Kezdőlap > Blog > 2011 – Évzáró post

2011 – Évzáró post

Itt a vége… már hogy az évnek. Az előző három napban már összefoglaltam, hogy mi minden is történt a blogon az elmúlt egy évben. De lássuk mindezt számokban:

A blog:

 • 2011-ben összesen 462 post jelent meg a blogon. Amihez hozzájön még 8 új page is, ami összesen 470 publikált irományt jelent. A legproduktívabb hónap a Január volt, amikor nem kevesebb mint 66 post jelent meg… Nem csoda, sok minden történt Januárban, többek között elindult egy kOBT. A legkevesebb post most Decemberben jelent meg, alig 21 postra futotta… mondhatni rápihentünk mi is az évre.
 • Az idei évben több mint 350ezerszer voltatok kíváncsiak az oldal tartalmára. A legforgalmasabb napot március 15-én regisztráltuk, amikor egy napon belül 5,500 megtekintést regisztrált a blog. Nem hiába, erre a napra esett az EU CPE#1 kulcsok sorsolásának kihirdetése, ami eléggé rendhagyóra sikeredett
 • Lássuk azokat a cikkeket, amik leginkább érdekelték az olvasókat (a béta kulcssorsolós és egyéb külön kategóriába tartozó cikkeket leszámítva):
 • Megközelítőleg 27ezer esetben az oldalunkra valamilyen külső forrásból jutottatok el. Ennek kb a fele valamelyik Variance Networkhöz kapcsolódó társoldalról került regisztrálásra (kiemelkedő magas helyezést ért el ezen a téren az aion és a gw2 blog és a terahun.hu fórum). A többi találatot olyan oldalakról regisztráltuk, akik a valamely írásunkra hivatkozva támogatták a Variance: TERA Hungaryt. Közülük is a legkiemelkedőbbek: frostshock.eu, facebook, tera-online.org, sg.hu, tera-europe.com.
 • A látogatásnak szintén nagy részét hozta a google és egyéb kereső motorokon keresztül generált oldalmegtekintés. Közel 18ezer esetben találtátok meg az oldalt ilyen módon. A keresőszavak közül a legnépszerűbb a “tera variance”, ami arra utal, hogy sokan már pontosan tudtátok, hogy mit is kerestek. De természetesen a toplista elején ott szerepelnek a “tera”, “online”, “magyar”, “hungary” és egyéb szavak különböző variációi is. Reméljük, hogy az oldalt ilyen módon felfedezők nagy része megtalálta azt amit keresett és azóta is követi oldalunkon keresztül a TERA fejlődősét.
 • Amennyire érdekes tud lenni a searchterms lista teteje, annyira vicces dolgokat lehet találni ugyanannak az alján. A google keresőmotorba beépített javító algoritmusoknak hála még az olyan keresések is szerencsésen nálunk tudnak végződni, mint pl: “terra onlyne” és hasonló szépségek. Persze ugyanezen keresőmotorok gyakran érdekes keresési eredményeket is hozzánk irányítanak. Néhány érdekes gyöngyszem: “tera traktorok hibái“, “harcmentes mmo“, “használt bugyi“,”viz allati sex videok“, “belsö dizan“, “szörnyecskék idézetek“, “azok a pillanatok“, “dark tera“, “hun harci balta“, “mi a röviditése a megtámadsz vagy megőlsz valakit ok nélkül“, “idő lordok pusztulása“, “lenyugvo nap ereje potencia novelo“. Hogy ők pontosan mit kerestek, azt max csak sejteni tudom, de hogy rossz helyre keveredtek, az viszont biztos.
 • A blog nélkülözhetetlen kelléke a visszajelzés. 10,960 hozzászólás született ezeddig a blogon. Lássuk 2011-ben kik érezték leginkább, hogy szóvá kell tenniük véleményüket: Szergely, rdei, Kouta, Sagrath, negativ és Rekotye. Nekik külön köszönet az egész éves aktív támogatásért.

A fórum:

 • A nyitás óta 232 regisztrált tagja van a blognak, akik 191 témában 3267 hozzászólást eszközöltek. Ez átlag napi 12 hozzászólást jelent.  Akik leginkább kivették a részüket ebben: Szergely, jómagam, Z, rekotye, cuximuflin, des, Token, chiccoo, liri!
 • A “Dumaláda” halálát okozó chat beindítása óta (május 20) összesen 3395 hozzászólás született. A chat legnagyobb dumásai: Szergely, rekotye, Z, jómagam, Sagrath és Rosert.
 • Bár a fórum csak májustól működött, de így is összehozott 250k oldalmegtekintést, ami 26k látogatásból jött össze. Ezen látogatásokat összesen 3,560 egyedi látogató hozta össze.
 • A leglátogatottabb oldalak között jó néhány Renegade Guildhez kapcsolódó oldal található, de igen népszerű volt a Dumaláda is.

Boldog új évet mindenkinek!


Kategóriák:Blog Címke: ,
 1. negativ
  január 1, 2012 - 12:28 du.

  BÚÉK

 2. január 1, 2012 - 1:02 du.

  Bújék 🙂

 3. Kouta
  január 1, 2012 - 9:07 du.

  viszont mindenkinek!

 4. Deardog
  január 2, 2012 - 1:17 du.

  BÚÉK 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s