😀 6ra hazaérek, gondolom este 10re le is jön a játék, szombaton persze nem érek rá, aww yea! 😀 Azért vasárnap beköszönök. :p

 12. MaRee
  március 3, 2012 - 6:03 de.

  Srácok segítsetek, elb*ódott a játékom. Újra raktam most kétszer, és egyszerűen nem jó. Telepítés után a launcher nem csinál semmit csak patchel kb 3 másodpercig, az asztalra pedig olyan ikont rak ki, ami sehova nem vezet. Sima tera-launcher.exe-vel hiába indítmo, semmit nem csinál, vagy kiírja hogy működése leállt.. Nincs vírus meg semmi gáz a gépemmel, legutóbbi CBT-kor semmi baj nem volt.

  • március 3, 2012 - 8:19 de.

   Launcherben a repair nem tudja helyrerakni. Vírusirtó karanténjában nem figyel egy-két TERA file ?

 13. MaRee
  március 3, 2012 - 4:17 du.

  A launchert el sem tudom indítani. Nincs vírusírtóm, spybotot használok csak, ott nincs semmi ilyesmi. Hivatalos fórumon találtam sok ilyen topikot, elvileg valami hálózati gond miatt csinálja ezt, de nem igazán értem mi rá a megoldés.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s