Kezdőlap > TERA Hungary, TERA Online > Képeskönyv: Serpent Island

Képeskönyv: Serpent Island

Castanica ködös városától keletre terül el Serpent Island. Nevéhez híven a hely megannyi csúszómászót és páncélos vízi lényt rejt. A szigeten két táborba vackolta be magát a Valkyon Föderáció, bár a folyamatos betörési kísérletek miatt nem könnyű az életük. A sziget déli részén valami különös dolog folyik, kevesen merészkedtek még oda és közülük még kevesebben tértek onnan vissza élve. A táborlakók szívesen fogadják az arra vetődő kalandorokat és arany mellett akár utánpótlásuk néhány darabját is szívesen megosztják, ha a kalandorok lecsapnak cserébe  néhány naga vagy rák fejet. A sziget egykoron csodás napokat élhetett meg, de már olyan szinten ellepték a szörnyetegek, hogy igen kis eséllyel lehetne ide turista utakat szervezni az elkényelmesedett Velika város középosztályának. Turista út hiányában azért hoztak nektek néhány képet a csodálatos szigetről:

Már a múlt héten is volt szerencsém tiszteletemet tenni itt a Renegaderek társaságában. Elkentük néhány BAM arcát… nem kicsit. Erről is készült néhány kép:


 1. Szergely
  október 24, 2011 - 8:28 de.

  Jó képek lettek 🙂
  Am Meno, ha kell egy kis motiváció, nézd meg az 58-as armorokat a castanic-odon, hétvégére be is dingeled az 58-at annyira durva 😀

  • október 24, 2011 - 8:42 de.

   Inkább akkor nem nézném meg. Még van 7,5 szintem addig, szeretném azt kiélvezni 🙂

  • október 24, 2011 - 8:43 de.

   Jut eszemben, hogy sikerült tegnap a Black Temple/Labirinth of Horror run? Hol vannak a screenshotok videók? 🙂

   • Szergely
    október 24, 2011 - 9:19 de.

    Fú, az “nagyon” jó volt 😀 Az utolsó bossfightot konkrétan végig feküdtem, de azért biztos hasznos tagja voltam a csapatnak. 😀 Persze rögtön hard mode-ra vittek… Vannak videók is a boss fightokról, de ha kivágom a részeket, amikor halott voltam, max 1-2 percesek lennének. 😛 De érdekes volt, látszott, hogy rutinosak, amin teljesen ledöbbentem, hogy az uccsó boss-t olyan 30%-tól 3-an, heal nélkül nyomták le, mivel mindenkinek CD-n volt a resurrect, és megfeküdt a priest is. Ügyesek voltak. Legtöbbet én haltam ofc, utánam a healer, nem volt könnyű dolga, még lancerrel a csapatban sem. Viszonylag gyakran feküdt a másik slayer is, míg a wari, meg a lancer csak párszor haltak az egész run alatt.
    Teszek majd fel pár képet a harcról, bossok eszméletlenül jól néznek ki és halálosak 🙂

 1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s