Kezdőlap > Guildek, Phoenix Legion, TERA Hungary, TERA Online > Phoenix Legion – Guild promóció

Phoenix Legion – Guild promóció

Ezúttal egy újabb guildet van szerencsém bemutatni az olvasóknak. Bár a guild most kezdi el a nyílt toborzást, de koránt sem új-keletű kezdeményről beszélünk, hiszen a Phoenix immáron közel fél éve kerül megalapításra TERA K-OBT-t, kretailt és EU CPE-t megjárt veterán TERA játékosok által. A rövid bevezető után át is adnám a szót Xhatornak, aki a tovább után bemutatja a guildet. A guild tagjai jóvoltából már korábban is olvashattatok a blogon néhány cikket, legutóbbi ezek közül a TERA craft rendszerével foglalkozott. Reményeim szerint a béta időszak elindultával további beszámolókkal és leírásokkal fogják öregbíteni a guild jó hírét. (Remélem érthető vagyok! khm 🙂 )

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk neked közösségünket.

Légiónk a TeraOnline Európai head start-jakor kezdi meg aktív tevékenységét (2012. április 28.) egyelőre még nem tudjuk melyik szerveren.

Mindenképpen a legtöbb magyar klánt befogadó PVP szerveren szeretnénk elhelyezkedni, így gyarapítva lehetőség szerint egy erős honi populációt létrejöttét, mely nagyban segíti a klánok sikeres működését is, emellett hangulatosabb honfitársainkkal összefogva közös célokat elérni esetleg egymással megküzdeni.

JELENTKEZZ MOST KÖZÉNK!!!

Terveink szerint “fél HC” szinten szeretnénk részt venni Arborea történelmének alakításában, valamint ki akarjuk venni a részünk a politikai rendszerben való aktív részvételben. Szeretnénk heti 3-4 napon, legalább 3-4 órás PVP ill. PVE raideket egyaránt szervezni vegyesen, ez persze függ majd az elérhető content mennyiségétől és minőségétől is. Hosszú távon tervezünk 60% kötelező raid részvételt elvárni az aktív tagoktól, mely azt gondoljuk nem magas arány, így könnyen teljesíthető a kevésbé elvetemült játékosoknak is, de emellett helyet biztosítunk a Légióhoz közel álló casual játékosoknak a velünk való együtt játszásra is. A Tanácstagjaink egy teljesítmény orientált, nem HC, de semmiképp sem casual guildet álmodtak meg. Tervezünk valamilyen pontrendszert bevezetni a lootok elosztásának hatékonnyá tételére, olyan formában, ami ösztönzi a légió eseményein minél nagyobb arányú részvételt. Ennek a rendszernek a finomhangolása közös feladat lesz, az indulás után.

Nálunk mindenki azzal játszik, amivel szeretne, hiszen a játék attól jó, hogy együtt elérjük a kitűzött célokat, közben megőrizzük a jó hangulatot a légióban. Azonban nem támogatjuk az állandó karakterváltásokat, ha elköteleződtél valami mellett, ne cseréld le az újra, a megszerzett felszerelés és tudás/ismeret, nehezen pótolható.

A légió magja két közösség egyesüléséből jön létre az egyik még a Tera koreai kiadásának hajnalától együtt játszik, ahol szép, eredményes és vidám időt töltöttünk el, a csapat másik fele a WoW-os InAeternum klán azon játékosaiból fog állni, akiket megfog Arborea páratlanul szép világa. Célunk, hogy egy vidám, sikerorientált és összetartó klánt tudjunk létrehozni.

Olyan tagokat keresünk, akik azonosulni tudnak szellemiségünkkel, elvárásainkkal, akik normális és felnőtt módon viselkednek, ez nem a drámaqueen-ek gyűjtőhelye lesz, az ilyen játékosoktól rövidúton elválnak majd útjaink, mindannyian játszani akarunk és nem kicsinyes problémák megoldásával tölteni a játékidőnket. Olyan tagokat keresünk, akik hajlandóak heti 2-3 estét a játékra áldozni és akkor, teljes erőbedobással és maximális felkészültséggel jelen lenni. Akiket nem zavar, ha becsúszik 1 trash wipe azért, mert a tank nem látott a könnyeitől röhögés közben, ugyanakkor teljes odafigyeléssel tudnak játszani, amikor arra van szükség. Akik elég higgadtak ahhoz, hogy kulturált keretek között viselkedjenek idegölő szituációkban is.

Ha ilyen vagy a jelentkezésedet http://phoenixlegion-tera.hu honlapon várjuk, a tagfelvétel alatti jelentkezési lap kitöltésével


 1. február 6, 2012 - 9:04 du.

  Köszönjük, a bemutatkozás lehetőségét a Variance Blognak!

 2. február 6, 2012 - 9:05 du.

  És igen értjük 😀

 3. február 6, 2012 - 9:21 du.

  Skaccerek Nagyon Design a weblapotok. Pont olyan főnixes, pirosas, barnás, arany, de nyugtatja a szemet. 5 / 5

 4. február 6, 2012 - 9:23 du.

  most mindenféle ellentétet félre téve minden magyarnak egy szerverre kellene menni szerintem 🙂

  • február 6, 2012 - 9:29 du.

   vagy max 2őre.. PVE PVP, illetve, azért a ping, latency, lag az nagy úúúúr

  • negi
   február 6, 2012 - 9:32 du.

   Elég valószinűtlen, mert lesz PvE és PvP szerver is.
   Phoenix Legion – nak meg sok sikert.

  • Lacci
   február 6, 2012 - 9:34 du.

   Mindenképp úgy tervezzük, hogy olyan szerverre megyünk, ahova a magyar közösség nagy része menni fog.Ám egyet értek veled, mindenkinek ugyanarra szerverre kellene menni.

  • Gotti
   április 19, 2012 - 1:36 du.

   Teljesen igazad van úgy volna meg az igazi hangulat ha minden magyar egy szerveren tolja .Talán el is tudnánk érni valamit .

 5. február 6, 2012 - 9:30 du.

  mellesleg azt se mondanám, a játékot látva, hogy PVE is for the weak!

 6. február 6, 2012 - 9:31 du.

  bár, ha van egy jó klánod, pont aktális a post, akkor a pvp szerver, az pve, és ha jönnek az AI nélküli mobok akkor szólni kell a haveroknak XD

 7. Mevris
  február 6, 2012 - 9:50 du.

  Amúgy gondolom, majd ki kéne jelölni vmi pve és pvp szervert ahol összegyűlik a magyar népesség. Mint ahogy az SWTOR startnál volt.
  Remélem jó kis közösségek összejönnek majd, wow-ba is szerettem a szerverfoglalósdit. 🙂

  • február 6, 2012 - 10:26 du.

   Ahogy a Sneak Peek eventnél is megjelöltük a preferált szervert, úgy a head-startnál is meg fog ez történni. Rajtunk nem fog múlni, hogy egy helyre tömörüljön a hazai közösség.

 8. február 6, 2012 - 10:31 du.

  a pvp szerver szerintem nem azt jelenti hogy ott nem lehet pve-zni és így fordítva vagy rosszul tudom? 🙂

  • negi
   február 6, 2012 - 10:45 du.

   PvP szerveren van OWPvP, PvE-n meg max duel. Azt meg ha akarod elfogadod, ha meg nem akkor nem.

   • február 6, 2012 - 10:48 du.

    igen , de pvp-n lehet pve-zni is nem?

   • negi
    február 6, 2012 - 10:50 du.

    Lehet, miért ne lehetne.

   • február 6, 2012 - 10:52 du.

    csak nem értem akkor miért bonyolult a választás 😀

  • negi
   február 6, 2012 - 10:53 du.

   Mert nem mindenki szereti ha odamennek hozzá és levágják.

   • február 6, 2012 - 10:55 du.

    hát nem tudom ki nem szereti 😀 az a legviccesebb

   • negi
    február 6, 2012 - 10:57 du.

    Akkor válaszd a PvP-t, nem értem akkor mit problémázol itt rajta.

   • február 7, 2012 - 2:45 du.

    nem én problémázok te vetteted fel hogy van pvp meg pve server is 😀

   • attyspocak
    február 18, 2012 - 9:15 de.

    aquarophys: negi egy pillanatra sem problémázott, csak közölte, hogy két féle szerver lesz. Te nem értetted meg, hogy miért lényeges másoknak esetleg a PVE szerver és a PVP közötti különbség. Tudod az “az a legviccesebb” véleményeddel lehet, hogy nem mindenki ért egyet.Sőt 5-10 instand halál után te sem röhögnél, ha valami PK király rád széllna és valamiért nem tudnának azonnal segíteni a társaid. :O Vannak olyan játékosok, akik ezt alapból nem tekintik humorosnak. A választást sem monda senki, hogy bonyolult lenne. Van aki PVP orientált és van aki nem. Van aki casual létére is PVP szerverre fog menni és lesz nyilván aki nem. Van aki elvan tökéletesen (főleg, ha van kellő angol tudása) külföldiekkel is, van aki nem tud nyelveket és ezért jobban szeret magyarok közt játszani. Vagyis a döntést nyilván úgy hozza meg, aki nem érzelmi alapon dönt, hogy a játszhatóságra fog koncentrálni és nem arra, hogy hol van több magyar. Tehát népnemzeti érzelmeket nem fog figyelembe venni. :O

 9. Szergely
  február 6, 2012 - 10:42 du.

  Szimpatikus a guild felfogása, sok sikert nektek! 🙂

 10. ozi
  február 6, 2012 - 11:25 du.

  Fain Logo , sok sikert.

 11. Kaguura
  február 18, 2012 - 8:32 de.

  PvP vs Pve?

  Pk rendszer 🙂

  Várunk mindenkit szeretettel! 18-as korhatár van! Ts3-használat Ajánlott!
  Lesz a Klán-nak egy Hc- magja is ami nincs még kiegészülve. Ha esetleg ÉRdekel, Csatlakozz és Keresd : Ruby-Hyper-Kaguura.

  Ha nem sietsz nem várunk meg 🙂

 12. Kaguura
  február 18, 2012 - 8:34 de.

  A hc mag még most is tolja Koreában, a 60as Szintezést/Instázást.

 13. március 2, 2012 - 6:28 du.

  Klán Toborzás 100%-osan elindult!

  Információk:

  Server : Még nincs meghatározva
  Server Startus : PvP
  Klán Irányzat : PvP-GvG-SvS-Pk-Raid!
  Klán Aktivitás : Sok a Hc, de zöme Fél “hc” szinten tolja!

  Gyors Bemutatkozás :
  -Folyamatos PvP és Minden más Teljes körű kihasználása a Diplomácia Részlegben Kiemelkedően Akarunk Teljesíteni!
  A Felfogás :

  1. Pk: Eme Dolog használata Bossolás (word boss) és egyéb nézeteltérések Orvoslására lesz.
  2. Raid: Hévégére tervezzük őket! Nincs szabály ki jön, jelentkezési rendszert fejlesztettünk ki a weboldalon. Aki jelentkezik a neki tetsző időpontban, az biztos jönni fog, ha persze éppen online.
  3. Klán Szabályok: VasAkarattal Kivételezés nélkül betartjuk, ha olyat teszel, ami negativum azért akár Kick is Járhat, Hiába vagy a top One PvP-s vagy PvE-s…A Szabály megszegése ezzel jár!
  4. Kommunikáció: Ts3 Kötelező, ha nem beszélsz, legalább hallgatni be kell jönnöd ,ha játszani akarsz verünk, mert nem “nyaralunk” a játékban!

  5. KAPCSOLAT felvétele velünk:

  http://phoenixlegion-tera.hu

  Kitöltöd a Jelentkezési Lapot, és pár órán belül válaszolunk és Ts-en egy Felvételi beszélgetés Által jóváhagyjuk a Tagságodat, persze ,ha megfelelsz…

  Várunk Titeket!

  Üdvözlettel a Phoenix Legion

 14. március 10, 2012 - 9:01 de.

  Lassan meglesz a 2 raid csapatunk!

  Aki még soron kívüli belépést szeretne, most tegye meg, mert ahogy a Renegade nekünk is van limitünk! Onnantól csakis Kemény Kritériumok által lehetséges bejutni!

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s