Kezdőlap > Bluehole, TERA Hungary, TERA KOR > G*Star’11: Nincs új a nap alatt…

G*Star’11: Nincs új a nap alatt…

Alig néhány nap és kezdetét veszi a világ keleti felének legnagyobb gamer showja, a G*Star. A rendezvényre várt hatalmas bejelentések és a TERA jövőjét meghatározó fontosabb irányvonalakat azonban a BHS és az NHN már jóval a show előtt bemutatta a nagyközönségnek. Hasonlóan a korábbi évekhez a nagy kiadók már jóval a show előtt elkezdenek egymásra licitálni.

Mindezek fényében is már biztosra vehetnénk, hogy a rendezvény keretei között felesleges is bármilyen TERA információt várni, de emellett alapos bizonyítékot ad az is, hogy a rendezvényen eleve tiszteletét sem teszi a Bluehole Studio és az NHN/Hangame előzetes sajtóanyagai alapján is egyértelmű, hogy a show a hamarosan debütáló négy új játékukról fog szólni. Mindezek fényében akár csalódásként is értékelhetnénk az idei G*Star-t a Tera Online szempontjából, már persze ha nem láthatnánk nap mint nap az Evolution patch jótékony hatását és azt a temérdek új funkciót, hasznos apróságot, ami bizonyítja, hogy a játék gőzerővel közeledik felénk és mire ideér valóban egy olyan játék lesz, amire sokan várunk. A TERA hazai (koreai) játékosbázisa is stabilizálódni látszik, lassan már három hónapja fixen hozza ugyanazokat a számokat. A kezdeti hype és a kifejezetten balszerencsés indulás után a K-TERA révbe ért és megtalálta célközönségét. November hónap vége – a TERA jegyében – természetesen az Evolution patch második adagjáról fog szólni. Addig is azért rajta tartjuk a szemünket a G*Star körüli felhajtáson. Ki tudja, hátha mégis valami meglepetéssel elő kíván rukkolni a kiadó.


 1. Lacci
  november 3, 2011 - 5:57 de.

  Ami érdekesnek tűnhet a G-Star,-on legalább is engem kíváncsivá tett a hír miszerint az NCsoft egy új játékot, fog bemutani, ami a Lienage Forever névre hallgat.Ami azért is érdekes, mert ugye annó a TERA ról is azok a hírek járták, hogy a L3 fejlesztőiből kivált csapat készítette,Most meg kiderült, hogy az Archeage producere Jake Song, aki a Lineage első részét is készítette, mielőtt távozott az nscsofttól a Lieange Foreveren is dolgozott.
  Szóval a lényeg vajon, mit tudnak mutatni, ha már két játékot is olyanok készítenek akik állítólag ezen a Projekten dolgoztak.Tudnak újat mutatni?

  • november 3, 2011 - 8:32 de.

   Nézd a dolgot onnan, hogy Jake Song és az a (ha jól emlékszem) 16 fejlesztő, aki megcsinálta a BHS-t, mindösszesen csak egy elhanyagolható része annak a több száz (vagy akár ezer) fejlesztőnek és tervezőnek, akik az elmúlt közel 15 évben a LineAge széria fejlesztésén dolgoztak az NCSoftnál. Nem az ő munkásságuk… vagy éppen annak hiánya fogja meghatározni a LF sorsát, jövőjét.
   A felsorolt uraknál sokkal nagyobb érvágás volt pl. Yong-Chan Jee távozása 2010 nyarán. Jee volt a vezető tervezője a teljes Aion projektnek, az utolsó apróságig mindent ismert a még ma is -hazai pályán- piacvezető játékban és egy lépésben átigazolt a Bluesidehoz (ami nem egyelőre a Bluehole-lal).. Ott bele is kezdett a Kingdom under fire sorozat gondozásába.

 2. Lacci
  november 3, 2011 - 9:02 de.

  Na igen, igazad van.
  A kingom under fire 2 is kiváncsian várom,érdekesnek tűnik, bár az MMO részét kivváncsi leszek hogy oldják meg, de garfika az mindenestre nagyon szépnek tűnik.

 3. november 3, 2011 - 10:55 de.

  off

  lineage forever…
  lesz új windows háttérképem XD
  nyerk

  mellesleg a Teraban az Aionból a glide és a shugók fognak hiányozni
  meg az rng… no jó ez viccnek erős.

  on

  hogy lehetne a TERA lineage 3… egy lineages hardcore gamer észre sem veszi, és max levelen van a TERA-ban, és mééég, campagin questet nem is csinált …. (csak pvpzett LOL)

 4. mzperx
  november 4, 2011 - 3:27 du.

  Ott a pont, egyetértek a bhs naon casual friendly, ami valószínű jót tesz a játékosbázisnak, de remélem rólam se feledkeznek el. 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s