Kezdőlap > Blog, En Masse, TERA ENG, TERA Hungary > TERA NA CBT#2 és patch notes

TERA NA CBT#2 és patch notes

Elindult az Észak-Amcsi TERA Online zárt béta második felvonása. Már hogy a PVE szerverek, ugyanis természetesen náluk sincs kolbászból a kerítés. A tömeg rohama alatt igencsak instabillá váltak a PVP szerverek, jelenleg is dolgoznak a problémán. Egyébként a tengerentúlon most debütált a PVP szerver első alkalommal, így nem csoda, hogy ott is majd mindenki azokat akarta megrohamozni.

A CBT#2 fontosabb újdonságai: lvl27-es cap aminek révén a játékosok bejuthatnak Poporiába is, így elérhető már a Sinestera Manor instance is.  Még anno a koreai retailen volt szerencsénk sokszor járni ebben az instanceban és a körülötte található varázslatos hangulatú területeken. Néhány korábbi post arról, hogy mit is várhattok: (amolyan citrompótlóként):

A NA CBT#2 kapott egy újabb patchet is, amit természetesen a jövőhéten mi is megkapunk. A részletes patch notest itt találjátok. Alább kiemelném a fontosabb részleteket:

 • A GvG árát olyan szintre hozták, ami végre rentábilis a jelenlegi lvlcap-ek mellett is. A kihívás 30k goldba, a feladás/megadás pedig 3k goldba kerül. Ejnye lesz itt jövőhéten olyan Guild vs Guild…
 • Bekerült a játékba egy /bug parancs, amivel direkt módon lehet bugreportot adni.
 • Mivel a bétákon nem nagyon van amúgy sem értelme, ezért ideiglenesen törölték az LFG és a Trade channeleket, ezzel csökkentve a folyamatos chat floodot.
 • Mindenki kedvenc Vekasa kapott két klónt. A jelenlegi Vekas spawn ponttól nem messze további két helyen spawnol Vekas. Ráadásul Vekas mellett Acharak és Kugai spawn timerét is 20mp-ről 10mp-re csökkentették.
 • Szintén jóárasították a lvl11-es mount questet is. El sem kell hagyni Velikát a quest teljesítéséhez, szóval nincs több répa mellett ‘F’ key spamelés.
 • A zsíros disznók (Pigligs) igen sokat vesztettek értékükből, mivel a korábbi temérdek pénzhez képest mostmár csak néhány garast dobnak a belé botló kalandoroknak.
 • Elvileg javították a szerver váltás/queue elhagyásakor keletkező crasht is. Bár a legutóbbi twitter bejegyzés szerint azért még mindig nem tökéletes a dolog.

 1. xruu
  február 24, 2012 - 10:45 du.

  Nafene, 5 percig filóztam hova postoljam a stream et az US cbt2-ről az elvonási tünetekben szenvedőknek, erre pont jön egy ilyen cikk 🙂
  Akkor már ide is bevágom, dupla post forever:
  http://hu.twitch.tv/towelliee

 2. február 24, 2012 - 11:11 du.

  Itt egy másik: http://nl.twitch.tv/steparu

 3. február 24, 2012 - 11:24 du.

  Bár ez KTERA , sorry még csak most néztem bele jobban ^^”

 4. Monster
  február 25, 2012 - 1:53 de.

  Nekem már minden bajom van de lvl 25 ön kezdem a gamet a questek leadása után 😀 Remélem ki tudom magam kocskulni rendesen mert ugye most nem lesz sd,,,XD

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s