Kezdőlap > Blog, Bluehole, Frogster, TERA ENG, TERA Hungary, TERA KOR, TERA Online > FT#4: Második este körképe

FT#4: Második este körképe

Végéhez közeledik az Functional Test#4 második napja. A Variance béta guild a mai napon tovább gyarapodott, valamikor este 11 óra körül így nézett ki a populációnk:

Ezzel az Arborea szerveren továbbra is a magyar közösség tömörül a legnagyobb guildbe. Köszönjük mindenkinek, aki a FT#4 alkalmából a Variance guildet választotta. Különösen azon guildeknek, akik saját guild alapítás helyett szintén jelenlétükkel a közösségi guildet erősítik (A teljesség igénye nélkül: Phoenix Legion, Renegade, Voidwalkers)

Megvolt ma a Deathmatch bajnokság is. Az erről készült videó összevágás már éppen csorog fel YouTube-ra. Valamikor kora reggel már elérhető lesz a TeraVariance youtube csatornán.

Holnap napközben további PVP bajnokság várható, valamint kora délután (3-4 körül) minden Variance béta guild tagot várunk  egy közös ingame fotózásra!

Érdekességként így hajnali fél négyre:

  • Emlékeztek még a 2009-es G*Star trailerrel? (Aminek a végén a két castanic leányzó elbukik a nagy Argon bázis kellős közepén. ) Ha esetleg kimaradt neked a videó, akkor itt az ideje, hogy megnézd: -link-
  • Nos úgy néz ki, hogy az a jelenet koránt sem egy random történet volt. A videóban található leányzó neve: Haasmina. Ő lesz a T4 build főhősnője, akinek az oldalán küzdeni kell az Argon hadvezér ellen. A legfrissebb Mr. Blue levél tartalmaz néhány képet a leányzóról és a végső összecsapásból.
  • A képeket a tovább után találjátok… A képek tanulsága szerint Haasmina mellett az Aman faj védelmezője, Kaia is komoly szerepet fog kapni az összecsapásban.


  1. szuszu
    február 12, 2012 - 8:24 de.

    Mikor lesz ma a duel háziverseny ?

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s