Kezdőlap > Bluehole, TERA Hungary, TERA KOR, TERA Online, VideoBlog, Zónák (Zones) > Val Kaeli: Az első bizonytalan léptek…

Val Kaeli: Az első bizonytalan léptek…

Az alábbi két képről a koreai (vagy CPE#1) klienssel valaha játszó játékosoknak a következő gondolatok juthatnak eszébe:

 • Loading screenek, amelyek – megannyi más loading screenhez hasonlóan – ismeretlen és felfoghatatlan dolgokat ábrázolnak, amiket nem nagyon tudunk a játékban elhelyezni.

Mi sem bizonyítja jobban a Bluehole fejlesztőinek lázas készülődését, minthogy a kliensben egy újabb -ez eddig nem látott – zónába sikerült bejutnia néhány koreai játékosnak. A trükk a szokásos, addig ugrálni fel a hegyekre és kerülgetni a zónahatárt jelentő virtuális falakat, amíg nem találnak egy-egy pixelt ahol pont át lehet férni. Ez történt most is, így sikerült bejutni Val Kaelibe. Nem szeretnék senkit spoilerezésbe kényszeríteni, ezért itt és most a post nyitánya befejezésre kerül, azonban ha valakit érdekel a jelenleg még korai fázisban lévő zóna jelenlegi látképe és az, hogy mindennek mi köze is van a fentebbi két loading screenhez, annak – SAJÁT FELELŐSÉGRE – javaslom a tovább után lévő információk megtekintését.

A Val Kaeli zóna Kaiatortól észak, észak-keletre helyezkedik el. Jelenlegi bejáratát egy hatalmas vaskapu zárja el. Az alábbi képek és infók az inven.co.kr-ről származnak. Az Ő lelkükön száradjon, ha valami információ esetleg téves vagy valami mégsem ebben a formában fog a játékba kerülni.

Egyből kezdeném is azzal a képpel, amitől én hátast dobtam: (Az összes beágyazott kép nagyítható HD felbontásba)

Bizony ez az aranyos kis repülő órás valóban ott kavarog Val Kaeli egén. Kétség kívül Argon dizájn. Csak nem egyből beletenyereltünk az egyik 20 fős raid bossba? Spekuláció… Nem kell komolyan venni. De nézzünk csak kicsit jobban szét a zónában:

Különös képet mutatnak a -valaha- emberek által lakott települések a zónában. Háborús készültség nyomai mindenfelé. Nem hiába, az Argon front kellős közepén vagyunk. A bal oldali kép hátterében azonban már körvonalazódik valami roppant érdekes dolog… De ennyire még ne rohanjunk előre.

Bár kétségtelen, hogy az Argon a mérhetetlen pusztulást hozta el Arborea világára, de ezzel együtt el kell ismerni, hogy a már terra formált területeken beindult “Argon élet” a maga nemében lenyűgöző képet fest:

És akkor jöjjön a végére az, ami a közeli város látképét betölti és egyben a fentebb mutatott loading screeneken szintén megtalálható.

A funkciójára jelenleg még csak következtetni sem lehet. Ha tippelnem kéne, akkor talán azt gondolnám, hogy E.T. nagyon haza akar végre telefonálni. A lábánál egy Argon dizájnú dungeon találhat meg, benne számos különös dologgal:

A dungeon bejárata és a különös szerkezet kívülről:

Röviden és tömören ennyit egyelőre Val Kaeli-ről. Tartok tőle hogy a zónával hivatalosan egészen a T4 buildig nem fogunk találkozni. Ezt némileg alátámasztja az is, hogy a zónában már fellelhető szörnyek lvl60-as szintűen és kivétel nélkül elit/BAM dögök. Titkos remélem, hogy a T4-es builddel már az EU szervereken fogok először találkozni…

A csodaszép képekért és az explorationért köszönet Wolahhyeon-nek és az Inven csapatának, akik megosztották ezt velünk.


 1. Meridian
  november 25, 2011 - 9:00 du.

  Már csak 107-et kell aludni. 😉

  • negativ
   november 26, 2011 - 8:16 du.

   Lesz az több is 😀

 2. Heracross
  november 26, 2011 - 7:27 du.

  szerintem ugy néz ki mint egy teleport és ha az akk az semmiképpen sem jelent semmi jót

 3. Heracross
  november 26, 2011 - 7:29 du.

  Mármint úgy értem,hogy ha az argonok teleportálnak a városokba,akkor sok harcra számíthatunk naponta

 1. december 1, 2011 - 3:54 de.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s