Kezdőlap > Blog, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary > EU CBT#2: Első infó morzsák…

EU CBT#2: Első infó morzsák…

Csak röviden a lényeget:

Örülünk Vincent?

update#1: Raven megnyugtat mindenkit, hogy az Arborea szerver PVE-ből PVP-be történő átbillentése egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez a szerver valóban PVP funkciókat is fog lellátni a CBT#2 során. Jelenleg a két teszt közötti tranziens állapot áll fenn, aminek keretei között több dolgot is tesztelnek, ennek köszönhető, hogy a jelenleg Arborea PVP szerverként látszik.


Kategóriák:Blog, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary Címke: , , , , ,
 1. 0zirisz
  február 21, 2012 - 2:07 du.

  Juppí! 🙂

 2. kacsa
  február 21, 2012 - 2:09 du.

  olyanról is hallottam, hogy az eddig PVE serverként futó Arborea.t PVP serverre alakítják. Oo

  • attyspocak
   február 21, 2012 - 3:50 du.

   Hol hallottad? Mert én csak itt olvastam erre nézve ötletet egy játékostársunktól. Egyébként ott le is írtam erről a véleményem. Ami röviden: Ha rossz volt a CBT1 alatt a PVP szerveren játszóknak, akkor legyen “rossz” az egyik PVE-re regisztráltaknak a CBT? :O

  • negi
   február 21, 2012 - 4:04 du.

   Az egy nagy baromság lenne…

  • Ditto
   február 21, 2012 - 4:50 du.

   ÉValahogy pedig meg kell oldani ha lesz még egy PVP server. Mert újat nem biztos, hogy indítanak azzal, hogy “nesze itt van még egy server aki akar kezdhet itt új karaktert”. Szétosztani a jelenlegin a népet kétfelé meg talán még bonyolultabb.
   Viszont PVE->PVP váltással meg jól kicsesznének az anti-pvpsekkel.

   • negi
    február 21, 2012 - 5:08 du.

    Vagy lesz egy merge (legalább azt is kipróbálják) és marad 1 pve és lesz 2 pvp.

   • Gucci
    február 21, 2012 - 5:09 du.

    attól, hogy az Arbore PVP lesz még nem változik a népesség az Essenian… :S

  • Chiccoo
   február 21, 2012 - 5:56 du.

   ááá ez biztos csak kacsa 😀

 3. Kozzy
  február 21, 2012 - 2:17 du.

  Én is erre számítottam, hogy átveszik az amerikaiaktól a lvl27et (amúgy állítólag a Koreain is kb ez volt, ott asszem 4 CBT volt, és lvl38 volt a cap CBT4en). A PVP szerverről meg annyit hogy remélem nem úgy lesz ahogy most van..ugyanis ha most beloggoltok, láthatjátok hogy valóban 2 pvp szerver van..csak hogy még mindig 3 szerver van, és az Arborea-t átrakták pvpre. Mivel ez egy teszt ha akarják simán megtehetik ezt is anélkül hogy egy új pvp szervert hozzáadnának. Én mindenesetre jobban örülnék ha adnának még 1 szervert, és ez maradna pve.
  Ha valaki esetleg megtud valamit BG-kről (hogy lesz-e egyáltalán a teszt alatt), legyen szíves postolja ide az infót.

  • attyspocak
   február 21, 2012 - 5:23 du.

   Ez a húzásuk a kreativitás teljes hiányát mutatja, ha így hagyják.

 4. mityusz
  február 21, 2012 - 5:35 du.

  Nos annak nem örülnék ha átalakitanák az arborea pve servert mivel én is pvp szerveren kezdtm de egyszerüen lehetetlem volt számomra normálisan játszani a folyamatos lagg miatt igy atmentem a pve szerverre hogy élvezni tudjam a játekot. Ha meg pvp-zni akartam talaltam embrrt rá lagg nélkül tehát ez hùøye ötlet lenne főleg a pk rendszer miatt is

 5. MooN
  február 21, 2012 - 5:38 du.

  Szerintem meg a Pve –> PvP szerveré való átalakítás egy nagy xXxXx lenne nemhiába választottuk a PvE-t mivel nem vagyunk kíváncsiak a PvP-re ennek több oka is van, de szerintem ezt nem itt kell letárgyalni. Amúgy ugyan úgy tudunk PvP-zni mi is ahogy ti (“Nem bárhol bármikor ahol a társaságok úgy érzik és saját szabályaink szerint megbeszéltek alapján”) Ezért Kozzy-val értek egyet, hogy kapjatok egy új (működő stabil) szervert mint hogy mások kárörömére megjelenjenek bizonyos élni halni vágyók.
  Gondolom az írásomból kiderül, hogy buta PvE gammer vagyok de sikeresen meggyölöltette velem a gamet a 18 -alatti korosztály hogy más dolga nem akadt más MMO-kban.

 6. Gucci
  február 21, 2012 - 5:47 du.

  Annyiból jobb a TERA-ban ez a PK dolog, hogy bármikor váltasz Channel-t és el van intézve, valamint később majd lesz Penalty rendszer is. Szóval annyira nem lesz vészes.

  • foldes
   február 21, 2012 - 6:26 du.

   Akkor meg minek ! Most sem értem igazán mi értelme van a PK-nak, ha büntetik.Jár érte vmi plusz dolog ? Kapsz medált vagy PVP ponot ? Vagy csak hecc az egész, hogy 10-en kinyírunk 1-et és akkor mi vagyunk a császárok.Ebben a formában ez a PK tényleg tiniknek vagy óvodásoknak való, akik kiélhetik bosszújukat, ha elvették a játékát.

   • Kouta
    február 21, 2012 - 7:44 du.

    a pk nak sok értelme van, kb mindenhol penatly jár érte, én pl kifejezetten imádom, hogy leölhetem jeremiást amennyiben nem tetszik ellenben az aionos megoldáshoz, hogy akármekkora gyökér lehettem a társammal akkor sem tudott mit kezdeni velem. A PK nak pont annyi értelme van ilyen téren mint az instáknak kb a ti pve szemszögetekből. A Penatly rendszer pedig pont azért lesz, hogy ne legyen olyan ami most ment illetve amit példának felhoztál, hogy 10 en ütünk agyon 1 et.

   • attyspocak
    február 21, 2012 - 7:55 du.

    Ezt így nem jelenteném ki, bár a PK-t én is elítélem a PVP-vel szemben, de pl. AION-ban az assasin hogy máshogy küzdjön, mint PK-val?

   • mz/x
    február 22, 2012 - 11:02 de.

    Ha rewardot kapnál érte az lehetőséget adna a visszaélésre, trade. Az aionos assa meg ne kűzdjön inkább törölje, az a kari úgyis csak a hátulgenkelésre volt jó.

 7. foldes
  február 21, 2012 - 6:29 du.

  Mondjuk a guild vs guild csaták nem lehetnek rosszak, de abban sem vagyok biztos, hogy az csak PVP szerveren létezik. Vagy igen ?

 8. február 21, 2012 - 7:11 du.

  Srácok nem gondolom, hogy ide tartozik az, hogy ki és miért akar/szeret öldökölni.
  Viszont ez még mindig csak egy béta, a jelenlegi lvl cap-et egy nap játékkal kényelmesen lehet behúzni, tehát nem értem a nagy hőzöngést… Ha egy amúgy (elmondás alapján, igen én is egy ostoba tizenéves pk-zós tetvedék vagyok) pangó pve szerót áldoznak be.

  • attyspocak
   február 21, 2012 - 7:54 du.

   Ugyan csak 5-7 csatorna volt a PVE szerveren, de azok hardon, így azért pangó szerverről nem beszélnék! Vagy a másik az volt? 🙂

 9. 0zirisz
  február 21, 2012 - 7:31 du.

  Nem áldoznak be semmit. Olvassatok twittert!

  • Kozzy
   február 21, 2012 - 7:47 du.

   Én nem vagyok fent, leírnád kérlek mit írtak ott?

   • Gucci
    február 21, 2012 - 7:49 du.

    Hogy ne vegyük figyelembe a jelenlegi változtatásokat

   • dec
    február 21, 2012 - 7:57 du.
 10. Reyi
  február 21, 2012 - 7:58 du.

  Foldes ilyen mentalitással akarsz pvp szerverre menni ?

  A pk-ban épp az az élvezet, hogy ölhetsz. DE azért ez is több fajta módon valósulhat meg.
  1: Lacikának nagy a pofája ezért megcsapkodod a répáddal. Minimális penatly, kielégült arckifejezés.
  2: Hc vagy, avagy csak nagyon jól skillezel és netán gear is van a feneked alatt, és szándékosan pk-módra váltva owpvp szerűen ölöd aki jön veled szembe.

  Természetesen ez a rendszer is magával vonja a zergeket (de szerintem a penatly eléggé csökkenteni fogja a 10v1eket + a most elérhető szinthatár miatt a játékosok tobzódnak, nincs is szinte esély az 1v1 pk-ra, ez valószínűleg headstart után változni fog idővel) de a chanelek miatt még mindig jobb mint esetleg aionba vagy más játékokba. Mellesleg… a TERA nem SOLO mmo. Netán lecsapnak 1v10-be akkor szólsz pár hc arcnak a guildből és megleckéztetitek őket. Ez erről szól… mindenki hív spanokat, egyre többet és a végén egy tiszta fun tömegbunyó alakul ki. Persze kinek a pap kinek a paplan. Mellesleg PVP szerver és ha lesz penatly akkor is lesznek zergek DE ha te bevállalod hogy PVP szerverre mész akkor bevállalod, hogy néha napján jön majd egy ork horda és megsüt nyárson.

  de égessetek meg máglyán >.<

  • foldes
   február 21, 2012 - 8:50 du.

   Reyi honnan veszed, hogy PVP szerverre akarok menni ? Te többet tudsz, mint én !

   Természetesen én az esztelen pk-t nem tartom sokra.Cél nélkül ismeretlenül öldökölni a másikat, aki nem tett neked keresztbe semmit, aki csak békésen mobozik, csak azért mert nem tetszik az arca, vagy vmi késztetésből.Ez akárhogy vesszük éretlen gondolkodásra vall
   És akkor finoman fogalmaztam.Ezeket az embereket .a PK penality sem tartja vissza.

   Ha ugyanolyan szintű de 10 ember támad egyet, vajon van-e bünti ? ha igen, akkor kinek ?
   ha nem, akkor minek a pk penality ?

   Megérteném a PK-t, ha adna vmit.pl. a megölt dobna vmit a saját zsákjából vagy magáról ld, Runes of Magic. Vagy PVP pontot adna vagy title-t stb.

   Egyébként a kérdésemre még senki nem válaszolt: GuildvsGuild csak PVP szerveren lesz ?

   • negi
    február 21, 2012 - 9:39 du.

    US szerveren igen, itt meg még nem olvastam róla hogy hogyan lesz. Még megfontolás alatt áll ha minden igaz.

   • Reyi
    február 21, 2012 - 10:02 du.

    Persze, hogy többet tudok, nekem van rózsaszín szőrös üveggömböm neked meg nincs :). Ha pve szerverre mész akkor elnézést az előző kommentem legelső soráért.

    Néztél már KOR pk videókat ? az esetek többségében aki az ”esztelen” pk-t választja ő általában 1v1nek vagy elég jól gearelt ellenfélnek megy neki. Értem én a félelmeid a vérpistikéktől akik minden ok nélkül ölnek de sajnos vagy nem sajnos ők is szerves részei lesznek a játéknak. A szisztéma pedig valószínűleg így fog kinézni: Vérpistike megy és öl esztelen -> vérpistikét locolják -> 5perc múlva -> vérpistike nyomában lohol a szerver fele vagy az ”elhunyt” ismerősei, klánja. Kötve hiszem, hogy valaki is megengedhet magának ( még hc gearben meg skillel SEM ) órákig tartó esztelen öldöklést… mert a többi 99,99% játékos nem fogja hagyni, hogy az a 0,01% azaz 1 db játékos elrontsa 40-50 embernek a napját. Az esztelen öldöklésnek is hamar vége szakad egy ilyen inkább politikára épülő rendszerben. ( nem a politikai systemre gondolok, hanem a natúr guildek esetleg játékoscsoportok közötti kapcsolatra )

    A pk-t itt valószínűleg a nézeteltérések lehetséges rendező módjaként hozták be, ami szélsőséges alakokat is ölthet. S az, hogy ki-ki ezt a rendszert milyen módon használja ki az személyes kérdés.

    De pont ezért van külön pvp és pve szerver :).

    Amúgy GvG szerintem a PvE szervereken is lesz hiszen egy alap eleme a political systemnek.

   • Melania
    február 22, 2012 - 10:05 de.

    foldes PvE szerveren is el lehet érni mindenféle PvP-t DM től kezdve GvG-t is itt csak pk nincs.

  • mz/x
   február 22, 2012 - 11:05 de.

   +

 11. Ryak
  február 21, 2012 - 7:58 du.

  Gucci :
  Hogy ne vegyük figyelembe a jelenlegi változtatásokat

  @zoltannagy_ Just ignore the current list 😉 We’ll announce the server setup close to CBT #2

 12. negi
  február 21, 2012 - 8:04 du.

  De most miért kell vadulni? Még azt sem tudjuk mi lesz, csak annyi a biztos hogy lesz még 1 pvp szerver.

 13. Mevris
  február 21, 2012 - 8:23 du.

  Amúgy ja, én sem értem a flamelést, előre felesleges.
  Pont az Arborea szerverre mentem, mert elegem volt a régi emlékekből, nyugis békés pve re vágytam, (meg a haverom mondta, h pve re akar így nem ellenkeztem) . De ha átrakják pvp-re akkor se fogok a kardomba dőlni, elvégre beta, és nem vesztek semmit a végén úgyis törlik a karit. És az a 22 es nem olyan op, h ne kezdjek másik szerveren még 1 karit, ha esetleg nem bírnám a halálra genkelést.
  De nyugodtan öljétek egymást itt is, nem kell ahhoz semmi különösebb indok.

 14. Béla
  február 21, 2012 - 9:14 du.

  pk büntetést nem kell lenézni, mert lehet az komoly is.

 15. kacsa
  február 22, 2012 - 8:47 de.

  most komolyan szerinted ha van előtted egy idegesítő vérpisti aki direkt trollol téged nem lenne jó érzés ha leüthetnéd?:D
  esküszöm a legnagyobb trollok PVE serverek fognak születni:D:D

  Csak egy példa:D tuti kifog alakulni egyfajta szövetség a klánok között és mit tudsz majd tenni PVE servereken ha 600ember pl. lefog egy hídat és nem tudsz átmenni rajta, mert az összes channel belesz campelve?:D Problem officer?:D:D

  • negi
   február 22, 2012 - 11:26 de.

   Majd nekiszaladok 600 embernek és meghalok 0,001 sec alatt 😀

 16. foldes
  február 22, 2012 - 10:16 de.

  Melania :
  foldes PvE szerveren is el lehet érni mindenféle PvP-t DM től kezdve GvG-t is itt csak pk nincs.

  Kösz. így akkor valószínű PVE szerveren leszek.

 17. foldes
  február 22, 2012 - 10:50 de.

  Gondolom a készítők gondoltak arra is, ha pl. lefoglalnának egy hídat. Nem fogják hagyni, hogy pár troll miatt, ne tudjanak játszani a többiek, ez nem lenne érdekük.Ettől nem kell tartani.
  Kérdeznék vmit : Erőszakra csak erőszakkal lehet válaszolni ? Nincs más út ? Hol tartanánk, ha mindenki így gondolkodna ? Ha vki rosszat mond nekem, akkor üssem le egyből ?
  Lehet mondani, hogy: “hát ez csak egy játék, nem a valóság”, de a játékban ismerszik meg az ember igazán, ahogyan a közösség tagjaival viselkedik.

  • negi
   február 22, 2012 - 11:27 de.

   Ne dramatizáld túl. Lesz pve szerver. Problem solved.

 18. mz/x
  február 22, 2012 - 11:14 de.

  Hm én azért megyek pvp szerverre, hogy leüssem aki szembe jön nem kell rosszat mondania se reward se kell, nekem ez a játék én ezért játszom. Ez egy mmorpg remélem mindenki tisztában van a szó jelentésével, A gyengék el fognak hullni 😀 Ott állok majd a hullájuk felett.

 19. forme
  február 22, 2012 - 12:17 du.

  és akkor majd kegyenlitettnek fogod érezni, hogy téged is mindig leütöttek az uzsi pénzedért? amugy én lelkes pvp rajongó vagyok, de szeretem megválasztani azt, hogy mikor és milyen formában csináljam, ne pedig egy (esetleg egy csapat) idiota gankelésébe szaladjak bele, aki ugyérzi most bosszut állhat az eddigi életét sujtó gyötrelmekért.
  PVE FTW!

 20. február 22, 2012 - 12:29 du.

  A PVP szerver azoknak való, akik tudják ekzelni az OwPVP-t, különösen a PK-t. Akinek ez nem fér bele az értékrendjébe, akit nem villanyoz fel, hogy mindig nyitott szemmel járjon és várja a támadást (függetlenül, hogy az egy 14 éves lelkigyötörttől, vagy éppen egy PK fantól jön), az _NE_ gondolkodjon a PVP szervertben.
  A PVE szerver minden PVP funkciót tartalmaz (deathmatch, duel, battleground), kivéve a PK-t és a GvG-t. Aki maga akar dönteni arról, hogy mikor PVPzik, az menjen PVE szerverre.
  Aki PVP szerverre megy, az meg had döntse már el maga, hogy mikor esik neki jól egy kis PKzás és ne legyen már ezért a sárba döngölve…
  Lesz PK penalty rendszer, ha olyan lesz mint ami most van koreában az bőven jó visszatartó erő lesz. Volt szerencsém ott kipróbálni és élőben elég durva és komoly a visszatartó ereje.

  • kakaoscsiga
   február 22, 2012 - 1:03 du.

   És mi a PK bünti kóreában? Engem tökre érdekelne a dolog, ez még nem nagyon hangzott el amúgy sem.

  • Tetris
   február 22, 2012 - 1:06 du.

   Nem ártana CBTn is bevezetni a PK penaltyt, mert elég lehangoló, hogy öt 22-es player campeli az escort quest útvonalának a közepét és mindenkit darál két órán át, aki arra jár…

   • kakaoscsiga
    február 22, 2012 - 1:43 du.

    -change channel
    -küldi otthagyása
    -barátok hívása
    -segítség kérése a trade channelen (mindig van 5-10 arc, aki imád mások helyett bosszút állni)

    Nem kell erőltetni, ami nem megy.

   • Kouta
    február 22, 2012 - 2:38 du.

    ha szoltál volna bármikor mentünk volna, kb a béta alatt egyfolytában pk ztam(unk) mindig szervezkedtem(ünk) sosem volt kevesebb mint 1-1.5 group rá. Simán bevertük volna a lelkes egyedeket mig te escortolsz.

 21. foldes
  február 22, 2012 - 12:51 du.

  menorel :

  A PVE szerver minden PVP funkciót tartalmaz (deathmatch, duel, battleground), kivéve a PK-t és a GvG-t.

  Itt többen is azt írták, hogy PVE szerveren is van GvG.Akkor most, hogy van ez ?

  • Szergely
   február 22, 2012 - 1:42 du.

   Nincs GvG PvE szerveren, ahogy nem is része a political systemnek jelenleg. GvG-hez nem szükséges a másik fél beleegyezése. Összeverbuválod a megsemmisítő osztagot, odamész a kiszemelt szerencsétlenhez (akik ügyködhetnek akár egy worldboss leölésén épp), nyomsz egy GvG-t (3 millába fáj) és mehet is a harc. Penalty nélkül. Nem hiszem, hogy ezt a funkciót hiányolná valaki a PvE szerverről… ^_^

 22. kacsa
  február 22, 2012 - 2:22 du.

  negi :
  Majd nekiszaladok 600 embernek és meghalok 0,001 sec alatt

  de büszkén halsz meg:D

 23. kacsa
  február 22, 2012 - 2:35 du.

  foldes :
  Gondolom a készítők gondoltak arra is, ha pl. lefoglalnának egy hídat. Nem fogják hagyni, hogy pár troll miatt, ne tudjanak játszani a többiek, ez nem lenne érdekük.Ettől nem kell tartani.
  Kérdeznék vmit : Erőszakra csak erőszakkal lehet válaszolni ? Nincs más út ? Hol tartanánk, ha mindenki így gondolkodna ? Ha vki rosszat mond nekem, akkor üssem le egyből ?
  Lehet mondani, hogy: “hát ez csak egy játék, nem a valóság”, de a játékban ismerszik meg az ember igazán, ahogyan a közösség tagjaival viselkedik.

  Ja hívják a gm-et és személyesen megkéri a trollokat, hogy menjenek arrébb :D:D
  válaszolnék: én sohasem voltam ideges azért mert levert valaki:D csak forrt a vérem, hogy viszonozhassam amit kaptam:D Az emberek miért hasonlítják a játékokat a valósághoz????????
  Akkor elmondom, hogy mit mondtál: Vérpisti megfogja és lepk-zik, visszamegyek és elkezdek vele beszélgetni ,hogy drága pisti miért öltél meg? erre megöl megint….Te nem ütnéd le?:D::D:D:D, vagy meghívnád egy teadélutánra?:D:D

  • foldes
   február 22, 2012 - 3:25 du.

   Ban is van a világon ! 😀
   vérpistike a pvp szerveren lesz több, ahol kiélheti hajlamait.Nem fogsz ugye átkozódni,amikor nem tudsz haladni, fejlődni, mert egy vérpistike klán állandóan leüt.Amit Szergej is mondott, hogy bármikor csatázhatsz Pk bünti nélkül is, csak 3 millka kell hozzá, amit vérpistike klán könnyen összeszed apuci anyuci pénzén.
   De ha 10-en ugranak rád amikor épp egy bazlisket szólozol sima PK-ban, és veled közel azonos szintűek, akkor sem biztos, hogy kapnak büntit. Ezt már kérdeztem itt, meg sem erősítették és nem is cáfolták.
   Attól tartok, hogy itt a PVP szervereken az elején biztos több klán megmutatja majd, hogy ő milyen kemény, a többiek összefognak ellene leverik majd folytatódik elölről és repkednek a 3 millkák, amit ugye a guild fejlesztésére és egyéb dolgokra is lehetne használni.
   Természetesen ha valakit ez szórakoztat, így játszik, ez okoz örömet neki, és ez teljes mértékben kielégíti, akkor azt mondom hogy jól van, minden ember más mentalitású, fizetett vmiért és ő jól érzi magát.Ez a lényeg.PVP szerveren van olyan klán most is, aki feltételként szabja meg, hogy csak olyan játékosok jelentkezzenek, akiknél a PK-zás alappilér, provokátorok akarnak lenni, elegük van a jófiú szerepből.És nincs ezzel gond.
   Akit pedig zavar és idegesít, hogy mások tönkreteszik a játékát (mint engem) annak van alternatíva , ott a PVE szerver. Ott is akadnak klánok szép számmal. Köszönöm !

   • Ditto
    február 22, 2012 - 3:42 du.

    Ha valaki tönkre akarja tenni a másik játékát az talál rá módot akár PVP akár PVE server. PVP serveren erre egyel több a választék. Idióták mindig is voltak és lesznek is. Ezt nem tudod megakadályozni.

   • kacsa
    február 22, 2012 - 4:20 du.

    foldes :
    Ban is van a világon !
    vérpistike a pvp szerveren lesz több, ahol kiélheti hajlamait.Nem fogsz ugye átkozódni,amikor nem tudsz haladni, fejlődni, mert egy vérpistike klán állandóan leüt.Amit Szergej is mondott, hogy bármikor csatázhatsz Pk bünti nélkül is, csak 3 millka kell hozzá, amit vérpistike klán könnyen összeszed apuci anyuci pénzén.
    De ha 10-en ugranak rád amikor épp egy bazlisket szólozol sima PK-ban, és veled közel azonos szintűek, akkor sem biztos, hogy kapnak büntit. Ezt már kérdeztem itt, meg sem erősítették és nem is cáfolták.
    Attól tartok, hogy itt a PVP szervereken az elején biztos több klán megmutatja majd, hogy ő milyen kemény, a többiek összefognak ellene leverik majd folytatódik elölről és repkednek a 3 millkák, amit ugye a guild fejlesztésére és egyéb dolgokra is lehetne használni.
    Természetesen ha valakit ez szórakoztat, így játszik, ez okoz örömet neki, és ez teljes mértékben kielégíti, akkor azt mondom hogy jól van, minden ember más mentalitású, fizetett vmiért és ő jól érzi magát.Ez a lényeg.PVP szerveren van olyan klán most is, aki feltételként szabja meg, hogy csak olyan játékosok jelentkezzenek, akiknél a PK-zás alappilér, provokátorok akarnak lenni, elegük van a jófiú szerepből.És nincs ezzel gond.
    Akit pedig zavar és idegesít, hogy mások tönkreteszik a játékát (mint engem) annak van alternatíva , ott a PVE szerver. Ott is akadnak klánok szép számmal. Köszönöm !

    Azért ugorhatnak rád 10en, mert a lvl cap 22 volt és mindeki azon a területen mozgott, de fölösleges továbbra is pazarolnom az időmet rád maradj csak a PVE-nél^^ az sem rossz de ha egy mmo a pve miatt kell neked akkor a WoW-ot ajánlom 🙂 még mindig az a legjobb PVE játék 🙂 de nem bírom ki xD
    3millát összeszedni azárt ne gondold, hogy 10perc.:D:D:D:::D meg gondold már el!:D pistike vesz utána meg elmegy elkölteni hogy mehessen téged pk-ni xD EZ NAGYON ASD :d
    tényleg nem bírom:D Gondold egy a policitcal system-et egy PVE és PvP serveren:D PVE serveren jópofizással, seggnyalással, átverésekkel lehet megszerezni NADE egy PVP serveren:D szétveritek egymást Velica közepénDD még is csak jobban hangzik, hogy képzeld a mi “Unionkból” XY klán GvG-t játszott és nyertek és most ők a vezetők, mint Aha mi nyertünk több szavazattal xD.

 24. Kozzy
  február 22, 2012 - 4:24 du.

  Lol..én a pve-n voltam így nem tudtam, és csak most esett le…channel-t combat közben is lehet váltani? Akkor gyakorlatilag az hal csak meg aki meg is akar..(vagy az aki kb instant meghal 😛 ).
  Akkor amúgy ezek szerint a priest/mystic summon-t is el lehet fogadni combat közben?

 25. Chiccoo
  február 22, 2012 - 4:43 du.

  Egy kis érdekesség twitterről:

  @pablo_barros_ currently 58, at release most likely 60.— Tera Europe (@TeraEurope) February 22, 2012

  Ezen csámcsogjatok inkább ne a pvp vs pve ellentéten, az úgysem vezet sehová 🙂

 26. Chiccoo
  február 22, 2012 - 4:44 du.

  hmm nem embeddelődött az egész bocsi. A kérdés az volt, hogy mi a jelenlegi lvl cap?

 27. kacsa
  február 22, 2012 - 4:51 du.

  oO lehetséges hogy lvl60 lesz a kap mire megjelenik eu ban???:D lol

 28. Reyi
  február 22, 2012 - 6:31 du.

  Foldes:

  Örülök, hogy játék kiadása előtt 3 hónappal már megjelentek a cryfesterek. Nélkülük/letek nem is lenne egész a kép.

  Ha olyan okos és jól informált lennél a játékkal kapcsolatban, akkor azt is tudhatnád, hogy 300k ért van ”feléadás” scroll és azzal b**hatja az arcozós klán a 3 milláját. ( Kérdés, hogy melyik az a nyámnyila társulat aki föladja 😀 . )

  Még mindig csak azt tudom hangsúlyozni, hogy AKI PVP SZERVERRE MEGY az FÖLVÁLALLJA, hogy arcbatrollol másokat és ezt élvezi is de VÁLLALJA, hogy esetleg ŐT trollolják meg.

  Abszolút nem értem, ha pve szerverre mész miért előítélkezel a pvp szerverekkel kapcsolatban. Téged ez nem fog érinteni :). ( Ha anti PK üsd a tenyered, csatt csatt )

  • attyspocak
   február 22, 2012 - 7:14 du.

   Nem bántás ként, de a te kommented sem sikerült toleránsabbra, mint pl. Foldesé,
   Lásd utolsó viccesnek szánt mondatod és a kioktató
   hangnemet! I
   gy felhozni másnak, hogy előítéletes, elég gáz. 😛

   Egyébként én játszottam OWPVP játékkal évekig és azt megtanultam, hogy a PK játékosok zöme egyáltalán nem képes elviselni, ha ő lesz áldozata a PK-nak. Van is egy mondás már erre, ami lefordítva valahogy így hangozhatna: Ha én öllek meg, gyökér ganker vagyok, ha te ölsz meg, akkor viszont noob vagyok?

   Talán ideje lenne megtanulnunk, elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, s elfogadni azt is, ha valaki másként vélekedik a játékról. 🙂

   • Reyi
    február 22, 2012 - 7:38 du.

    Figyelj attyspocak semmi gond azzal, hogy másnak más jön be :). Én szeretem a pvp-t de szeretek izgalmas lore instákba lejárni akár. Nem a pve játékosokat és azt támadtam hogy ő pve szerverre megy. Azt támadtam, hogy izomból leszólja azokat akik esetleg kihasználják pk rendszert ÚGY hogy ő nem vesz részt benne… ez kissé jogtalan :).

    Igen elhiszem, hogy sok tapasztalatot összegyűjtöttél az owpvp játékokkal de ha azt célzásnak szántad hogy a pk-sok zöme nem képes elviselni ha megölik akkor te is előítélkezel ugyan úgy ahogy én is fagy foldes. Én be ismerem ha valaki jobban játszik nálam és legyőz. Lehet fölmegy a pumpa ha bam ölés közbe pk-znak le pl de utána lenyugszok és rájövök , hogy ÉN IS EZT CSINÁLOM másokkal és ezt nem is tagadom. Le lehet szólni, de ez van van. PvP szerveren megengedett :).

 29. Tetris
  február 22, 2012 - 7:16 du.

  Kouta :
  ha szoltál volna bármikor mentünk volna, kb a béta alatt egyfolytában pk ztam(unk) mindig szervezkedtem(ünk) sosem volt kevesebb mint 1-1.5 group rá. Simán bevertük volna a lelkes egyedeket mig te escortolsz.

  Szavadon foglak CBT2-n, majd jó hangosan sikítok. 🙂

  • Kouta
   február 22, 2012 - 8:02 du.

   várjuk 🙂

 30. attyspocak
  február 22, 2012 - 8:01 du.

  Reyi: Nem szokásom célozgatni, hanem megmoindom a véleményem. Ha rólad van, azt is megmondom. Olvasd ujra a postom! A tapasztalatom írtam le. Ha ott voltál Archlord-ban, akkor ennek részese lehetsz, de a neved alapján nem tudom, ezért sem írtam, hogy Te milyen vagy. :O

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s