Kezdőlap > Blog, TERA ENG, TERA Hungary > Screenshot tőletek~

Screenshot tőletek~

A fórumon megannyi screenshotot tettetek közzé, melyekből kiválasztottam néhányat. A képek különböző helyzeteket mutatnak be a CBT-ről, különböző grafikai beállítás mellett lettek rögzítve, különböző felbontásokon. Akinek ennyi nem elég, az vesse bele magát a Screenshots topicba. Akinek van még esetleg képet, amit megosztana a többiekkel, az ne legyen rest felpakolni!


 1. február 20, 2012 - 11:53 du.

  Jó képek 🙂
  Itt van még 10 kép ha kell felhasználható is.
  http://dinnyemag.atw.hu/tera

 2. WhiteLiliom
  február 21, 2012 - 3:14 de.

  Nincs ennél szebb kép a világon 🙂

 3. Gucci
  február 21, 2012 - 8:03 de.

  Egy dolgot hiányolok a játékból az időjárást meg a napszakváltozást. Éjfélkor legyen mar sötét ott is ahol alapból világos van. Vagy csak èn nem vettem észre ezeket?

  • február 21, 2012 - 10:43 de.

   Csak naponta készül róla új topic az offi fórumon.

  • február 21, 2012 - 11:12 de.

   Nincs a játékban sem dinamikus időjárás, sem pedig napszak váltás. Ez a fejlesztők részéről egy kompromisszum volt a grafikai engine adta lehetőségek és az adatfileok mérete miatt. Korábban ezt már több interjúban is forszírozták.
   Egyébként a szintezés során ez a legkevésbé sem lesz feltűnő, hiszen a zónák kellően változatosak. Bár tény, hogy most a CBT adta megkötések miatt ez erősen kitűnik.
   Arcadia napos és zöldellő erdős területeit Poporia váltja, aminek az északi részén folyamatos a sötétség. Poporiát elhagyva választhatod Osgarathot, ami egy hosszan elhúzódó dzsungeles szakasz, vagy mehetsz Val Aureum sivatagába. Arun kontinenst elhagyva Esseniában kötsz ki, aminek egyik alzónájában folyamatosan szürkület van és esik az eső, a másikban pedig éjszaka van és az Avatarból ismerős környezet várja a játékosokat.

   Egyébként a LORE szempontjából teljesen indokolatlan lenne a napszakváltás. A történelem szerint Karash az egész világot sötétséggel sújtotta, amikor cselszövéssel megölték feleségét Elinut. Ezt követően Balder feláldozta a szemeit, melyeket az égre helyezve adta vissza a világosságot Arborea lakóinak.

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s