Kezdőlap > Game Mechanism, TERA KOR > Dice roll system: Saját tapasztalatok

Dice roll system: Saját tapasztalatok

Volt szerencsém az elmúlt hetekben próbálgatni az új dice systemet. Ahogy azt megígértem, itt az ideje, hogy beszámoljak a tapasztalatokról.

Amit korábban kisilabizáltam a koreai szövegekből, az lényegében helytálló, a dice systemet teljes körűen implementálta a BHS. Tehát nem csak az új bind on pickup itemek esetén lehet használni, hanem lényegében bármilyen lootra. A party alapértelmezett loot ordere: dice roll minden kék vagy annál magasabb (tehát sárga) quality itemre. Pug partyban is könnyen meg lehet győződni arról, hogy mi a loot order, elég csak az egeret a party system icon felé vinni és automatikusan kiírja.

Ha az adott ellenfélből több mint egy rollolandó item esne, akkor (képen látható) több ablak nyílik meg egymás felett, lehet váltogatni közöttük, de a visszaszámláló mindig csak az aktuálisban ketyeg. A halott party tagoknak is megjelenik a dice window, ami mind combat, mint UI módban látható. Combat módban teljesen jól működik a PageUp, PageDown hotkey a bid/pass-ra. Valaki korábban kérdezte, hogy ezeket esetleg át lehet-e bindelni, nos a válasz igen. A keyboard bind options listában megjelent a dice roll és dice give-up mellett a rebindelés lehetősége más gombokra.

A party framen jelezi folyamatosan, hogy kik nem dobtak még és aki dobott az mennyit dobott. A győztes neve mellett kb 2 másodpercig pirossal jelenik meg a kidobott szám. Nagyon informatív, könnyen értelmezhető az összes információ. Látszik, hogy alaposan végig gondolták.

A koreai klienssel játszóknak még annyi infó, hogy a loot order panelen a loot qualitynál a következő feliratok jelentik a megfelelő szintet: 희귀 (kék/rare) 고급 (zöld/advanced)

Összességében nagyon pozitív tapasztalatokat gyűjtöttem a rendszerrel kapcsolatban, a BHS normálisan… az elvárásoknak megfelelően implementálta a rendszert.


  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Van erről véleményed? Jöhet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s