Kezdőlap > En Masse > Update: Megszólal az EnMasse vezér!

Update: Megszólal az EnMasse vezér!

Bár a korábbi hivatalos álláspont szerint a jogi ügyeket az EnMasse nem kommentálja, ennek ellenére az ügy súlyosságára és potenciális kárára tekintettel tegnap éjszaka az En Masse kiadásért felelős alelnöke mégis megszólalt és egy szűkszavú közleményben nyugtat meg mindenkit. Alább Chris Lee (Publishing Vice President) üzenete:

Elszomorít bennünket az NCSoft azon törekvése, hogy tönkretegye a TERA megjelenését. Sajnos nyilvánosan nem beszélhetünk túlságosan sokat a készülő jogi tevékenységeink jellegéről, de azt biztosan állíthatjuk, hogy határozottan visszautasítjuk az NCSoft állításait és minden tőlünk telhetőt meszünk, hogy megvédjük magunkat mindettől.

Szeretnénk jelezni mindazon támogatóinknak, akik velünk együtt várják a TERA eljövetelét, hogy ez a szituáció semmilyen hatással nem lesz a megjelenő játékra és az ahhoz vezető újra, folyamatosan és változatlanul haladunk tovább. Továbbra is elkötelezettek vagyunk annak irányában, hogy Május elsején egy lenyűgöző játékot szállítsunk mindannyiótoknak.

Köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat.

A VP szavait lényegében megnyugvás követte, az addig villongó és világvégét hirdető tömegek igen gyorsan átváltottak bizakodó stílusba és megköszönték az EME reakcióját. Persze a történetnek még koránt sincs vége és tény, hogy Chris Lee pontosan azt írta le, amit ilyenkor le kell írni, ennek ellenére bizalomra ad okot, hogy nem zárkóznak el teljesen a közösség tájékoztatása elől. A történetet továbbra is nyomon követjük, ha lesz érdemi update akkor jelentkezzük.


Kategóriák:En Masse Címke: , , , ,
 1. mz/x
  január 27, 2012 - 10:19 de.

  Ne kíméljék az ügyvédeket végre dolgoztassák meg őket rendesen a pénzükért 😀

 2. Sagrath
  január 27, 2012 - 12:18 du.

  BlueHole and Korean Government > NCSuxxxx

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s