Kezdőlap > Bluehole, TERA Hungary, TERA KOR > F2P event a K-TERA születésnapjára

F2P event a K-TERA születésnapjára

Mint azt már korábban írtam a K-TERA szülinapi eventjei közé bekerült egy free-to-play tétel is. Ma kiderültek végre a részeltek is. Az érvényes (korábban még nem használt) accounttal rendelkezők január 12 és február 9 között ingyen játszhatnak a játékkal. Mivel Koreában nincs box ára a játéknak és mivel az account generálás is ingyenes érvényes KSSN megléte esetén, ezért ezen időszak ténylegesen ingyenes játékot biztosít a koreai játékosoknak.

A megkötések – ahogy arról már korábban írtam – listájában a fő tétel természetesen a szinthatár. A maximum elérhető szint free-to-play mód esetén a lvl25-ös szint. Azonban az account feltöltése esetén tovább lehet folytatni a játékot. Mindez persze nem jelenti azt, hogy a free-to-play időszakban szénné lehet kockulni a játékot, hiszen a 30 napos időszak kapott egy 30 órás playtime megkötést is. Tehát összesen ennyi időt lehet az ingyenes időszakban összesen eljátszani. Bár napi 2-3 órás játékkal még ez is bőven elég lehet.


  1. zEEbra
    január 12, 2012 - 4:14 du.

    És mi szükséges ahhoz hogy az ember létrehozzon egy terakor accountot? Mert szívesen kipróbálnám ezen event segítségével.

  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s