Kezdőlap > Blog, TERA ENG, TERA Hungary > Napi Rövid – 2011.12.21.

Napi Rövid – 2011.12.21.

Nyakunkon a karácsony és az új év. A kiadók és a játék fejlesztője is már az ünnekre készül. A koreai szervereken a karácsonyi event egész jópofára sikerült, nincs semmi erőltetett karácsonyi hangulat, de a gonosz mikulás vadászat event sokunkat elkapta. (Bár kétségtelenül komoly motivációt jelent a Szergi által bemákolt 2 db 10 millió vendor-price item…).

A Bluehole Studio a december 8-ai bugfix patchcsel zárta az évet. Bár nem szabad elfeledni, hogy – amennyiben a verebek helyesen csiripeltek -, akkor a T4-es patch már január végén várható. (Ha esetleg nem tudnád, hogy mi várható a T4-ben, akkor -itt- találhatsz róla egy interjút)

A Frogstertől már megjöttek az out-of-office reminderek, január elejéig ők is rápihennek az elkövetkező évre. A 68. TERA TIMES is ennek köszönhetően igen karcsúra sikeredet.  Bár még így karácsony előtt 3 nappal Greg Latham (Frogster UK PR Manager) elkészítette a néhány napja már látott Politikai Rendszer promóció Frogsteres változatát. (Érdekes, hogy egy az egyben felmondta a videóra ugyanazt a szöveget, amit előzőleg Chager is felmondott az En Masse színeiben…)

A koreai piacon egyébként a TERA véglegesen megtalálta a maga helyét. Az egészen nyár közepéig elszenvedett lassú csökkenés mellett; nyár vége óta beállt a játék a 2,5-3,5 %-os használati arány mellett. Bár ez nem tűnik soknak, de érdemes figyelembe venni, hogy itt a koreai netcafek statisztikájáról van szó, ahol az összes játszható játékokra töltött idő alapján méri a játék népszerűségét. A a képletbe az MMOk mellett bevesszük az FPS, stratégiai, RTS, stb. játékokat is, akkor talán ez a ~3% nem is nevezhető annyira rossz eredménynek. (Pláne, hogy ezt képes a játék immáron majd fél éve folyamatosan fenntartani).

A végére raknék még egy fan made trailert. Nincs benne semmi extra, a nevével ellentétben egyáltalán nem gondolom hogy nagyon epic lenne, de kétségtelenül jó a vágás, jó a zene és szépek az effektek. Mondhatni jókor volt jó helyen, de kirakjam:

A tovább után berakok még egy trailert, ami szintén kb ugyanez a kategória, bár ez egy kicsit öregebb jószág:


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s