Kezdőlap > Frogster, TERA ENG, TERA Hungary, TERA Online > Pörögjünk rá a Hétfőre…

Pörögjünk rá a Hétfőre…

Vagy ahogy darkspell mondaná: A Hatefőre… Bár a hétvége relatív csendben telt, de azért akad itt néhány érdekesség még a múlthétről ami nem lett igazán kifejtve. Történt itt a béta kapcsán néhány bejelentés, beleértve a béta kulcs sorolás/kiküldés állapotát is, tisztázásra került, hogy egész hétvégén vadul dolgozni fog a legtöbb Frogster csapat, hogy előkészítsék az eheti nagy durranást. (Vajon mi lehet az? : naiv:) Közben a TERA hype is elindulófélben van, yahoo gamers és zam is kiadott egy-egy kedvcsinálót. A végére pedig lesz itt még TERA témájú iPhone protector is. Akit érdekelnek a részletek…

 • Mindenek előtt, felmerülhet a kérdés, hogy mi is volt ez a 24 órás regisztrációs határidő és hogy-hogy most is lehet még regisztrálni a bétára? Bár a válasz szerintem nyilvánvaló volt, de Raven bluepostja mindent tisztáz ezen a téren: “A jelentkezés továbbra is nyitott mindenki számára, a korábban megadott időkeret csak az 1000 db speciális kulcsra vonatkozik, amelyek az összes későbbi bétára adnak hozzáférést. A későbbi sorsolásokon várhatóan olyan kulcsok kerülnek majd kiosztásra, amelyek csak egy bizonyos bétára vonatkoznak.” Szóval még bőven van értelme mindenkinek jelentkezni. Egyébként magam részéről ezt a 24 órás eventet korrekt intézkedésnek tartom. Bár az interneten kétségtelenül gyorsan terjednek az információk, de a 24 óra valamelyes tudta garantálni, hogy főleg azok tudnak regisztrálni, akik amúgy is aktívan érdeklődnek a játék iránt.
 • Roppant nagy az izgalom a EU béta körül, amit igencsak felpaprikáz, egy-két zavarodott egyed szórakozása. Néhányan teleköhögik a közösségi fórumokat olyan beszólásokkal, hogy ‘köszi a béta kulcsot FROG‘. Mire a feldühödött tömegek egyből jönnek a ‘mi az hogy ő kapott én meg nem!‘ csatakiáltással. Raven bluepostja tisztázza a kérdést: Nagyon-nagyon dolgoznak, de a hétvégén még senki nem fog kapni kulcsot, a hétvégén más téma köti le őket. Bár nagyon-nagyon sokan kaptak levelet, de az csak a béta signupra felhívó levél volt.
 • Mivel a nép nem ért a szóból, ezért ezt a kijelentését még néhány topicban meg kellett ismételnie a CM csapatnak (link, link2, link3)
 • A ZAM úgy vélelmezi, hogy 2012 az MMORPG-k éve lesz. Lássuk be, lehet ebben valami. Ennek apropóján elindított egy sorozatot, amiben az év top5 legjobb MMOját mutatja be igen részletesen. A GW2 és a TSW post már megjelent, néhány napja került fel a TERA Online eme neves ötös közé. A cikket erre találjátok: -link- (Ha valakinek van kedve lefordítani, akkor welcome… jöhet a szerkesztőségi címre)
 • A Yahoo Gamesen is megjelent egy cikk, ami a nem túl szerencsés, ellenben annál célratörőbb “Újabb kihívói sorakoznak a World of Warcraft előtt” címet kapta. Azt gondolom, a TERA talán az eddigi egyetlen newcomer MMO, ahol a kiadó meg sem próbált olyan hangzatos dumákat előadni mint pl: ‘Sárba döngöljük a WoW-ot‘, stb. Ennek ellenőre egyébként a cikk egészen megkapó. Majd 10 MMORPG-t mutat be, melyek 2012-ben fognak megjelenni, természetesen ott van köztük a TERA Online is. A TERA-ról szóló szakasz így kezdődik: “Bár a World of Warcraftnak számos komoly előnye van, de a combat rendszerből fakadó izgalmas harcok nem tartoznak ide“. Ezzel a kijelentéssel bár minden bizonnyal nagyon sok HC WoW raider vitatkozna, de kétségtelen, hogy a szintezés során a jó öreg WoW sem tud felmutatni olyan dinamikus és izgalmas harcokat mint a TERA.
 • A koreai eventek kapcsán még egy dolgot felejtettem el mondani. Bár ez bennünket semmilyen szinten nem érint, de ettől még érdekes. Azok akik most kezdik el a játékot Koreában, nem csak hogy free-to-play-ként tudják játszani a játékot lvl25-ig, de emellett kapnak ajándékba (gondolom az első feltöltésnél) egy iPhone/Samsung protectort is… természetesen Elines/TERA-s skinben. Ha valakit érdekel, hogy miként feszül iPhoneon, akkor itt egy kép: -link-. Hogy mégis miért érdekelhet ez bennünket mégis? Tartok tőle, hogy a világ nyugati felén relikvia számba fog menni egy-egy ilyen protector a játék megjelenése körül. Ez kihasználandóan el tudom képzelni, hogy hamarosan meg fog jelenni – előbb nem is annyira, majd később igen – borsos áron néhány darab az e-bayen. Akinek van kedve ilyesmivel szüttyögni és ebből pénzt keresni, annak hajrá.

 1. január 16, 2012 - 7:31 de.

  Híres lettem, yay! \o/

  • január 16, 2012 - 8:00 de.

   Ahogy közös barátunk, Sherlock mondaná: Obviously not… 😉

 2. január 16, 2012 - 9:32 de.

  OFF: Az MMO funok komoly bajban lesznek idén… 🙂 TERA-n kívül ami nagyon várós, az a Neverwinter.

  ON: sejtettem, hogy a kulcsok körül valami hasonló lesz a helyzet, ezért is béreltem fel egy sámánt, hogy mindenképp kulcshoz jussak 🙂

  • Kouta
   január 16, 2012 - 11:18 de.

   😀
   Hát, hajrá neked, és mindenki másnak is!

 3. Goren
  január 16, 2012 - 11:29 de.

  Remélem a bétával megvárják a vizsgaidőszak végét.

 4. január 16, 2012 - 1:18 du.

  Goren :
  Remélem a bétával megvárják a vizsgaidőszak végét.

  Haveromat Lajost Idézve:
  Na nehogy má má má he !

 5. Goren
  január 16, 2012 - 1:35 du.

  Pedig ln speciel örülnék neki. Két hét van belőle vissza és én olyan szakon vagyok ahol tanulni is kell és nem csak végigvedelni az egészet.

  • Szergely
   január 16, 2012 - 1:49 du.

   Hát nem is vedelni kell… 😀 Am ez olyan, mint az iszik, vagy vezet. Tanulsz, vagy játszol, de döntesz… Bár itt a kettőt tényleg nem lehet együtt csinálni, ellenben inni és játszani simán lehet egyszerre… Szerintem ez elég nyomós indok 😀

 6. rekotye
  január 16, 2012 - 2:07 du.

  Ne hallgass a Cute Uber B. Elin -ekre, tanulj inkább, mert TERA így is úgy is kijön ^^

 7. január 16, 2012 - 5:46 du.

  Akit még érdekel a specebb betakey, javaslom nézze meg és dobjon egy kommentet ebbe a topicba:
  https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=25696

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s