Kezdőlap > Bluehole, En Masse, TERA ENG, TERA KOR, TERA Online > Októberi Production Chat most pénteken

Októberi Production Chat most pénteken

Szűkszavú bejelentés keretei között tudatta velünk az EnMasse, hogy ehét pénteken PST időzóna szerint du 3-kor kezdődik az októberi production chat. Ez nálunk éjfélt jelent, ha jól számolom. Témakörként a legutóbbi TERA prodchatben tárgyalt témák vannak állítva, de persze bármiről lehet kérdezni. Hogy mik is ezek a főbb témák: Elsődlegesen természetesen a hamarosan bekövetkező alpha teszt, továbbá a BHS EnMasse látogatása a TERA jövőjével kapcsolatban és persze, hogy a T3 build mi mindent is hoz a TERA-ba.

Aki esetleg nem hallotta volna a kérdéses PodCastot az most itt megteheti: (16 perces vidámkodás Scapes, Chager és Stefan Ramirez között)

Akik a bohóckodás helyett inkább a lényeget szeretnék belőle:

  • BHS látogatást tett az EnMassenál (meg egyébként a FROGnál is, mint megtudtam Shojintól), ennek keretei között beszélgettek nagyon sok dologról. Fontosabb témák: Hogyan fognak megérkezni a BHS-től az egyes buildek (márhogy a játékból), hogyan fognak ezek kikerülni, mit kell ezzel csinálnia az EME-nek, stb. Átbeszélték a játék jövőbeli ütemezését, a fontosabb mérföldköveket és ezek tervezett tartalmát.
  • A buildek kapcsán elhangzik a fentebb már említett “T3 build”. Mint kiderül a Podból ez az első olyan build a TERA-ból, ami már direktben a nyugati (észak-amerikai) piacra készült és azok a funkciók/újdonságok vannak benne, nyugati playereknek szánnak. Ez a build elkészült és az alfa teszteken is már ez lesz bedobva. Csak néhány említésre méltó újdonság, amik a T3 buildben debütálnak a mi kedvünkért: rest XP funkció (Ha hagyod pihenni a játékot időnként, akkor cserébe XP bonuszt kapsz), dungeon/party finding tool (nem tudom, hogy itt mire gondolhatnak, de nem kizárt, hogy a koreában novemberben debütáló szerver-matchmaking systemre), további dungeonök (igen, erről is már hallottunk, három új dungeon a okt/nov KOR patchben)
  • A T3-as build lesz az alapja az elkövetkező béta teszteknek is és várhatóan a T3 build lesz az EU/NA launch verziója is (ez nyilván addig még változhat). Ez azt is jelenti, hogy a koreában november/december végén összeálló Evolution patchet fogjuk mi megkapni tavasszal már lokalizált formában. Ennek a hírnek én személy szerint nagyon örülök, volt egy olyan parám, hogy megpróbálják kiszúrni a szemünket egy Dark Awakeninggel a startkor.

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s