Kezdőlap > Blog, TERA Hungary > Vélemény: Classok játékstílusa

Vélemény: Classok játékstílusa

Fansiteunk rezidens adatbányásza – Gregi – kéri mindazok segítségét, akik már játszottak a TERAval. A feladat annyi lenne, hogy a terahun.hu fórumon erre a célra nyitott témájában meséljétek el, hogy az egyes classok milyen benyomást keltettek bennetek. A megosztott véleményeket Gregi arra használná fel, hogy a classokat bemutató oldalainkat színesebbé és élvezetesebbé tegye a friss olvasók számára. Részleteket itt várjuk a megosztandó véleményekkel együtt: -terahun.hu-

Gregi: Nos, én sosem játszottam a TERA-val (bár nem tudom meddig tart vissza még az a csúnya koreai írás), mégis én teszem rendbe már tényleg és igazából a blogon a class ismertetőket. (próbálom visszaszorítani a wall-of-text perverzióm mert ez a 1st post…)

Aki most ismerkedik a játékkal nem(csak) arra kíváncsi hogy egy kaszt milyen weapont/armort visel, és milyen skillei vannak, a lényeges dolog, ami alapján bárki dönt valamelyik mellett, hogy hogyan lehet velük játszani. A fentebb említett okból én csak következtetni tudok, de sokan már játszotok a TERA-val.
Amit kérek: Valamelyik classról szóljon a post. Ezek után lehet felületesen, részletesen, lehet témánként külön feldolgozni, benne lehet a skillkombinációk amiket használtok(már ha nem vagytok rá féltékenyek:D), lehet 6 sor, wall-of-text. Amit akartok, ízlésetek szerint, mégiscsak fórumon vagyunk ;)

Kíváncsi vagyok rá, hogy milyenek az egyes classok, és ahogy Ti játszotok vele. A blogon volt pár beszámoló , de csak kevés volt erre kihegyezve(only slayer). A másik ok ami arra késztetett hogy meg is csináljam a topicot: nekem segítetek ha írtok egy playstylet a használt classotokról, amit beledolgozhatok/beidézek az ismertetőkbe.(ha szép postot írtok, Meno biztos észreveszi és talán még megkérdez titeket hogy kirakhatja-e:P de persze akitől elkértem az anyagot annak én is feltüntetem a nevét hogy ne legyen gond és később ne tudjatok perelni)

Sajnos nem vagyok a legjobb fej, mert csak kérek, de ide nem tudok hozzátenni semmi érdemlegeset.
Megköszönném ha segítenétek nekem:)

Előre is kaptok egyet: Köszönöm

 

 

 


 1. november 7, 2011 - 10:23 du.

  Más oldalakon található tartalmas leírások fordítása is megfelel vagy feltétlen szükséges a saját tapasztalat? 😀

  • november 7, 2011 - 11:11 du.

   Ahogy nézem Gregi inkább a saját tapasztalatokra kíváncsi, de azt nem kötötte ki, hogy az a tapasztalat a szerzőé is legyen 😉

 2. negativ
  november 8, 2011 - 6:08 de.

  Engem az is érdekelne, hogy melyik classokból van hiány.

  • Gregi
   november 8, 2011 - 7:39 de.

   Mindenre nagy a kereslet:D Slayerre kevésbé, de arról is lehet írni

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s